Hakaret Haberleri

Hakaret Haberleri

Kızılcık Şerbeti Nilay bakın ne yaptı! Polislerin yanında uyuşturucu..

Polisin radarına takılan motosikletten indirilen Selçuk Ç.’nin üzerinde uyuşturucu çıktı. Polis arama yaparken yanlarına gelen Feyza Civelek, torbacıya “Getirdin mi malzemeyi” diye sorunca uyuşturucu alışverişi yaptığı anlaşıldı. Torbacıya dava açıldı, Civelek hakkında ise takipsizlik kararı verildi.

Polise sosyal medyadan meydan okudu, soluğu karakolda aldı

Muğla'nın Milas ilçesinde görevli polis memuruna mukavemet gösteren ve sosyal medyadan yaptığı yorumda, "Artistliği o zaman da yaptık şimdi de yapıyoruz, o delikanlı kahraman Türk polisi gelsin beni sorguya alsın" diyen şahıslar polis tarafından gözaltına alındı.

Dolmuş Şoföründen Utanç Verici İthamlar!

Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube Sekreteri Mehmet Özdemir, dolmuşta yolculuk yaptığı esnada sadece yer değiştirdiği için dolmuş şoförü tarafından hakaret edildiğini iddia etti.

KARACA, EKREM BAŞKAN İÇİN İSTANBUL’DA

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Bu olayın ardından Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, İstanbul BB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek olmak amacıyla İstanbul’a gideceğini söyledi.

BAŞKAN OSMAN ÇIRALI:“FTSO’DAN NEMALANMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİRENLER YALAN VE İFTİRA ÜRETİYOR”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Mavi Grup Başkan Adayı Osman Çıralı, son günlerde bazı sosyal medya hesaplarında ve yayın organlarında yer alan iddialara ilişkin açıklamada bulunarak, hakkındaki tüm iftira, yalan ve hakaretlerin belli odaklar tarafından seçim sürecinde kendisini karalamak amacıyla üretildiğini söyledi. 

UÇAK: OKUL YÖNETİCİSİNE HAKARET CEZASIZ KALMADI

Muğla Marmaris’te bir velinin görevli öğretmen ve okul müdürüne yönelik hakareti karşılıksız kalmadı, mahkeme tarafından suçu sabit bulunarak gerekli cezaya çarptırıldı.

Datça’da öğretmene darp iddiası

Muğla'nın Datça ilçesindeki Yılmazlar Ortaokulunda öğrenci yakını tarafından bir öğretmenin darp edildiği, okul müdürü ve müdür yardımcısının da küfür ve hakarete maruz kaldığı iddiası sonrası eğitimciler sendikası olaya tepki gösterdi.

Başkan Ünal, “ Şehit yakınlarına yapılan hakaret ve küfürler kabul edilemez”

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal, İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın şehit ağabeyine küfür etmesinin utanç verici bir durum olduğunu ifade ederek, 'Şehit ve ailelerine saygısızlığı ne şahsım olarak ne derneğimiz olarak asla kabul etmemiz mümkün değil' dedi.

Cevat Şakir’in anma töreninde kriz

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yazar, gazeteci, ressam, şair, rehber, araştırmacı Cevat Şakir Kabaağaçlı'yı anma etkinliklerinde konuşan emekli öğretmen Hatice Yücel'in sarf ettiği sözler gerginliğe yol açtı. Konuşması sırasında Cumhurbaşkanlığı makamına yapılan hakaretlerden dolayı, anma faliyetinde siyaset yapıldığını ifade ederek tepki gösteren Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Cevat Şakir için kabri başında dua okuduktan sonra etkinliği terk etti.

Yatağan Belediyesi’nden Kaza İle İlgili Açıklama Geldi

Yatağan İlçesi'nde geçtiğimiz günlerde İnönü Bulvarı’nda araba çarpması sonucu 9 yaşındaki ilkokul öğrencisi Merve Arık’ın ağır yaralanmasına neden olan kazayla ilgili Yatağan Belediyesi’nden açıklama geldi. Açıklama da, “Bu tatsız olayın ardından sosyal medya üzerinden maalesef gerçeği yansıtmayan ve Yatağan Belediyesi ile Belediye Başkanımız Mustafa Toksöz’ü zan altında bırakmaya yönelik hakarete varan paylaşımları üzülerek görmekteyiz” denildi.

Deva Partisi İl Başkanı Keskin Gündeme Dair Açıklamalarda Bulundu

Deva Partisi Muğla İl Başkanı Tolga Keskin, basın mensuplarıyla kahvaltı da bir araya gelerek gündeme dair açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde Menteşe İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden, Hüseyin İlker Altınsoy’un yerine yeni bir başkan aradıklarını belirtti. Keskin, “İlker Altınsoy genel başkanımıza yönelik hakarette bulunmuş. Benim hakkımda da olumsuz konuşmaları var” dedi. Keskin İl Kongresi’nin yapılacağı tarihi de söyledi.

Muğla Büyükşehir CHP Meclisi: “İslam dini, Peygamberimiz, Atatürk, Milli Marşı’mız ve Bayrağımız kırmızı çizgimizdir”

Muğla Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısında, Ayasofya Camisi’nde Mustafa Kemal Atatürk’e yapılan hakaretin kınanması üzerine AK Parti ve MHP grubu meclis toplantısını terk etmişti. Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Grubu ise konu ile ilgili açıklama yaptı. Açıklama da “İslam dini, Peygamberimiz, Atatürk, Milli Marşı’mız ve bayrağımız kırmız çizgimizdir” denildi.

