Kahkaha Haberleri

Kahkaha Haberleri

Marmaris'te Kahkaha Dolu Gece

Muğla Tazelenme Üniversitesi Tiyatro Grubu 'Mısmıtıl Tamşa' adlı tek perdelik komedi oyunuyla izleyenlere kahkaha dolu bir gece yaşattı.

‘Son kaçamak’ izleyenleri kahkaya boğdu

Menteşe Belediye Tiyatrosu tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenen ‘Son Kaçamak’ adlı komedi türündeki tek perdelik oyun izleyicileri kahkahaya boğdu.

‘Hey gidi Günler’ sahnelendi

Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler, “Hey Gidi Günler” adlı interaktif müzikal oyunu Muğla’nın Marmaris ilçesi Amfi tiyatroda sergileyerek seyirciyi kahkahaya boğdu.

UMUT OĞUZ'UN KAHKAHA 'MIKNATIS'I BÜYÜK ALKIŞ TOPLADI

Ekranların sevilen yüzü, dizi ve sinema oyuncusu Umut Oğuz, 'Mıknatıs' adlı tek kişilik gösterisiyle Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde tiyatro severlerle buluştu.

UMUT OĞUZ’DAN ’MIKNATIS’ FETHİYE’DE SAHNELENECEK

Umut Oğuz’un hayata dair ”bu gerçek mi?” diye sorgulatan gösterisi Mıknatıs, gülerken alt dudağınızı da ısırtacak bir stand up. Başkası anlatsa gülemeyeceğiniz kahkaha tufanına 17 Aralık cumartesi günü Fethiye de sahnelenecek.

“Başrol Kim?” Menteşe’yi Kahkahaya Boğdu

Menteşe Belediyesi Tiyatro oyuncularının sahnelediği “Başrol Kim?” adlı tiyatro oyunu Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde izleyicisiyle buluştu. İki perdelik komedi oyunu salonu dolduran izleyicilere 2 saat boyunca kahkaha dolu anlar yaşattı.

BAŞROL KİM? KAHKAHAYA BOĞDU

Menteşe Belediyesi Tiyatro oyuncularının sahnelediği “Başrol Kim?” adlı iki perdelik komedi oyunu MSKÜ AKM Salonunda izleyicisiyle buluştu. Tiyatro oyununu gençlerle birlikte izleyen Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Tiyatromuz bu sezon ikinci kez sizlerle buluştu. Salonu dolduran tüm gençlere teşekkür diyorum.” dedi.

Muğlalı oyuncuların performansı büyük beğeni kazandı

Menteşe Belediye Tiyatrosu lise grubu kursiyerleri tarafından Belediye Tiyatrosu Ayhan İçöz Salonunda sahnelenen Muğlalı Gelin adlı tiyatro oyunu izleyicileri kahkahaya boğdu. Yazanın yönetenin ve oynayanların Muğlalı olduğu oyunda ilk kez tiyatro sahnesine çıkan oyuncular, amatör ruhlarıyla profesyonel bir oyun çıkardılar.

Seydikemer’de İki Farklı Tiyatro Oyunu Öğrencilerle Buluştu

Seydikemer Belediyesi’nin katkılarıyla öğrencilerin izlemesi için düzenlenen ‘Karagöz ile Hacivat’ ve ‘Arkadaşım Ben Geldim’ adlı tiyatro oyunları, izleyicileri kahkahaya boğdu.

Oyuncu Gülnihal Demir Seydikemer’de öğrenciler ile buluştu

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde düzenlenen tiyatroda, oyuncu Gülnihal Demir, Zafer Kaya ve Nuri Yiğit öğrenciler ile buluştu. Seydikemer Belediyesi'nin katkılarıyla öğrencilerin izlemesi için düzenlenen 'Karagöz ile Hacivat' ve 'Arkadaşım Ben Geldim' adlı tiyatro oyunları, izleyicileri kahkahaya boğdu.

Üniversiteliler tiyatroya doydu

MSKÜ AKM Salonunda sahnelenen 'Papaz Kaçtı' komedi oyununda öğrenciler kahkahaya boğuldu. Öğrenciler Bin 200 kişilik salonu tıklım tıklım doldururken, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş oyunu öğrencilerle birlikte seyretti. Oyun sonunda Menteşe Belediye Tiyatrosu oyuncularının performansı ayakta alkışlandı. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş oyun sonunda sahneye çıkarak, tiyatro ekibini tebrik etti, öğrencilere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

“Papaz Kaçtı” İzleyicisini Kahkahaya Boğdu

Menteşe Belediye Tiyatrosu tarafından sahneye konulan “Papaz Kaçtı” komedi oyunu izleyenleri kahkahaya boğdu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi Yıldız Kenter Sahnesinde oyuncularının etkileyici performansıyla izleyiciyle buluşan oyun, Menteşeli tiyatro severler tarafından ayakta alkışlandı.

Menteşe’de özel çocuklara özel tiyatro oyunu

Menteşe Belediye Tiyatrosu Ayhan İçöz Salonunda sahnelenen oyunu kahkahalarla izleyen özel çocuklar, oyun sırasında çalan müzikler eşliğinde dans ederek gönüllerince eğlendiler.

Menteşe, Mahşer-i Cümbüş İle Güldü

Mahşer-i Cümbüş doğaçlama tiyatro topluluğu 6. Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında Cumhuriyet Meydanında sahne aldı. Modern doğaçlama tiyatronun öncülerinden olan Mahşeri Cümbüş topluluğu, Cumhuriyet Meydanında gösteriye katılan tiyatro severlere kahkahalarla dolu bir gece yaşattı.