Kayboldu Haberleri

Kayboldu Haberleri

Marmaris'te Kayıp Adam 53 Gündür Aranıyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 30 Aralık 2023 tarihinde yakınları ile Balan Dağı'na çıktığı ve sonrasında kaybolduğu belirtilmesi üzerine Jandarma, AFAD ve STKlar aylardır kayıp İsa Çifçi’yi arama çalışmaları 53'üncü günde devam ediyor.

Fethiye'de Alzheimer Olan kadın Kayboldu!

Fethiye’de Tuzla mahallesinde Alzheimer hastası olan Gülümser Göztepe kayboldu.

Mantar toplamaya giden kadının cansız bedeni bulundu

Muğla'da yakınları ile birlikte Yılanlı Dağı'nda çıntar mantarı toplamaya giden ve sonrasında kaybolan 77 yaşındaki Fatma Avcı'nın, kaybolduğu yerden 3 kilometre uzaklıkta ekipler tarafından cansız bedenine ulaşıldı.

Muğla’da Mantar Toplarken Kaybolan Yaşlı Kadın Her Yerde Aranıyor

Muğla’da yakınları ile birlikte Yılanlı Dağı’nda çıntar mantarı toplamaya giden ve sonrasında kaybolan 77 yaşındaki Fatma Avcı her yerde aranıyor.

Yaşlı kadın dağda kayboldu

Muğla'da 77 yaşındaki Fatma Avcı yakınları ile birlikte Yılanlı Dağı'nda çıntar mantarı toplamaya giden, dağlık alanda kayboldu.

Kaybolan turist için arama çalışması başlatıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde otelden çıktıktan sonra bir daha geri dönmeyen ve kaybolduğu düşünülen Kanadalı turistin bulunması için arama çalışması başlatıldı.

4 gündür denizde aranıyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 45 yaşındaki Engin Aspir, serinlemek için girdiği denizde kayboldu. Sahil Güvenlik ekipleri, 4 günden bu yana kayıp adamı arıyor.

Doğa yürüyüşünde kaybolan kadın JAK tarafından bulundu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde doğa yürüyüşünde kaybolan kadın, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi tarafından bulundu.

KATİL ZANLISINA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET

Fethiye'de kaybolduktan yaklaşık 15 ay sonra Dalaman ilçesinde ormanlık alanda cesedi bulunan kişiyi öldürdüğü iddia edilen sanığa, ağırlaştırılmış müebbet ile 10 yıl hapis cezası verildi.

Kaybolduktan 7 saat sonra sağ olarak bulundu

Muğla'nın Menteşe ilçesinde Alzaymır hastası 76 yaşındaki kadın, kaybolduktan 7 saat sonra taşlık alanda sağ olarak bulundu.

MARMARİS'TE DENİZDE KAYBOLAN 5 DÜZENSİZ GÖÇMENİ ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında Yunanistan unsurları tarafından ölüme terk edilen ve denizde kaybolduğu tahmin edilen 2'si bebek 5 düzensiz göçmeni arama çalışmaları devam ediyor.

Burhan Aykurt cinayetinde sanık ikinci kez hakim karşısına çıktı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kaybolduktan 15 ay sonra Dalaman'da cesedi bulunan Burhan Aykurt'un ölümüyle ilgili yargılanan sanık ikinci kez hakim karşısına çıktı.

Burhan’ı sahte sosyal medya hesabı ile kandırıp dağa çıkararak öldürmüşler

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kaybolduktan 15 ay sonra Dalaman ilçesinde ormanlık alanda cesedi bulunan Burhan Aykurt'u katilinin açtığı sahte sosyal medya hesabı ile kandırıp dağa kaçırarak öldürdüğü belirtildi. Bekar olan kardeşi Burhan'ı M.Y.İ. isimli katil zanlısının açtığı sahte sosyal medya hesabının profiline koyduğu kadın fotoğrafı ile kandırıp dağa kaçırdıktan sonra paralarını alıp öldürdüğünü belirten ağabey Mahmut Aykurt, katilin yalnız olmadığını ve en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

Kaybolan engelli genç kızı arama çalışmaları sürüyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde evden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınmayan engelli Fatoş Rey'i (23) arama çalışmaları sürüyor.

Asker eğlencesine gitti, gölde kayboldu

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde teknede düzenlenen asker eğlencesinde göle düşen genç suda kayboldu. Arama çalışmaları devam eden gencin yeni askerden geldiği öğrenildi.

Kaybolan şahsı AKUT Fethiye Ekibi kurtardı 

AKUT Fethiye Ekibi, gece saatlerinde Seydikemer’e bağlı Gerişburnu Mahallesi’nde 47 yaşındaki Hatice Özkan’ın kaybolduğu bilgisini aldı. Seydikemer İlçe Emniyet Müdürlüğü, UMKE ve MAG gönüllülerinin de katılımı ile gerçekleştirilen arama tarama faaliyeti sonrasında; öğle saatlerinde Hatice Özkan’a ulaşıldığı belirtildi. 

Kaybolan Adal ailesine teslim edildi

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, Pazaryeri Mahallesi’nde kaybolduğu anlaşılan 2 yaşındaki Adal Eftal Ulutaş’ı ailesine teslim ettikleri belirtildi. 

Datça açıklarında tekne battı, bir kişi kayıp

Knidos Antik Kenti açıklarında gece batan teknedeki 4 kişi kendi imkanları ile kurtulurken, 1 kişi denizde kayboldu

Evini basıp tüfekle vurdukları şahsın araçlarını da yakıp kaçtılar

Bodrum'da bir kişinin evini basan 4 kişi, vatandaşı pompalı tüfekle ve tabancayla yaralayıp evinin önündeki 2 aracını yakarak ortadan kayboldu. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürülürken, ağır yaralı vatandaş hastaneye kaldırıldı.

Çuval cinayetinde 2 sevgiliye ağır müebbet

Fethiye’de kaybolduktan 10 gün sonra cesedi bulunan Aziz Özbay'ın katilleri olarak yakalanan eşi ve Suriye uyruklu iş arkadaşı Fethiye Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanmış, her iki tutuklu sanık, tasarlayarak adam öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmışlardı. İstinaf Mahkemesi, Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi'nin verdiği kararı bozunca dosya aynı mahkemede yeniden görülmeye başlanmıştı. Yaklaşık 3 yıldır cezaevinde bulunan katil zanlısı Rabia Özbay ile İbrahim Şeyh, Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi tarafından ilk yargılama kararında olduğu gibi yine ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldılar.

KARARI İSTİNAF MAHKEMESİ BOZDU

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde kaybolduktan 10 gün sonra cesedi bulunan Aziz Özbay'ın katilleri olarak yakalanan eşi ve iş arkadaşı Fethiye Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanmış, her iki tutuklu sanık tasarlayarak adam öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmışlardı. İstinaf mahkemesi, Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi’nin verdiği kararı bozunca dosya yeniden görülmeye başlandı. 2 yıl 7 aydır cezaevinde bulunan katil zanlısı Rabia Özbay, annesinin öldüğü haberini duruşma sırasında avukatı Eyüp Oktay’dan alınca gözyaşlarına boğuldu.