CHP ve İYİ Parti Ayasofya imamını kınadı, Ak Parti VE MHP grubu salonu terk etti

Muğla Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısında, Ayasofya İmamının Gazi Mustafa Kemal Atatürk hakkında sarf ettiği iddia edilen sözler, CHP ve İYİ parti grupları tarafından kınandı. AK Parti ve MHP gruplarının açıklamanın siyasi olduğu gerekçesiyle meclis toplantısını terk ettiği öğrenildi.

Başkan Karaca ile ilgili davanın 2.’si yapıldı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve şoförünün trafikte Murat Çağlar Özbakır ile tartışması üzerine açılan davanın ikinci duruşması görüldü. Karşılıklı olarak birbirlerinin alenen hakaret, tehdit ve mala zarar verme yüzünden açılan karşılıklı davada tanıkta dinlendi.

PFDK’dan Öztürk’e Ceza

Fethiyespor’un Büyükçekmece Tepecikspor ile oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada ‘Talimatlara aykırı hareketi’ nedeni ile futbol disiplin talimatının 46. Maddesi ve Kovid-19 salgını nedeni ile müsabakalarda uygulanacak tedbirlere ilişkin talimatın 9/2 maddesi uyarınca ‘Sportmenliğe aykırı hareketi’ nedeni ile futbol disiplin talimatının 36. Maddesi uyarınca ve ‘Hakaretleri’ nedeni ile futbol disiplin talimatının 41. Maddesi uyarınca tedbirli olarak PFDK’ya sevk edilen Fethiyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk’e 2 ayrı iddiadan dolayı toplam 36 gün hak mahrumiyeti cezası verildi. 

Başkan Yardımcısı Öztürk PFDK’ya sevk edildi

Fethiyespor’un, Büyükçekmece Tepecikspor maçında talimatlara aykırı hareketi nedeniyle Fethiyespor Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk’ün; Futbol Disiplin Talimatı’nın ilgili maddesi ve Kovid-19 salgını nedeniyle müsabakalarda uygulanacak tedbirlere ilişkin talimatın “Sportmenliğe aykırı hareketi” nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildiği bildirildi. Ayrıca kulüp görevlisi Gökcen Kırlangıç’ın da aynı müsabakadaki hakareti nedeniyle tedbirli olarak PFDK’ya sevk edildiği kaydedildi. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Fethiyespor Kulübü’nün 25.02.2021 tarihinde oynanan Fethiyespor-Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş. Misli.com 3. Lig 2. Grup müsabakasındaki talimatlara aykırı hareketi nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ve Covid-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat’ın 6/11 maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine… Fethiyespor Kulübü Görevlisi İsmail Öztürk’ün aynı müsabakasındaki talimatlara aykırı hareketi nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ve Covid-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat’ın 9/2 maddesi uyarınca, sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 36. maddesi uyarınca ve hakaretleri nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 26.02.2021 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine… Fethiyespor Kulübü görevlisi Gökçen Kırlangıç’ın aynı müsabakasındaki “hakareti” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 26.02.2021 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir” ifadeleri kullanıldı.

Cumhur İttifak’ından Başkan Tokat’a tepki

Yaptığı basın açıklaması ile Boğaziçi Üniversitesi'nde Kabe-i Muazzama'ya hakaret eden LGBT sapkınlarına destek veren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat'a bir tepki de hemşehrilerinden geldi. AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik, Hukuk adamının tutumu hukuku ve yasaları yok saymak olmamalıdır dedi.

Disk/Emekli-Sen Marmaris Temsilcisi Cumhurbaşkanına hakaretten gözaltına alındı

Marmaris DİSK/Emekli-Sen temsilcisi Kasım Çağlı, sosyal medya hesabında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle polis tarafından gözaltına alındı.

O İmam Hakkında Savcılığa Suç Duyurusunda Bulundu

Seydikemer ilçesi Çaykenarı Mahallesi Güzeller Cami’nde imamlık yapan Haşim Öztürk sosyal medya hesabından Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) hakaret etmesi tepkileri neden oldu. CHP’li Turhan Doğu, Haşim Öztürk’ün paylaşımları nedeniyle Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

GÜRÜN; “HİZMETLERİMİZDE PARTİ GÖZETMİYORUZ”

KARACA İLE GÜRÜN, EL ELE MARATONA ÇIKIYOR GÜRÜN'DEN BEYAZ SAYFA... Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, incelemelerde ve toplantılara katılmak için daire amirleri ile birlikte Fethiye’ye geldi. Sabah saatlerinde sahil bandındaki BarbunCafe’de, Fethiye’nin 41 mahalle muhtarıyla kahvaltılı toplantıda buluştu. Muhtarlar bu organizasyonda sorunlarını Başkan Gürün ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve daire başkanlarına aktarma fırsatı buldular. Verilen tüm sözlerin yerine getirilmesi adına gayret harcadıklarını kaydeden Gürün, “Hizmetlerimizde parti gözetmiyoruz. Kimseye hakaret etme yetkimiz yok ama karşı taraf edepsizlik yapıyor ise buna da makul bir şekilde cevabını vermeliyiz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

VEKİL ADAYI VEKİL OLMADAN VATANDAŞI EZMEYE BAŞLADI

AKP Muğla 1. Sıra Milletvekili adayı Mehmet Yavuz Demir, Milas Güllük pazarında AKP’ye tepki gösteren vatandaşın üzerine yürüdü ve çok ağır hakaretlerde bulundu.

ADD “Suç Duyurusunda Bulunulmuştur”

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye şubesi yönetim kurulu üyeleri tarafından 7 Mayıs 2017 tarihinde bir televizyon kanalında yayınlanan bir programda, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e ve Türkiye Cumhuriyeti’nin önemli şahsiyetlerinden Prof. Dr. Afet İnan’a yönelik hakaret ve iftiralarda bulunulması iddiası ile ilgili yazılı açıklamada bulundu.