Ibrahim Haberleri

Ibrahim Haberleri

Fethiye’de öğretmenler iş bırakma eylemi yaptı

İstanbul'da özel bir lisenin okul müdürü İbrahim Oktugan'ın okuldan atılan yabancı uyruklu bir öğrenci tarafından vurularak katledilmesi nedeniyle Muğla’nın Fethiye ilçesinde öğretmenler iş bıraktı.

Fethiye’de anaokulu öğrencileri trafik kurallarını öğrendi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Günlükbaşı İbrahim Gül Anaokulu’nun minik öğrencileri, Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında trafik kurallarını eğlenerek öğrendi.

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: "Her 10 orman yangınından 9’u insan kaynaklıdır"

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, ‘Orman Benim’ projesi kapsamında Muğla’da düzenlenen etkinliğe katıldı. Yumaklı yaptığı konuşmasında, “Unutmayalım ki her 10 orman yangınından 9’u insan kaynaklıdır. Ormana atılan atıklar maalesef ki bu yangınların büyümesi ve ilerlemesine en büyük sebep teşkil ediyor. Bunun için ormanlarımızın temiz tutulması hayati önem teşkil ediyor” dedi.

Fethiye Belediyesi Tsm Korosu’ndan Muhteşem Konser

Fethiye Belediyesi TSM Korosu bahar konseri İbrahim Kurnaz şefliğinde gerçekleşti.

Fethiye’de 8 Mart’ta dünya evine girdiler

Muğla’nın Fethiye ilçesinde iş insanı İbrahim Dündar ile Elif Göre çifti evlenmek için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tercih ettiler. LLULL Tersane’de düzenlenen nikâh organizasyonuna çiftin çok sayıda seveni katıldı. 

Yaşlı Vatandaşlar ve Gaziler Unutulmuyor

Ortaca Kaymakamı Kenan Aktaş ve Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Kore Gazisi İbrahim Tozlu’nun ailesini, Kıbrıs Gazisi Halil Güngör’ü ve yaşlı vatandaşları ziyaret etti.

Fethiye’de Uğur Mumcu Ve Ali Gaffar Okkan Unutulmadı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Belediyesi’nin katkılarıyla, Osman Batur Keser ile İbrahim Kurnaz’ın hazırladığı Uğur Mumcu ve Ali Gaffar Okkan’ı anma programı düzenlendi. Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde yapılan anma programına çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Havza Kölemen Dualar İle Son Yolculuğuna Uğurlandı

İbrahim Kölemen'in annesi Sıdıka Kölemen'in kayınvalidesi Havza Kölemen (78) son yolculuğuna uğurlandı.

Hamile Kadını Acile Yetiştiren Şoför Konuştu

Muğla'nın Menteşe ilçesinde şehir içi toplu taşıma otobüsünde rahatsızlanan hamile kadın, otobüs şoförü ve yolcuların yardımı ile hastaneye yetiştirilmişti. Hamile kadını hastane aciline yetiştiren Muğla Büyükşehir Belediyesi şehir içi toplu taşıma otobüsünün şoförü, o anları anlattı.

“Zam geldi fakat fiyatlara yansıtmıyoruz”

Fethiye Salı Pazarı’nda peynir satışı yapan İbrahim Bey, peynire aslında zam geldiğini fakat vatandaşların yanında olduklarını belirtip zamları müşterilerine yansıtmadıklarını mikrofonlarımıza belirtti.

“1 milyon liradan aşağı sıfır araç yok!”

Türkiye ekonomisinde yaşanan enflasyon, kur krizi ve krediye erişimin zorlaşması otomobil piyasasını vurdu. Fiyatlar epey bir gerilerken Fethiye’de yaşayan İbrahim Bey, kredilere erişimin sağlanmasının ardından araç piyasasının tekrardan yukarı yönlü seyir edeceğini mikrofonlarımıza anlattı.

Muğlaspor Kazanmasını Bildi: 1-3

Bölgesel Amatör Lig 5.Grup’ta mücadele eden Muğlaspor, konuk olduğu Didim BS’yi Batuhan, Mehmet ve İbrahim’in golleriyle 1-3 mağlup etti.

Kurt ile Çelik Çiftinin Dillere Destan Düğünü

Muğla Bölgesinin tanınmış iş adamlarından Nokta Global Zehra Grup otellerinin Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Kurt’un Kardeşi Ayhan Kurt ile Mehmet Sadık Çelik’in kızı Büşra Çelik ile geçtiğimiz hafta Fethiye’de bulunan Zehra Kuleli Beach ‘de düzenlenen düğünle dünya evine girdi.

