Kaba Yem Haberleri

Kaba Yem Haberleri

Hasadı yapılan kaba yemler üreticilere dağıtıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi sürdürülebilir kırsal kalkınmanın desteklenmesi için S.S. Madenler Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile işbirliği protokolü imzaladı ve üreticilere 500 balya kaba yem (yonca) dağıttı.

Büyükşehirden Üreticilere Ücretsiz Yem Desteği

Muğla Büyükşehir Belediyesi Muğla genelinde devam ettiği Kaba Yem Desteği projesi ile üreticilere destek olmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Yatağan ilçesinde Kaba Yem Dağıtım programı düzenledi.

Büyükşehir’den 700 Üreticiye 3 Milyon TL Değerinde Kaba Yem Desteği

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kaba Yem Desteği projesi ile piyasa değeri yaklaşık 3 Milyon TL olan kaba yemi üreticilere dağıtıyor.

Kooperatif Başkanları Başkan Gürün'ü ziyaret etti

Muğla’da mülkiyetindeki toprakları kooperatiflerle birlikte işbirliği yaparak kaba yem üretim merkezleri haline getiren Büyükşehir Belediyesi bu hizmeti ile bugüne kadar 434 dekar arazide kaba yem üretti.

Toprak Büyükşehir’den, üretim kooperatiflerden

Muğla’da Büyükşehir Belediyesi mülkiyetindeki tarım arazilerini kooperatiflerle iş birliği yaparak kaba yem üretim merkezleri haline getiriyor. Bugüne kadar üç ilçede 434 dekar arazi kaba yem üretim merkezi haline getirildi.

Yangın mağduru üreticiler için TAGEM seferber oldu

Muğla'da yangının başladığı ilk günden bu yana 8 ilçede yangından mağdur olan hayvanların bakım ve beslemesi için Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü organizasyonunda toplam 631 ton kaba yem ve 440 ton kesif yem dağıtıldı.