Karakaya Haberleri

Karakaya Haberleri

Bodrumspor Başkanı Karakaya görevine veda etti

Bodrumspor’un 13 yıldır başkanlığını yapan Rıza Karakaya bugün görevinden istifa ettiğini duyurdu. Karakaya, “Bodrumspor benim çocuğum gibi ve bu yüzden bir partide aktif görev alan siyasetçinin başkanlığını yakıştıramıyorum. Yönetimde siyasiler olabilir ama Bodrumspor başkanı bence siyasi olmamalıdır, tarafsız olmalıdır” dedi.

Karakaya, “2024 hedefimiz bin sporcu”

Bodrum’da spor dalından birçok başarıya imza atan Bodrumspor yönetimi, bu yıl Voleybol 1’inci ligde oynayacak Bodrumspor voleybol takımıyla kahvaltıda buluştu.

Başkan Karakaya: "Dokunulmaz hisse yapılmalıydı"

Bodrumspor A.Ş. hisseleri ile ilgili konuşan Bodrum Belediye Bodrumspor Spor Kulübü Başkanı Rıza Karakaya, “1931 yılından beri kulübe hizmet edenler var, bizler yıllardır hizmet ediyoruz. Bizlerin bu emeğinin karşılığında da aslında hissedarlar diyebilirdi, kulübü bugünlere getirenlerin emeği karşılığında dokunulmaz hisse yapılmalıydı. Bodrum Belediyesi veya derneği bu projeden çıkarıldığı zaman proje çöker” dedi.

Bodrumspor’da yeni başkan belli oldu

Rıza Karakaya’nın başkanlıktan istifa etmesinin ardından Bodrumspor'un yeni başkanı, hisselerin yüzde 80’ini elinde bulunduran iş insanı Fikret Öztürk oldu. 3 yıldan beri hisselerin çoğunluğunu elinde bulunduran Öztürk, 3 yıldan bu yana 16 milyon Euro para harcandığını dile getirdi.

Öğrencisi için taziye mesajı paylaştı

6 Şubat 2023’te meydana gelen depremden sonra Fethiye’ye yerleşen İlke Karakaya, 18 Haziran Pazar günü trafik kazası sonrası hayatını kaybetti.

BODRUMSPOR BAŞKANI KARAKAYA: “BİZ TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ”

Lig'in 11. haftasında evinde Boluspor ile karşılaşacak olan Bodrumspor'da Başkanı Rıza Karakaya, “Biz takımımıza güveniyoruz. Bodrum'u en iyi şekilde temsil etmek ve bu ligde kalıcı olmak, iyi futbol izletmek gibi amaçlarımız aynı şekilde devam ediyor” dedi.

Sağlık çalışanları 2 gün iş bırakıyor

Kardiyoloji Uzmanı, Dr. Ekrem Karakaya’nın 6 Temmuz 2022 tarihinde Konya Şehir Hastanesi’nde, görev yaptığı esnada hasta yakını tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucunda katledilmesi nedeni ile doktorlar bugün ve yarın olmak üzere 2 gün boyunca “Sağlıkta Şiddete Hayır” sloganı ile iş bırakacaklar. Görevlerini yaptıkları sırada can güvenliği isteyen sağlıkçılar bununla ilgili Fethiye Devlet Hastanesi Acil Servisi yanında basın açıklaması yaptılar.

Bodrumspor’da Rıza Karakaya 6. kez başkan oldu

Bodrum Belediyesi Bodrumspor'da 6'ncı kez başkan seçilen Rıza Karakaya, 'Nasıl turizmin şampiyonlar liginde Bodrum varsa inşallah futbolun önce Süper Ligi'nde arkasından Avrupa kupalarında Bodrumsporumuz olacak' dedi.

Pilot Garage Oto Ekspertiz güvenilir hizmet vermeye devam ediyor

Pilot Garage Oto Ekspertiz Fethiye Sanayi Sitesi'nde hizmet vermeye devam ediyor. Pilot Garage Oto Ekspertiz, son model ekipman ve malzemeleri ile profesyonel bir hizmet sunuyor. Uzman kadrosuyla araç alım-satım sırasında güven teşkil eden firma, kurumsal yapısıyla ülke genelinde adından söz ettiriyor. FRT TV izleyicilerine özel kampanya düzenleyen Fethiye Pilot Garage İşletmecisi Sinan Karakaya, “Haziran ayı sonuna kadar 490 TL’lik standart plus paketimiz 300 TL olarak uygulanacaktır. Bunu yanı sıra müşterilerimize dolu dolu ikramlarımız var” dedi.

Yamaç paraşütü pilotları sezondan umutlu

Babadağ’a Teleferik Tesisinin kurulmasıyla birlikte yamaç paraşütü pilotları yerli ve yabancı turist bereketi bekliyor. Pandemi nedeniyle başta İngiltere olmak üzere Almanya ve Rusya’nın charter seferlerini başlatmasını bekleyen yamaç paraşütü pilotları turizm sezonunun geçen yıla oranla daha bereketli olacağını umduklarını belirttiler. Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Pilotları Kooperatifi Başkan yardımcısı İsmail Kurt, “Temmuz ayından itibaren yoğun bir sezon bekliyoruz. Babadağ teleferiğin yapılmasının en önemli faydası mekanlara kalite katmasıdır” ifadelerini kullandı. 

Yeni Başkanı Ümit Yılmaz oldu

Cumhuriyet Kadınları Derneği’nin 2008 yılında kurulan Fethiye Şubesi’nde kongre heyecanı yaşandı.

Muğla 112 Acil Çağrı Merkezi 2020'de 1 milyon 400 bin çağrı karşıladı

112 acil çağrı numarasının farkındalığını artırmak amacıyla her yıl 11 Şubat günü kutlanan ” 112 Günü” nedeniyle Muğla Valisi Orhan Tavlı, Acil Çağrı Merkezi heyetini kabul etti. 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Kamil Karakaya, faaliyetleri hakkında Vali Tavlı'ya bilgi verdi.

Fethiye’nin, Yaşlı Dostu Gönüllüleri

Kendilerini, “Fethiye Yaşlı Dostu Kent Gönüllüleri” olarak adlandıran bir grup, son toplantısını Fethiye Mimarlar Odası’nda yaptı. Sinem Ataçocuğu, Melih Bulut, Aycan Arlıel, Nesrin Saatçi, Cemil Yavuz, Çiğdem Özel, Ömer Önel, Erha Kolcen, Mahmut Beler, Tufan Kaçar, Çiğdem Alaca, Meryem Karakaya, Nurser Darende, Ebru Aksoy, Gülşen Yeğen, Önce Kurşunlu, Nagihan Bulut, Sezen Yalçıner, Afşar Akal’dan oluşan gönüllü yaşlı dostları;Fethiye’de gerçekleştirmek istedikleri uygulamalar hakkında, hem fikir üretti, hem de görevler üstlendi.

ORAL KARAKAYA’DAN ALTI NOKTA’YA ZİYARET

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Oral Karakaya ile Muğla Geçen dönem CHP Parti Meclisi üyesi Rağna Bozkurt ve Avukat Aydın Tilkici Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesini ziyaret etti…

Karakaya "MUĞLA MARKA KENT OLMALI"

Son zamanlarda sıkça gördüğümüz ve her noktada ziyaretlerini gerçekleştirip daha şimdiden Muğla'yı sahiplenen bir isim Oral Karakaya. Dost gazetesini ziyarette bulunan Karakaya Muğla için planlarını ve Muğla'yı marka kent yapmak için hedeflerinin olduğunu belirttiği bir röportajla siz okurlarımıza bilgiler aktardı.