Kaldırım Haberleri

Kaldırım Haberleri

Ortaca, yaz sezonuna hazırlanıyor

Ortaca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte parklar, yeşil alanlar, orta refüjler ve kaldırımlarda yoğun bir çalışma gerçekleştirdi.

Menteşe’de Otogar Yolunda İkinci Etaba Geçildi

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan 4 şeritli yol, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları kapsamında Muğla Barosu ve AVM sapağı arasındaki yolda çalışmalar tamamlanarak trafiğe açıldı. 2. Etap olarak bu sapaktan yeni otogara kadar olan kısım kapatılarak genişletme ve sıcak asfalt çalışması başlatıldı.

Yatağan Atatürk Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmasının birinci katı tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Yatağan Atatürk Caddesinde alt yapı çalışmalarının ardından birinci kat sıcak asfalt çalışması tamamlanırken kaldırım yapımına başlandı.

Otogar Yolunda Asfaltlama Çalışmaları Başlıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından adliye önündeki benzinlik istasyonundan Akkaya-Yeni Otogar kavşağına kadar yapılacak olan 4 şeritli yol, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. 12 bin m3 malzeme dolgusu yapıldı

Menteşe Otogar Kavşağında Yol Çalışması Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Menteşe adliye önündeki akaryakıt istasyonundan Akkaya-Yeni Otogar kavşağına kadar yapılacak olan 4 şeritli yol, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Bodrum’da meydanı birbirine kattılar

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 2,20 promil alkollü sürücünün kullandığı otomobil, kaldırıma çıkıp ortalığı savaş alanına çevirdi. Kaçmaya çalışan fakat vatandaşlarca durdurulan otomobildeki 2 kadın ortalığı birbirine kattı.

Özdemir, "Cilalı Kaldırımlar Sakatlıyor"

Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şubesinde, Eski Zafer Partisi Muğla İl Başkanı Kübra Bilginer tarafından gerçekleştirilen kahvaltılı etkinlikte, bölgemizdeki ve ülke genelindeki görme engelli bireylerin günlük yaşantılarında karşılaştıkları zorluklar, gerek yasa düzenleyicileri, gerekse yerel yönetimler tarafından engelli bireylerin hayatını kolaylaştıracak düzenlemelerin yapılması gerektiğine vurgu yapılarak, görme engellilerin güvenli bir şekilde sokaklarda, sosyal hayatın içinde olmaları için yapılması gerekenler konuşuldu.

Şiddetli Yağmur Sonrası Sokaklar Temizlendi

Fethiye'de dün akşam saatlerinde başlayan yağış nedeniyle Ali Gaffar Okan ve Cahit Gündüz Caddesi ile kentin farklı noktalarında yollar göle döndü. Esnaflar yol kenarındaki iş yerine akan suyun girmemesi için büyük mücadele verdi. Kaldırımları aşan su nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. 

Altyapı Çalışması Başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Büyükşehir kanalizasyon, içme suyu ve yağmur projelerinin yanı sıra yol ve kaldırım düzenlemeleriyle modern bir kent oluşturuyor.

Burdur Fethiye Yolunda Tır Devrildi

Burdur’da seyir halindeki pancar yüklü tır kaldırıma çıkarak elektrik tellerini yıkıp devrildi. Kazada 1 kişi ağır yaralandı.

Büyükşehir Parke Kaplama Çalışmalarına Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanı içerisinde bulunan kırsal mahallelerde parke kaplama çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler bu güne kadar il genelinde 71 bin m2 parke çalışması yaptı.

Mustafa Kemal Bulvarı adına yakışır hale geliyor

Fethiye Belediyesi, Yunus Nadi Caddesi ile Barış Manço Bulvarı arasında yer alan 2 kilometre alandaki Mustafa Kemal Bulvarı’nda BSK Sıcak Asfalt, kaldırımlar ve adliye önündeki alana akıllı kavşak yapılması için çalışmalara başlandı.

Milas-Bodrum yolunda kaza 2 yaralı

Milas Bodrum yolunda meydana gelen kazada iki araca ve bir marketin önündeki kaldırıma çarpan araçtaki baba ve oğlu yaralandı.

KALDIRIM VE YOL ÜZERİ DENETLEMESİ YAPILDI

İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği, Fethiye Belediyesi Trafik Müdürlüğü ve Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince yol üzeri engel teşkil eden usulsüz dubalar ve dükkân eşyaları için denetim gerçekleştirildi.

ZABITA EKİPLERİNDEN İŞGALCİ ARAÇLARA CEZA

Bodrum Belediyesi, ilçe genelinde halkın geçiş yollarını ihlal eden ve kamuya ait yaya kaldırımlarına ve meydanlara park eden araçlara müdahale ederek cezai işlem uyguladı.

ELEKTRİKLİ SCOOTER İLE OTOBÜS DURAĞINA ÇARPTI: 1 YARALI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde elektrikli scooterını çalıştırmak isteyen bir sürücü, scooterın aniden hareket etmesi ile birlikte kaldırımda bulunan otobüs durağına çarptı. Meydana gelen kazada scooter sürücüsü yaralandı.

ARAÇTAN UÇTU 10 METRE SÜRÜKLENDİ

Fethiye’de dün gece saatlerinde başlayan şiddetli yağış sonrasında 22 metrelik yolda kaza meydana geldi. Yağmurdan kayan araç kaldırıma çarpması sonucu sürücü araçtan fırlayarak yaklaşık 10 metre sürüklendi.

Kaza anı Güvenlik Kameralarına yansıdı

Milas Zafer Caddesi'nden, Zekeriya Gümüşkesen Caddesi'ne seyreden elektrikli bisiklet sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Kazada elektrikli bisiklette yolcu olarak bulunan bir kişi başını kaldırım taşına çarparak yaralandı.

İNÖNÜ BULVARI’NDA AĞAÇLAR TAŞINIYOR

İnönü Bulvarı’nda kaldırım yenileme çalışmalarının daha uzun ömürlü olabilmesi adına saçak köklü ağaçların söküm çalışmaları başladı. Sökülen ağaçlar Babataşı Mahallesi 730 Sokak’tan başlayarak belediyenin daha önce belirlemiş olduğu yerlere dikilecek.

Yol ve kaldırım düzenlemesi işi yaptırılacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; karayolu işleri yapımı ihalesi gerçekleştirilecek.

Yol ve kaldırım düzenlemesi işi yaptırılacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; beton parke taşı ile yol ve kaldırım düzenlemesi yapılması işi ihalesi gerçekleştirilecek.

Muhtelif yol ve kaldırımların düzenlenmesi işi yaptırılacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; muhtelif yol ve kaldırımların düzenlenmesi işi yaptırılacak.

Karaca yol ve altyapı çalışmalarını yerinde inceledi

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Çatalarık Mahallesi’nde devam eden parke yol ve kaldırım ile İnönü ve Atatürk Caddelerinde ise altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

İstanbul ve Muğla’da kaldırımlar Düzce taşları ile kaplanıyor

DÜZCE (İHA) – Düzce Belediyesi'nin bünyesinde çalışmalarına devam eden Beltaş bünyesinde üretilen doğal kaldırım taşları, İstanbul İstiklal Caddesi ile Muğla Bodrum Yalıkavak Palmarinaya döşendi.

Karaca, Tuzla’da çalışmaları inceledi

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Tuzla Mahallesi Dolgu Sahası mevkiinde devam eden parke ve kaldırım hizmetlerini ve Bahriye Üçok Parkı’ndaki son çalışmaları yerinde inceledi.

Karayolu işleri yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu İlan Portalı İlan.Gov.Tr'de Yer Alan İlana Göre, Tire Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü tarafından, Şehrimiz muhtelif cadde ve sokaklarda kaldırım ve yol düzenlemesi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Altyapı yol ve kaldırım düzenleme işleri yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, Muğla İli Yatağan İlçesi Atatürk Caddesi ve Mehmet Özcan Caddesi ile Muhtelif Mahallerde Altyapı, Yol ve Kaldırım Düzenlemesi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Yangına giden itfaiye aracı ile otomobil kaza yaptı: 5 Yaralı

Muğla'nın Menteşe İlçesinde itfaiye aracı ile otomobilin kaza yapması sonucu 5 kişi yaralandı. Marmaris’te meydana gelen orman yangınına müdahale etmek için yola çıkan ve sirenlerini açan itfaiye aracıyla 34 SG 7789 plakalı otomobil kaza yaptı. Kazada itfaiye aracı kaldırıma çıktıktan sonra ağaca çarparak durabildi.

Karaca, Pandemi bizim bahanemiz değildir 

Fethiye Belediyesi, yaklaşık 20 milyon 733 bin TL’ye mâl olacak BSK sıcak asfalt yapımı ve kaldırım yenilemesi sözleşmesini Baha Şıkman Caddesi’nde yaptı. Proje kapsamında Baha Şıkman Caddesi, Mustafa Kemal Bulvarı, İnönü Bulvarı, Ölüdeniz Caddesi ve Atatürk Caddesi’ne Fethiye Belediyesi tarafından BSK sıcak asfalt yapılacak. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Tüm altyapıların bitmesi, elektrik tellerinin yeraltına alınması, sıcak asfaltları ve kaldırımlarıyla hayal ettiğimiz zaman güzel bir Fethiye bizleri bekliyor” dedi.

Yayaların hayatı tehlikeye giriyor

Muğla’nın Menteşe İlçesi’nde ki park manzaraları bu kadarda olmaz dedirtiyor. Muğla’da yol üstü parklar ücretli olunca kaldırımlar işgal edildi. Yol üstüne park edilen araçlardan, görevliler tarafından park ücretleri tahsil ediyor. Fakat kaldırıma park edilen araçlardan hiçbir ücret alınmıyor. Araçlarına park ücreti veren sürücüler ve kaldırımları kullanamayan vatandaşlarda bu duruma tepkili.