Kökten, '20 yıllık bir özlem var'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın da katılımıyla Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten'in seçim ofisinde iftar programı düzenlendi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, 31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. “Sıkılmadık el bırakmayacağım” diyerek yola çıkan Kökten, gece gündüz demeden vatandaşlar ile bir araya geliyor. Ramazan ayı boyunca da seçim ofisinde iftar yemeği verileceğini belirten Kökten’in iftar yemeği programlarına yoğun ilgi oluyor. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Yelda Erol Gökcan, önceki dönem Muğla Milletvekili ve İş İnsanı Hasan Özyer, AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Oğuzhan Teke ve yaklaşık bin 500 kişinin katılımıyla seçim ofisinde iftar programı gerçekleştirildi.

Programda açıklama yapan Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, “31 Mart tarihine az bir zaman kaldı. 20 yıllık bir özlem var. 31 Mart gecesi ise inşallah gülen taraf biz olacağız” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileterek 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Kökten’e destek istedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN