Kask Haberleri

Kask Haberleri

Datça’da Motosiklet sürücülerine ‘Kask’ dağıtıldı

Muğla’nın Datça ilçesinde Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Datça Kaymakamının da katılımı ile motosiklet sürücüleri Kask takmaları konusunda uyarıda bulunulurken, kaskı olmayan sürücülere Kask hediye edildi.

Tehlikeli yolculuk kamerada

Muğla’nın Bodrum ilçesinde motosiklet üzerindeki kasksız yolcunun dev ekran televizyonu kilometrelerce taşıması, kameralara yansıdı.

Jandarma, önce kask sonra eğitim verdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde jandarma tarafından motosiklet sürücülerine yönelik yapılan uygulamada kaskı olmayan 15 sürücüye kask hediye edildi. 70 sürücüye de reflektörlü yelek dağıtıldı. Uygulama sonrası 417 öğrenciye trafik eğitimi verildi.

Vali Akbıyık’a anlamlı ziyaret

Deniz Kaplumbağaları Araştırma Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi (DEKAMER) Müdürü ve Pamukkale Bilim Merkezi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yakup Kaska, Muğla Valisi İdris Akbıyık'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Motosiklet sürücüsünü kaskı kurtardı

Muğla’nın Milas ilçesinde tırla çarpışan motosiklet sürücüsü kaskı sayesinde hayata tutundu.

'Kaskınla Yol Ver Hayata' sloganı ile eğitim verildi

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından "Kaskınla Yol Ver Hayata" el broşürleri dağıtılarak, hem kontrol hem de yerinde farkındalık bilgilendirmesi yapılarak, hedef kitle motosiklet kullanıcılarına yönelik toplantı ve Temel Motosiklet Sürüş Bilgileri ile uygulamalı eğitim verildi.

Önce ceza kesildi sonra kask hediye edildi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde trafik polislerince yapılan uygulamada kask takmayan sürücülere ceza kesilip kask hediye edildi.

Trafik ekiplerinden motosiklet sürücülerine yönelik uygulama

Muğla'nın Datça ilçesinde Trafik Büro Amirliği ekipleri tarafından motosiklet sürücüleri açısından hayati önem taşıyan kask kullanımına yönelik uygulama gerçekleştirdi.

Drone Destekli Denetim

Muğla’nın Marmaris ilçesinde gerçekleştirilen drone destekli trafik denetimlerinde kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uygulandı. Denetimler çerçevesinde 1 saat içerisinde kask takmayan motosiklet sürücülerine ve kırmızı ışık ihlali yapan sürücülere toplam 27 bin lira cezai işlem uygulandı.

Marmaris’te polisler hem kask denetimi yaptılar hem şapka dağıttılar

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri Atatürk Meydanı'nda trafik kurallarına uyma konusunda farkındalık çalışması ve özellikle motosiklet sürücülerine yönelik kask uygulaması yaptılar. Kask takmanın önemini anlatan trafik polisleri kasklarını takmayan sürücülere ceza yazarken takan sürücülere şapka hediye edip sıcak havalara karşı dikkatli olmalarını istediler.

Başkan Oktay'dan kask uyarısı

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, motor kazası geçiren Marmaris yaşayanı Korhan Öniz’i evinde ziyaret etti.

Tatilcilere Caretta Uyarısı

Muğla'da Kurban Bayramı tatilinde yoğunluk sürerken, Deniz Kaplumbağaları Araştırma Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi (DEKAMER) Müdürü Prof. Dr. Yakup Kaska, tatilcileri caretta carettalara dokunmamaları ve beslememeleri için uyarıda bulundu.

Kasksız trafiğe çıkanlara ağır cezalar yazılıyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde trafik ekipleri motosiklet sürücülerine yönelik kask denetimlerine hız kesmeden devam ediyor.

JANDARMA ÖĞRENCİLERE KASK EĞİTİMİ VERDİ

Muğla’nın Marmaris İlçesi Jandarma Komutanlığı Trafik ekipleri ‘Hayatı kafana tak güvenli yaşamaya bak’ konulu kask kullanımını arttırmaya yönelik projeler dahilinde kırsal mahallelerde öğrenciler ile bir araya geldi.

TRAFİK EKİPLERİ, 2 TEKERLEKLİ SÜRÜCÜLERE REFLEKTİF YELEK DAĞITTI

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Menteşe Cumhuriyet Meydanı’nda motorlu bisiklet, motosiklet, bisiklet, elektrikli bisiklet ve elektrikli skuter cinsi araç sürücüleri üzerinde koruyucu tertibat kask, koruma gözlüğü kullanımına ilişkin denetim gerçekleştirildi.

