Iftar Programı Haberleri

Iftar Programı Haberleri

Başkan Akdenizli, 5 Yıl Görev Yapacağı Meclis Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, mazbatasını aldıktan sonra 2024-2029 yılları arasından görev yapacağı yeni meclis üyeleriyle iftar programında bir araya geldi.

MSKÜ Rektörü Kaçar Filistinli öğrencilerle iftarda buluştu

 Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, Üniversitenin çeşitli bölümlerinde öğrenim gören Filistinli öğrencilerle iftar programında bir araya geldi.

MSKÜ Rektörü Kaçar Filistinli öğrencilerle iftarda buluştu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, Üniversitenin çeşitli bölümlerinde öğrenim gören Filistinli öğrencilerle iftar programında bir araya geldi.

Akdenizli: “sizlerle birlikte bu şehrin mimarı olmaktan mutlu olacağım”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ramazan Ayı dolayısıyla Belediye Personeli ve aileleri ile iftar programından bir araya geldi. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Akdenizli iftar programında yaptığı konuşmada; “Önümüzdeki 5 yıl sürecinde de sizlerle birlikte bu şehrin mimarı olmaktan inanın mutlu olacağım” dedi.

Marmaris Kaymakamlığı Öksüz Ve Yetimleri Unutmadı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde kaymakamlığa bağlı hizmet veren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, vakfa kayıtlı vatandaşlar, öksüz, yetim çocuklar ve ihtiyaç sahipleri için Ramazan ayının 15. gününde ve ‘Unutursan Yetim Kalır’ projesi çerçevesinde Dünya Yetimler Günü’nde iftar programı düzenlendi.

Kökten, Fethiye'de 5 Bin Kişilik İftar Yemeği Verdi

Cumhur İttifakı tarafından düzenelenen İftar proğramına katılım yoğun oldu. Programda katılımcılara hoşgeldiniz konuşması yapan Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, "Bizler önümüzdeki beş yılda Fethiye'ye hizmet etmek için gece gündüz çalışacağız"dedi.

Başkan Akdenizli; “Şehit Aileleri ve Gazilerimiz Başımızın Tacıdır”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Seydikemer Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin açılışını büyük bir gururla gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Akdenizli; “Şehitlerimizin geride bıraktığı yakınları milletimize emanettir. Bu nedenle ilçemizde bulunan 19 şehit yakını, 42 Gazimiz bizim başımızın tacıdır” dedi.

Şehit Aileleri Ve Gaziler İçin Anlamlı İftar Yemeği

Fethiye Kaymakamlığı tarafından Çalış Sahil, Şat Burnu ORKA Grup Big Chefs'te şehit aileleri ve gaziler için iftar yemeği programı düzenlendi.

MÜSİAD Muğla Şubesinden iftar programı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şubesi, huzurevi, yaşlı bakım evi ve devlet çocuk evlerinde kalanlar için iftar programı düzenledi. İftar programına Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Kütük ve MÜSİAD Muğla Şube üyeleri katıldı.

Kökten, ‘20 yıllık bir özlem var’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın da katılımıyla Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten’in seçim ofisinde iftar programı düzenlendi.

Başkan Akdenizli, İlk İftar Programında Teşkilatla Bir Araya Geldi

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, Ramazan ayının ilk iftarını AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz’ün katılımıyla Cumhur İttifakı Teşkilatı ile birlikte yaptı.

Depremzedeler ile iftarda buluştu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Kaymakam Ertuğ Şevket Aksoy, ilçedeki misafirhanelerde konaklayan depremzede aileler ile birlikte iftar programına katıldı.

Başkan Aras’ın halkla iftar buluşmaları devam ediyor

Bodrum Belediyesi iftar programı, Güvercinlik Mahallesi’nde Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın katılımıyla devam etti.

Vali Tavlı, şehit aileleri ve gaziler ile iftarda buluştu

İftar Programına Muğla Valisi Orhan Tavlı ve eşi Ayşe Tavlı 'nın yanı sıra Ula Kaymakamı Baha Başçelik, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanı Yarbay Süleyman Ercan, kurum müdürleri, şehit aileleri gaziler ve gazi aileleri katıldı.

Karaman, “Beraberliğimiz daim olduğu sürece, bu zor günleri aşacağız”

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, “Dünya Yetimler Günü” nedeniyle Fethiye Kaymakamlığı katkılarıyla Otel Mara’da düzenlenen iftar programına katıldı.

