Hazırlık, Haberleri

Hazırlık, Haberleri

Menteşe Ege Yıldızları, Türkiye şampiyonluğu için ter dökecek

Muğla’nın Kızları Hokey takımı Ege yıldızları 17-21 Nisan tarihleri arasında Alanya’da Türkiye Süper Lig Şampiyonası için sahaya çıkacak.

Fethiyespor, Uşak’a Bilendi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 31.Hafta müsabakasında Fethiyespor, Uşakspor ile evinde karşılaşacak. Mücadele, 17 Mart Pazar günü saat 14.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak. Lacivert beyazlılar yaptığı antrenmanlar ile bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

'Bodrum’un İncileri' adım adım Sultanlar Ligi'ne gidiyor

Bodrumspor Kadın Voleybol Takımı, play-off finallerinde 3 maça çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip, final grubunu ilk ikide bitirdiği takdirde adını Sultanlar Ligi'ne yazdıracak. Bodrumspor Başkanı Hadi Türk, finallerden şampiyon olarak döneceklerine inandığını söyledi.

Fethiyespor’da Karaman FK Mesaisi Sürüyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 15. Hafta mücadelesinde Fethiyespor, 26 Kasım Pazar günü evinde Karaman Futbol Kulübü’nü konuk edecek. Lacivert beyazlılar mücadelenin hazırlıklarını sürdürüyor.

Anne adaylarına doğuma hazırlık kursu

Menteşe Belediyesi’nin anne adaylarına ve bebeğin bakımına destek olacak yakınlarına yönelik Doğuma Hazırlık Sınıfında verdiği ‘Bilinçli Gebelik, Güvenli Annelik’ eğitimleri başladı.

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir "Zor bir maç bekliyor"

Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak olan Bodrum Futbol Kulübü'nde Teknik Direktör İsmet Taşdemir, "İyi bir deplasman ve bizi sıkıntılı zor bir maç bekliyor. Biz de var gücümüzle hazırlanmaya çalışıyoruz" dedi.

Sanat Tiyatrosu Resim Kurslarına Kayıtlar Başladı

Milas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılacak Milas Sanat Tiyatrosu Resim Kurslarına kayıtlar başladı. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek kurslar kapsamında Güzel Sanatlar Liselerine hazırlık, üniversiteye hazırlık ve yetişkinler için yağlı boya ve akrilik boya çalışmaları düzenlenecek.

Fethiyespor, Somaspor’u Konuk Ediyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 5.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde Somaspor’u konuk ediyor.

Fethiyespor’da Soma Mesaisi Başladı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, Iğdır FK maçının ardından verilen 1 günlük izin sonrası karşılaşacağı Somaspor mücadelesi hazırlıklarına başladı.

NAZİLLİ BEL. SPOR KARŞILAŞMASI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Fethiyespor, 29 Temmuz Cuma günü seyircisi önünde Nazilli Bel. Spor ile hazırlık karşılaşmasına çıkacak.

Fethiyespor’un karşılaşması ertelendi

Büyükçekmece Tepecikspor ile Fethiyespor ve Orduspor ile Esenler Erokspor arasında oynanacak olan TFF 3. Lig 3. Grup 27. Hafta mücadeleleri olumsuz hava koşullarından dolayı ertelendiği açıklandı.

Tekneciler Sezonu Bekliyor

Fethiye’de günlük turlara çıkan tekneler sezona hazırlanıyor.2 yıldan bu yana pandemiden kaynaklı sıkıntılardan dolayı gelirleri düşen ve zor günler geçiren tekne turu sektöründe çalışanlar bu sene sezondan umutlular.

Sezon bitti, sıra bakımda

Kasım Ayı’nın gelmesi ile havalar soğumaya başlayınca tur teknelerinin sezonu da sona erdi. Sezonun sona ermesinin ardından sıra teknelerinin bakımını yaptırmaya geldi. Tersaneler bakım yaptırmak üzere teknelerin karaya çekilmesini bekliyorlar.

MİTSO'dan TOBBUYUM'a Hazırlık

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun iş dünyasında yaşanan uyuşmazlıkların çok daha hızlı ve çok daha ekonomik bir şekilde çözümlenebilmesi için TOBB Tahkim Merkezi'nden sonra TOBBUYUM'un da açıldığını belirterek birliğe üye odaların ve borsaların da uyum merkezleri oluşturması çağrısı üzerine Milas Ticaret ve Sanayi Odasında çalışma başlatıldı. Bu yönde ilk görüşme MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ile TOBBUYUM Genel Müdürü Onur Yüksel arasında yapıldı.