DÜŞME ANI KASK KAMERASINA YANSIDI

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kayalık alana düşen İngiliz uyruklu yamaç paraşütü pilotu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İngiliz uyruklu yamaç paraşütü pilotunun düşme anı ise kask kamerasına an be an yansıdı.

MARMARİS’TE KASK TAKMAYANLARA 2 SAAT İÇİNDE 100 BİN LİRA CEZA KESİLDİ

Muğla'nın Marmaris ilçesinde dört farklı noktada eş zamanlı motosiklet kask uygulaması denetimi yapıldı. Denetimlerde 2 saat içinde 410 motosiklet kontrol edildi, kask takmayan ve belge eksikleri olanlar ile kasksız olarak polisin dur ihtarına uymayanlarda dahil toplamda 100 bin Lira para cezası kesildi.

Marmaris'te trafik ekiplerinin denetimleri sonuç verdi

Marmaris’te, İlçe Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri şehir merkezinin üç noktasında motosiklet sürücülerine yönelik kask ve evrak denetimi gerçekleştirdi.

“Kaskımla Güvendeyim”

‘Kaskımla Güvendeyim” projesi kapsamında motosiklet sürücüleri denetlendi. Sürücülere kask ve fosforlu yelek dağıtıldı.

Jandarmadan kask denetimi

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube ekipleri sorumluluk alanlarında gerçekleştirdiği motosikletlere yönelik denetimde Bin 526 motosikleti denetledi.

Marmaris’te kask takmayan motosiklet sürücülerine ceza kesildi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, trafik ekipleri 15 noktada 75 polis ile kask ve belge denetimi yaptı. 2 saat içinde 323 kişiye kask takmamaktan ceza kesildi, sigortası ve trafik muayenesi bulunmayan 14 araç ise trafikten men edildi.

Motosiklet sürücülerine güvenli sürüş eğitimi

Fethiye İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanlığı ekipleri tarafından Yeşilüzümlü Mahallesi’nde motosiklet sürücülerine yönelik güvenli sürüş eğitimi gerçekleştirildi. 

Kask takmayan motor sürücülerine cezai işlem uygulandı

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri motor sürücüleri üzerindeki denetimlerini arttırdı. Bu kapsamda eksik evrakı olan ve kask takmayan motor sürücülerine cezai işlem uygulandığı belirtildi. 

Marmaris'te kural tanımaz motosiklet sürücülerine göz açtırılmıyor

Marmaris polisi, ilçede gerçekleştirdiği uygulamalarda 621 motosiklet ve motorlu bisiklet kontrol etti. Yapılan uygulamalarda kask ve maske takmayan 47 sürücü ile diğer kural ihlali yapan 30 sürücüye idari para cezası uygulanırken, 4 araç trafikten men edildi.

Hırsızlık olayı kameraya yansıdı

Fethiye’nin Göcek Mahallesi’nde bir mobilyacıdan MDF levhasını alıp, kayıplara karışan şahıs iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Başında kask bulunan şahsın yakalanması için güvenlik kamera görüntülerini Jandarmaya teslim eden iş yeri sahibi Taylan Tayfun Aydın, “Bu şekilde habersiz alıp götürmesine üzüldüm. Gelip isteseydi, para bile almazdım” ifadelerini kullandı.

Davutoğlu Başkan Karaca’yı ziyaret etti

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Gelecek Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı 1. Olağan Kongresi için Fethiye’ye geldi. Çiftlik Mahallesi’nde davul zurna ile karşılanan Davutoğlu’na Yörük yağlığı takılıp; Beşkaza kasketi hediye edildi. 

Motosiklet sürücüleri hem denetlendi, hem bilgilendirildi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik polisleri tarafından motosiklet sürücülerine 'Kaskım kafamdaki kaskom' yazılı bilgilendirici broşür dağıtıldı.

MARMARİS’TE TRAFİK EKİPLERİ KURAL TANIMAYANLARI DENETLİYOR

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri haftanın her günü şok denetimler yaparken, kasksız ve ehliyetsiz motor sürücülerine ceza kesiliyor.

KIRMIZI IŞIKTA GEÇEN MOTOSİKLET, OTOMOBİLE ÇARPTI

Sürücünün Taktığı Kask, Hayat Kurtardı

POLİS’TEN KAÇAN MOTOR OTOMOBİLE ÇARPTI

Dün öğleden sonra Ovacık köprüsü kavşağında Trafik Polisinden kaçan bir Motor; kırmızı ışıkta bekleyen bir otomobile önden çarptı. Ehliyetsiz olduğu tahmin edilen motor sürücüsü otomobile çarptıktan sonra elinde kaskı ile birlikte yaya olarak kaçtı. Dün Saat 16.00 sularında meydana gelen olayı vatandaşlar ve esnaflar büyük bir heyecanla izlediler…