İntihar Haberleri

İntihar Haberleri

Müebbet hapisle yargılanıyorlardı, beraat ettiler

Muğla'nın Yatağan ilçesinde Samet Bulut'u (49) öldürüp, intihar süsü verdikleri suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanan eşi Penbe Bulut (50), kızı Ayşegül Bulut (21) ve kızının erkek arkadaşı Mehmet Karadağ (31), suçlarının sabit olmaması nedeniyle beraat ettiler.

Avukat Demir, “İddialar Asılsızdır”

Fethiye eğlence dünyasının sevilen seslerinden ve işletmecilerinden birisi olan Pasha Haktan bir süredir tutuklu olarak Eşen Cezaevi’nde bulunuyor. Son günlerde Haktan’ın cezaevinde intihar ettiğine yönelik iddiaların asılsız olduğu bildirildi.

Denize atlayan adamı, basın mensupları kurtardı

Bodrum'da ayağına kum torbası bağlayıp denize atlayan şahıs, basın mensupları tarafından kurtarıldı.

Başkan Karaca’dan 10 Ekim Saldırısı Anma Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 10 Ekim 2015'te Ankara Garı kavşağında düzenlenen bombalı intihar saldırısı ile ilgili sosyal medya hesaplarından anma mesajı yayınladı.

Ünlü oyuncu canına kıydı

 Muğla’nın Dalaman ilçesinde yaşayan sinema oyuncusu Merve Kayaalp (36), tabanca ile başına ateş ederek yaşamına son verdi.

Cemiyet başkanlarından ortak açıklama

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Cem Kaytan ve Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, ortaklaşa yaptıkları basın açıklaması ile dün Ortaca’da, aracının içinde intihar etmesi sonucu ölü olarak bulunan polis Hüseyin Tayfun Üçgül’ün cenazesinde basın mensuplarına yapılan saldırıyı kınadılar. 

İntihar Etmekten Vazgeçirilmişti Yine Çatıya Çıktı!

Geçtiğimiz günlerde Muğla’nın Menteşe ilçesindeki Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nin çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan ve daha sonra polis ekiplerince ikna edilerek indirilen kişi yine intihar etmek için çatıya çıktı.

Çırılçıplak İntihara Kalkıştı

Bodrum’da rezidansta çırılçıplak intihara kalkışan şahıs, kendisi için açılan minderin üzerine atladıktan sonra kaçmaya başladı. Şahıs, ekiplerce yakalandı, hastaneye kaldırıldı.

Aile içi kavgada ölen anne ve oğlu toprağa verildi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir şahsın mal paylaşımı yüzünden çıkan kavgada silahla vurarak öldürdüğü annesi ve kardeşi son yolcuğuna uğurlandı. Olayın ardından intihar eden şahsın cenazesi ise yarın toprağa verilecek.

İNTİHAR ŞOVMENİ FETHİYE’DE SAHNEYE ÇIKTI

Türkiye’nin birçok yerinde işsiz olduğu bahanesi ile intihar girişiminde bulunan Hasan İnan, bu defa da Fethiye’de aynı şovunu yaptı.

ÖNCE ABLASINI SONRA KENDİNİ ÖLDÜRMEK İSTEMİŞ

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, birlikte yaşadığı Alzheimer hastası ablası Canan Öner'e tuz ruhu içirerek öldürüp, aynı yolla intihara kalkışan ve hastanedeki tedavisinin ardından tutuklanan Uğur Öner'in adli makamlardaki ifadesi ortaya çıktı. Öner'in, Eve gelen bekçilere ve polislere ablama tuz ruhu içirdiğimi söyledim. Olayın şokuyla böyle konuştum dediği öğrenildi.

GİŞE MEMURU HAYATINA SON VERDİ

Fethiye’nin Kayaköy Mahallesinde tarihi kaya evlerinin gişe memurluğunu yapan Hasan Sönmez hayatına son verdi.

GENÇ ÜMİT YAŞAMINA SON VERDİ

Fethiye’de intihar girişiminde bulunan genç, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

SEYDİKEMER’DE TARLA İÇİN YENGESİNİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde tarla için yengesini av tüfeği ile öldüren şahıs aynı tüfekle intihar etti.

İNTİHAR VAKASINDAN KARDEŞ CİNAYETİ ÇIKTI

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde M.K. isimli şahsın ruhsatsız silah ile intihar olayını araştıran Jandarma ekipleri, olayın intihar değil, kardeşi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Fethiye’de bir kadını evinde öldüren şahıs aynı silahla intihar etti

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir kadını tabancayla öldüren şahıs aynı silahla intihar etti.

