Halk Buluşmaları Haberleri

Halk Buluşmaları Haberleri

Karaca “Ben Yörük Oğluyum, Bazıları Gibi Kaçak Güreşmem”

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, yerel seçime saatler kala, halk buluşmaları kapsamında, Cuma akşamı önce Yeni Mahalle’de, daha sonra Foça’da konuştu.

Kökten “Taşyaka Halkı Bize Sahip Çıkın”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, halk buluşmaları kapsamında Taşyaka Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Karaca,’ Bizim Aklımızla Alay Etmeyin’

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, seçime çok az bir zaman kala, halk buluşmaları kapsamında, Hıdırlık Parkı’nda halka hitap etti.

CHP, Fethiye Tarihindeki En Kalabalık Karaçulha Mitingini Yaptı

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, seçime çok az bir zaman kala halk buluşmaları kapsamında Çarşamba akşamı Karaçulha mahallesinde konuştu. Kendisi de esasen domates üreticisi olan Alim Karaca, Karaçulha'daki mitinge traktör üstünde, meşaleler ve havai fişekler eşliğinde, görkemli bir giriş yaptı.

Karaca, Sosyal Belediyecilik Budur

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca,  seçime sayılı günler kala halk buluşmaları kapsamında Salı akşamı Eldirek mahallesinde konuştu. 

Kökten, “Bizim Projelerimiz İle Uğraşmayın”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, halk buluşmaları kapsamında Çamköy Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Alim Karaca : Gemileri 2 Sene Önce Gönderseniz Belki İnanırdık

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, seçime birkaç gün kala halk buluşmaları kapsamında Pazartesi akşamı Cami mahallesini yıktı geçti.

Karaca, ‘Afişlerimizi Yırtan Gençler Özür Dilemeye Geldiler’

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, seçime sadece bir hafta kala halk buluşmaları kapsamında Pazar akşamı Yanıklar’da vatandaşlarla bir araya geldi.

Karaca, “Kendilerinin Geride Olduklarını Görünce Kirli Siyaset Yapıyorlar”

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, seçime sayılı günler kala, halk buluşmaları kapsamında Esenköy Mahallesi’nde vatandaşlarla biraraya geldi.

Alim Karaca Kayaköy’e Müjdelerimiz Var

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, seçime çok az bir zaman kala, halk buluşmaları kapsamında Kayaköy, Faralya, Kirme ve Karagedik’te vatandaşlarla biraraya geldi.

Karaca Nif Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi

Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca,  seçime sayılı günler kala, halk buluşmaları kapsamında Nif’te vatandaşlarla biraraya geldi.

Saatcı'ya Kendi Yaptığı Sosyal Tesiste Halkla Buluşmasına İzin Vermediler

Fethiye Belediyesi mevcut yönetimi, Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı'ya kendisinin yaptırdığı Çatalarık Sosyal Tesisileri'nde toplantı yapmasına izin vermedi. Buna rağmen Saatcı'yı sevenler soğuk havada kendisini dinlemek için tesisin yan tarafındaki boş alana akın etti. Yaşananlara tepki gösteren Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, "10 derece soğukta bu kadar insanı sokakta bırakanlara Fethiyeliler 31 Mart'ta gereken cevabı sandıkta verecektir." dedi.

Alim Karaca Çiftlik'ten Seslendi : 10 Bin Farkla Öndeyiz

Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Çiftlik mahallesinde vatandaşlarla biraraya geldi.

Alim Karaca Kargı’da Coştu, Coşturdu

Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Kargı mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Karaca, Atatürk Caddesi esnaf ziyaretinin ardından Çalıca’da vatandaşlarla iftar yemeğine katıldı. Karaca, iftar yemeğinin ardından Kargı’da halkla buluştu.

Alim Karaca “Müfettişler Çöp Tenekelerinin Sac Kalınlığını, Parkelerin Boyunu Bile Ölçtüler”

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP'den yeni dönem adayı Alim Karaca, seçim kampanyası çerçevesinde mahallelerde halk buluşmalarına devam ediyor. Alim Karaca Cumartesi akşamı Çatalarık sakinleriyle bir araya gelerek, yurttaşların belediyeden taleplerini ve seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerini dinledi.

İsmail Baykal, vatandaşlar ile bayramlaşıp onlarla vakit geçirdi

Yeniden Refah Partisi Muğla 1.sıra milletvekili adayı İsmail Baykal, Ramazan Bayramını ilçelerde halk buluşmalarıyla geçirdi.

BAŞKAN ARAS AKÇAALAN’DA HALKLA BULUŞTU

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, "Halk Buluşmaları" kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Önceki gün Akçalan Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Aras sorunların çözümü ile ilgili istişarede bulunarak belediye hizmetleri hakkında bilgiler verdi.

Başkan Aras, Turgutreis’te halkla buluştu

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, halk buluşmalarına Bitez ve Müsgebi-Yahşi'den sonra Turgutreis'te devam etti.

Başkan Gümüş’ün kırsal mahalle ziyaretleri sürüyor

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş mahalle ziyaretlerinin ikincisini gerçekleştirdi. Kısa zamanda 20 mahalleyi ziyaret ederek vatandaşlarla buluşan Başkan Gümüş, bu kapsamda Yaraş, Çakmak, Karacaören, Muratlar, Yörükoğlu, Gazeller, Taşlı, Fadıl ve Yemişendere mahallelerini ziyaret ederek, muhtarlar ve yöre halkıyla bir araya geldi. Halk buluşmalarında mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Başkan Gümüş, mahallelerde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Dalaman’da Mehmet Kocadon Rüzgarı

Demokrat Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon ile “Büyük Halk Buluşmaları” Dalaman’dan başladı. Kocadon, “Sağlığa, eğitime, sanata, kültüre, spora önem veren; güçlü bir kent, güçlü bir Muğla ekonomisi için geliyorum. Ne üretirseniz tüketmesi benden!” diyerek üreticinin, esnafın, turizmcinin, çocukların, gençlerin kısacası tüm Muğla halkının umudu oldu.