SEYDİKEMER BELEDİYESİ, KARADERE MAHALLESİ’NDE İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİ

Seydikemer Belediyesi, Ramazan Ayı dolayısı ile Karadere Mahallesi’nde iftar programı düzenledi. İftar sofrasına mahallede yaşayan vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

BAŞKAN AKDENİZLİ: “MUHTARLARIMIZLA İLÇEMİZE ÇOK GÜZEL HİZMETLER VERECEĞİZ”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, mahalle muhtarları ve aileleriyle düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Birlik, beraberlik mesajlarının verildiği iftar programında dayanışma vurgusu yapıldı.

SEYDİKEMER BELEDİYESİ DEPREMZEDELER İÇİN İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİ

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, deprem bölgesinden Seydikemer’e gelen depremzede aileler için iftar programı düzenledi.

MAHALLE İFTARLARI BAŞLADI

Bodrum Belediyesi tarafından geleneksel olarak her yıl organize edilen iftar programının ilki Cevat Şakir Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

CHP’den Beşkaza Meydanı’nda İftar

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından hayırseverlerin desteği ile Beşkaza Meydanı’nda iftar programı düzenlendi.

CUMHUR İTTİFAKI SEYDİKEMER'DE DAYANIŞMA SERGİLEDİ

Seydikemer'de Cumhur İttifakı ortakları AK Parti ve MHP İlçe Teşkilatları, düzenlenen iftar programında buluştu. İftar programında konuşan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş ve MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, Cumhur İttifakı'nın tüm ittifaklara karşı dimdik ayakta durduğu ve 2023 seçimlerine sağlam adımlarla hareket edecekleri mesajı verdiler.

Ramazan’ın unutulmaya yüz tutan geleneği yeniden canlandırıldı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde düzenlenen iftar programında davete icabet edip ev sahibinin yemeği ile iftar açan öğrencilere diş kirası verildi. İlçe Müftüsü Ahmet Karagöz'ün de katıldığı programda iftara katılan öğrencilere ödenen diş kirası geleneğinin unutulmaya yüz tutmuş bir gelenek olduğu belirtildi.

Marmaris Kaymakamlığı Şehit aileleri ve gazilere iftar programı düzenledi

Muğla'nın Marmaris İlçesi Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Şehit aileleri ve Gazilerin davetli olduğu iftar yemeği programında ilçe kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy ve ilçe kurum müdürleri ve Sosyal yardımlaşma vakfı mütevelli heyeti birlikte iftar yaptı.

İYİ PARTİ’DEN İFTAR

İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından iftar programı düzenlendi. Düzenlenen iftar programına İyi Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergün’de katıldı.

BALCI, YETİM VE KİMSESİZ ÇOCUKLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

Fethiye Kaymakam Vekili Alper Balcı, İş İnsanı Nurkaya Gündoğru’nun katkılarıyla Fethiye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı’nın organize ettiği iftar programında yetim ve kimsesiz çocuklar ile aileleri bir araya geldi.

Marmaris Kaymakamı iftar programında çocukları sevindirdi

Muğla'nın Marmaris İlçesi Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Ramazan ayı vesilesi ile iftar programlarına devam ediyor. Vakfa kayıtlı vatandaşlar ve çocukların katıldığı iftar programında ilçe Kaymakamı Aksoy davetli çocuklara bayram hediyeleri dağıtarak sürpriz yaptı.

Marmaris Kaymakamlığı, yardımlaşma vakfına kayıtlı vatandaşlara iftar programı düzenledi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Kaymakamlık tarafından düzenlenen iftar yemeği davetine Marmaris Sosyal Yardımlaşma Vakfına kayıtlı vatandaşlar ve ilçe kurum müdürleri katıldı.

Bodrum’da binlerce kişi aynı sofrada buluştu

Bodrum Belediyesi tarafından geleneksel olarak her yıl organize edilen iftar programı Çırkan Mahallesi'nde gerçekleştirilirken, binlerce kişi aynı sofraya oturarak oruçlarını açtı.

Muğla Valisi Tavlı, Marmaris’teki iftar programında polisler, şehit aileleri ve gaziler ile buluştu

Muğla'nın Marmaris İlçesi Emniyet Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Marmaris'te yaşayan şehit aileleri, gaziler ve emniyet teşkilatı il ve ilçe protokolü ile iftar sofrasında buluştu.

FETHİYE ÜLKÜ OCAKLARI İFTAR PROGRAMI DÜZENLİYOR

Eğitimden kültür sanata birçok alanda sürdürdüğü faaliyetlerini Ramazan ayında da "Paylaşmak Vefadır" temasıyla dağıttığı yardım paketleri ile dolu dolu sürdüren Fethiye Ülkü Ocakları, her yıl geleneksel hale getireceği bu yılın iftar programını düzenliyor.