Hastane çilesi bitmiyor

Fethiye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde dişlerini yaptırmaya giden emekli polis Bekir Doğan dişlerini yaptıramadığı için isyan etme noktasına geldiğini ifade etti. Artık intihar etmeyi düşündüğünü bile söyleyen Bekir Doğan yetkililere “Bana reva görülen bu mu?” diye sordu.

İstismarcı katil zanlısı Bodrum’da yakalandı

İstanbul'da 2018 yılında karısını öldürüp intihar süsü veren, hakkında açılan davada müebbet hapis cezası çıkınca ortadan kaybolan Yunus H. adlı şüpheli, ağabeyinin kimliği ile Muğla'nın Bodrum ilçesinde yakalandı.

Polis ve itfaiye ekipleri ikna etti

Fethiye’de bir vatandaşın intihar girişimi için 3 katlı binanın çatısına çıktığı öğrenildi.

Polis memuru evinde ölü bulundu

Muğla'nın Ortaca ilçesinde polis memuru, eşi tarafından evde başından silahla vurulmuş halde bulundu. Rahatsızlığı olduğu öğrenilen polisin intihar ettiği ihtimali üzerinde duruluyor.

Elleri arkadan kelepçeli, ağzı bantlı, başında poşetle bulunan Kristina’nın ölüm nedeni ortaya çıktı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde elleri kelepçeli, ağzı bantlı ve başına poşet geçirilmiş şekilde ölü bulunan 25 yaşındaki Ukrayna uyruklu Kristina Novytska'nın intihar ettiği ortaya çıktı. Savcılık, Kristina'nın intihar ettiğine kanaat getirerek takipsizlik kararı verdi.

Muğla’da ‘İntiharı önleme’ toplantısı

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfi Bozçelik başkanlığında Muğla Sağlık İl Müdürlüğü Halk Sağlığı Dairesi Başkanı Eriş Başaran Akça, Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Şube Sorumlusu Mehbare İftar'ın katılımıyla Muğla ili intiharı önleme toplantısı düzenledi.

CHP’li Girgin: ‘Polisler neden intihar ediyor? Neden ayda 400 saat çalışıyor?’

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yazılı olarak yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesinde “Son 1 ayda 15 polisin intihar ettiği doğru mudur? Bu intiharların önlenmesine yönelik Bakanlığınız tarafından bir mekanizma kurulmuş mudur?” diye sorarak, polis intiharlarının önlenmesinin iktidarın sorumluluğunda olduğunu vurguladı.

Muğlalı Polis Memuru Evinde Ölü Bulundu

Burdur’un Yeşilova İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Yunus Turgut (26) evinde ölü bulundu. Genç polis memuru Turgut’un intihar ettiği ihtimali üzerinde duruluyor.

Değer miydi Berrin?

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde bunalıma giren genç bir kız evde kimsenin olmadığı sırada av tüfeğiyle hayatına son verdi. Acı olay Seydikemer ilçesi Döğer Mahallesi Deveciler mevkiinde meydana geldi. 

Fethiye’de kendini balkon kapısına astı

Fethiye’de psikolojik sorunları olan Sıtkı Doğan Elçi (42)  evin balkon kapısına kendini asarak intihar etti.

Göcek’te ağaca asılı halde iki ceset bulundu

Fethiye’nin Göcek Mahallesinde ormanlık alanda ağaca yan yana asılı vaziyette Sedat K. ve Songül O.’nun cesetleri bulundu. Yasak aşk yaşadığı iddia edilen ikilinin, yapılan ilk incelemede canına kıydıkları belirlendi. 

Sokak ortasında intihar etti

Muğla'nın Menteşe İlçesinde korkunç bir olay yaşandı. Menteșe ilçesinde bulunan Emirbeyazıt Mahallesi Güven Sokakta mermer fabrikasında çalıştığı öğrenilen Turgut Şahin isimli şahıs, sokakta tüfekle 5 el ateş ederek dehşet saçtı.

Fethiye Kalesinde intihar girişimi

Fethiye'de Fethiye Kalesi'nin surlarına çıkan bir kişi intihara teşebbüs etti. Fethiye Kale’si suruna çıkan F. Ç. yanında getirdiği alkollü içeceklerden içip, kendini aşağıya atacağını iddia etti. F.Ç. yaklaşık 2 saat boyunca kaldığı Fethiye Kale’sindeki surun üzerinden polisin büyük çabaları sonucu indirildi.

Ağabeyinin acısına dayanamayıp kendini kanyondan aşağı attı

Muğla’nın Milas ilçesinde trafik kazasında yaşamını yitiren ağabeyinin acısına dayanamadığı iddia edilen şahıs, kanyondan atlayarak intihar etti.