Tatlıses'in oğlu babasına rakip oldu

 İbrahim Tatlıses’in oğlu Ahmet Tatlıses açtığı çiğköfte fabrikasıyla babasına rakip oldu.

Hakemlik kursuna yoğun katılım oldu

Türkiye Boks Federasyonu ve Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan hakem adaylık kursu Milas’ta gerçekleştirildi. Türkiye Boks Merkez Hakem Kurulu Üyesi aynı zamanda Başhakem İbrahim Avcıoğlu yönetiminde programa 23 kursiyer katıldı.

Şube Müdürü Çelebi’den, Karaman’a ziyaret 

İller İdaresi Genel Müdürlüğü Şube Müdürü İbrahim Çelebi, Kaymakam Yusuf İzzet Karaman’ı ziyaret ettiler.

TUI ile Bodrum Turizmi Görüşüldü

TUI Üst Düzey Yöneticileri 26 Temmuz Çarşamba günü Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya ve Yönetim Kurulu Üyesi/TUI Bodrum Operasyon Müdürü Arif Ceylan Satı ile bir araya geldi.

Gazeteciler Yemekte Bir Araya Geldiler

24 Temmuz sansürün kaldırılışının 115’nci yıl dönümünü nedeniyle Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti, Alyans Restaurant’ta yemek düzenledi. İş insanı Polgün firmasının sahibi İbrahim Güngör ve Aşkın Fahri Gezici’nin sponsorluğunda gerçekleşen yemeğe Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 27.Dönem CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, İletişim Bölge Müdür Yardımcısı Erol Kütahya, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut ve il genelindeki gazeteciler katıldı.

Şampiyon 10 numara Muğlaspor’da

Bölgesel Amatör Lig’e şampiyonluk parolasıyla hazırlanan ve birbirinden önemli transferlere imza atan Muğlaspor, beklenen ‘’10 numara’’ transferini gerçekleştirdi.

"Çevrelenen alanlar yeniden yanmaya başladı"

Çanakkale’de 27 saattir devam eden orman yangını bölgesinde incelemelerde bulunan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Saatte 70 kilometreyi bulan rüzgarın hızıyla birlikte maalesef kontrol altına alınan, çevrelenen alanlar yeniden yanmaya başladı. Halihazırda 8 köyün etkilendiğini söyleyebilirim" dedi.

Havalimanı Kavşağındaki Orman Yangını Kontrol Altında

Milas-Bodrum karayolu havalimanı kavşağında başlayan orman yangını kontrol altına alındı. Yangında 160 hektar alan zarar gördü. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yangın sahasında gece görüşlü helikopterle incelemelerde bulundu.

Ethem Yağcı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Muğla’nın yöresel sanatçılarından olan ve geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren İbrahim Ethem Yağcı, son yolculuğuna uğurlandı.

Yöresel Sanatçı İbrahim Ethem Yağcı Vefat Etti

Muğla'nın yöresel sanatçılarından Kültür Bakanlığı Muğla Mahalli Sanatçısı İbrahim Ethem Yağcı, hayatını kaybetti.

Sünger avcısı Totoz, dede mesleğini yaşatıyor

Muğla’nın Bodrum ilçesinin eski geçim kaynaklarından süngerciliği sürdüren İbrahim Totoz ve kardeşi Doğan Bertuğ Totoz, sünger avından döndü.

Ergun'dan Tarım ve Orman Bakanlığı'na Soru Önergesi

İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın cevaplaması amacıyla orman yangınlarına yönelik 5 maddelik soru önergesini TBMM'ye verdi.

'Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları için STEM ' konulu eğitim düzenledi

Günlükbaşı İbrahim Gül Anaokulu Çevre Haftası kapsamında 'Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları için Stem ' konulu eğitim düzenledi.

Jandarma’dan Özel Çocuklara, Özel İlgi

Fethiye Günlükbaşı İbrahim Gül Anaokulu (GİGA) Destek Eğitim Odası öğrencileri düzenlenen gezi programında keyifli bir gün geçirdiler. 

Osman Gürün, oyunu kullandı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Düğerek Mahallesinde bulunan Şehit İbrahim Karaoğlanoğlu ortaokulunda oyunu kullandı.

Anaokulu öğrencileri için Giga bilim şenliği düzenledi

Fethiye İbrahim Gül Anaokulu, öğrencileri için Giga bilim şenliği düzenledi. Bilim şenliğine, Fethiye Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca ve çok sayıda öğretim görevlisi katıldı.

İŞ ADAMI İBRAHİM MEŞEVLE İYİ PARTİ SAFLARI’NDA

Mare Danışmanlık Şirketi sahibi Ovacıklı iş adamı İbrahim Mesevle, İyi Parti saflarına katıldı.