Öğrencisi için taziye mesajı paylaştı

6 Şubat 2023'te meydana gelen depremden sonra Fethiye'ye yerleşen İlke Karakaya, 18 Haziran Pazar günü trafik kazası sonrası hayatını kaybetti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, hayatını kaybeden öğrencisi için taziye mesajı paylaştı.

Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9/B Yiyecek-İçecek Alanı öğrencisi depremzede İlke Yeşilkaya’nın ölüm haberi, öğretmenleri ve arkadaşlarını yasa boğdu. Okulun ve sınıfının sevilen öğrencisi Yeşilkaya’nın pek çok etkinlikte hep Türk Bayrağı taşıdığı için okulun sosyal medya hesaplarında da ’mekanın cennet olsun bayraktar kızımız’ notu paylaşıldı.

Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, yayınladığı taziye mesajında: “6 Şubat tarihinde, ülkemizde yaşanan vahim deprem felaketi sonrası ailesi ile birlikte Hatay ilimizden gelerek, ilçemize yerleşen ve eğitim hayatına okulumuz Yiyecek ve İçecek Hizmetleri alanı 9.sınıfında devam eden sevgili öğrencimiz İlke Karakaya’nın geçirmiş olduğu trafik kazasıyla vefat ettiği haberini büyük üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız. Öğrencimize Yüce Allah’tan rahmet diliyor, kederli ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.” İfadeleri kullanıldı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN