Herodot Haberleri

Herodot Haberleri

Başkan Aras, Bodrum Kitap Günleri’nde

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Herodot Kültür Merkezinde gerçekleşen Bodrum Kitap Günlerine katılarak vatandaşlarla buluştu.

Bodrum Kitap Günleri Başlıyor

Bodrum Belediyesi ve Gümüşlük Akademisi Vakfı işbirliğiyle düzenlenecek olan “Bodrum Kitap Günleri” tanıtım toplantısı yapıldı. Etkinlik açılışı 27 Ocak Cumartesi günü saat 12.00’da Herodot Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

Bodrum Belediyesi’nden Kitapseverlere Müjde!

Bodrum Belediyesi tarafından 27 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında Herodot Kültür Merkezinde “Bodrum Kitap Günleri” düzenlenecek.

Eserlerinde Stratonikeia’yı Anlattılar

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Bodrum Belediyesi iş birliğinde Stratonikeia Görsel Sanatlar ve Şiir Sergisi gerçekleşti.

Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gündemi Açıklandı

Bodrum Belediyesinin 2023 yılı Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı 03.08.2023 Perşembe günü saat:14.00’ da Konacık Mahallesinde bulunan Bodrum Belediyesi Herodot Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilecek.

Herodot Kültür Merkezi’nde ,‘’Mavi Anadolu Felsefe" Sempozyumu Düzenlendi

Herodot Kültür Merkezi’nde ‘’Yaşam İçin Felsefe’’ başlıklı ‘’Mavi Anadolu Felsefe Sempozyumu düzenlendi. 3 gün süren sempozyum Bodrumlular’dan büyük ilgi gördü

HERODOT KÜLTÜR MERKEZİ’NDE TURİZM FUARI

Bodrum Belediyesi’nin destekleri ile Bodrum Otel Satın Alma Gastronomi Platformu (BOSGAP) ve Niko Turizm tarafından “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye Turizmi ve Tedarik Zincirinde Markalaşma” teması ile düzenlenen “5.Turizm Tedarikçileri Buluşması” Herodot Kültür Merkezi’nde açıldı.

BODRUM'DA "HEMŞEHRİMİZ HERODOT HAFTASI" DEVAM EDİYOR

Sekiz ülkeden dünyaca ünlü 23 tarihçinin katılımıyla gerçekleştirilen ve Herodot'un Bodrumlu olduğunun tüm dünyada tanınmasını hedefleyen Uluslararası Bodrum Herodot Çalıştayı başladı.

BODRUM'DA "HEMŞEHRİMİZ HERODOT HAFTASI" BAŞLIYOR

M.Ö.6. yüzyılın başlarında Halikarnassos'ta doğan Herodot'un, doğduğu topraklarda yaşatılması için Bodrum Belediyesi ile Herodot 3. Yaş Akademisi Derneği iş birliği ile hazırlanan ve bir hafta sürecek olan 'Hemşehrimiz Herodot Haftası' programının tanıtım toplantısı düzenlendi.

ULUSLARARASI FİZİK KONGRESİ, BODRUM’DA BAŞLADI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bu yıl 38'incisi gerçekleşen Uluslararası Fizik Kongresi'nin açılışı Herodot Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Bodrum Çağdaş Sanat Fuarı kapılarını tekrar açıyor

Halikarnas'ta doğan ve Bodrum'u 'ebedi mavilikler ülkesi' olarak tarif eden tarihçi Herodot'un adını taşıyan Herodot Kültür Merkezi, bu sene ikincisi gerçekleşecek olan Bodrum Çağdaş Sanat Fuarı 'Contemporary Art Fair' ile sanata ev sahipliği yapacak.

Bodrum Sanat Fuarı açıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Bodrum Sanat Fuarı Herodot Kültür Merkezi'nde açıldı. Fuarda 40 galeride 500 sanatçının eseri sergileniyor.

Bodrum’da Mor Cepken Şöleni

Muğla'da Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri, Herodot Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Mor Cepken Şöleni ile başladı.

“Kadınlar Şiddetsiz Ve Eşitlikçi Kentini Yaratıyor”

Sabancı Vakfı Hibe Programı kapsamında desteklenen ve Bodrum Belediyesi ile Bodrum Kadın Dayanışma Derneği’nin birlikte yürüttüğü “Bodrum’dan Türkiye’ye: Kadınlar Eşitlikçi ve Şiddetsiz Kentini Yaratıyor” projesinin çalıştayı Herodot Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Bodrum Belediyesi meclis toplantısında işaret diliyle çeviri yapıldı

Bodrum Belediyesi 2021 Aralık ayı olağan meclis toplantısı Herodot Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapıldı. Meclis toplantısında ilk kez işaret dili eğitmeni Gülsem Talay tarafından işaret dili ile çeviri yapıldı.

Bodrum Belediyesi Kasım ayı muhtarlar toplantısı gerçekleşti

Bodrum Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü Kasım ayı Muhtarlar toplantısı Bodrum Herodot Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Bodrum’da 3. Kadın Buluşması gerçekleşti

Bodrum Belediyesi Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu'nun düzenlediği kadın buluşmasının 3'üncüsü Herodot Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Öncelikli hedefimiz; şiddetsiz, eşitlikçi bir kent oluşturmak diye konuşarak Yerel Eşitlik Eylem Planı için harekete geçtiklerini duyurdu.

Herıtage; İstanbul ve Ortadoğu’dan sonra Bodrum’da

Bodrum’da kültürel miras değerlerinin halkla buluşmasını sağlayacak “Heritage Festival Halikarnassos”un basın toplantısı Herodot Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.