Kaymakamlık Binası Haberleri

Kaymakamlık Binası Haberleri

Şehit Hayrına Lokma Dağıtıldı

Fethiye’de, Hakkâri’nin Çukurca ilçesinde PKK’lı teröristlerce 1997 yılında şehit edilen İsa Topal’ın hayrına Kaymakamlık binası önünde lokma dağıtıldı.

Milletvekili Otgöz: Milletimizin İrfanına ve Ferasetine Güveniyoruz

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, ilçe ziyaretlerine Datça ve Milas ile devam etti. Datça Kaymakamı Murat Atıcıyı ziyaret etti.  Datça İlçe Başkanı Fatih Keleş ve Yönetimi ile toplantı yaptı. Restorasyonu devam eden eski kaymakamlık binasını inceledi. Datça Devlet Hastanesi’nde yatan hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

HALK EĞİTİM MERKEZİ’NDEN 8 MART SERGİSİ

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında, geleneksel hâle getirilen Fethiye Halk Eğitimi Merkezi ve Sanat Okul sergisi, Kaymakamlık Binası önünde gerçekleştirildi

SEYDİKEMER’DE ATAMIZ “MİNNET VE ÖZLEMLE' ANILACAK

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84. yıldönümü dolayısıyla 10 Kasım Perşembe günü Seydikemer Kaymakamlık hizmet binası Atatürk Anıtı önünde saat 08.45’de tören düzenlenecek.

30 Ağustos Zafer Bayramı Marmaris’te törenler ile kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yıl dönümü Marmaris'te törenlerle kutlandı. Program çelenk sunumunun ardından Kaymakamlık binasında tebrigat ve Atatürk Meydanı'nda kutlamalar ile devam etti.

Bayramda otopark sorununa çözüm

9 gün sürecek olan Kurban Bayramı tatilinde Fethiye şehir merkezindeki trafik ve otopark yoğunluğunun azaltılması için Fethiye Kaymakamlığı tarafından alınan karar ile okul bahçeleri ve Kaymakamlık Binası’nın otoparkı halka açıldı.

Sağlıklı Nefes, Sağlıklı Gelecek

Yeşilay Haftası kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘’Sağlıklı Nefes, Sağlıklı Gelecek Projesi’’ gerçekleştirildi. Kaymakamlık binası önünde gerçekleşen etkinliğe Kaymakam Vekili Hayrettin Balcıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya.öğretmenler, anasınıfı öğrencileri ve vatandaşlar katıldı. Sağlıklı yaşamın anlatılmasıyla başlayan etkinlik çocukların şarkı söyleyerek ellerindeki balonları havaya bırakmasıyla devam etti. Ayrıca projenin Yeşilay haftası etkinliği olarak ilçe genelinde düzenlenen slogan yarışmasında birinci seçilen öğrenciye Balcıoğlu ödül verdi.

Marmaris’te Cumhuriyet Bayramı coşkusu törenler ile başladı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 98'İNCİ yıldönümü Marmaris'te törenler ile kutlanıyor. Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral İbrahim Kurtuluş Sevinç, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Cumhuriyet Başsavcısı Nuh Mete Hatipoğlu Kaymakamlık binasında ilçe protokolü ile tebrigat töreni ardından Atatürk meydanındaki kutlama alanına geçtiler.

Fethiye’de 30 Ağustos coşkuyla kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıldönümü ülke genelinde olduğu gibi Fethiye'de de büyük bir coşkuyla kutlandı. Zafer Bayramı coşkusunun 99 yıllık gurur, Kaymakamlık Binası Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni ile başlayıp, saygı duruşu, İstiklal Marşı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlama mesajlarının okunması, Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması ve Şiirlerin okunması ile son buldu. Çelenk sunma töreninin ardından Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat beraberinde Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül ve Per. Atğm. Adil Emin Kaya tebrikleri kabul etti.

Başkan Karaca, halkın bayramını kutladı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye’de önce kaymakamlık binası önünde yapılan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çelenk sunma törenine katılırken, daha sonra Cumhuriyet meydanındaki STK’ların düzenlediği çelenk sunma törenine katıldı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, törenlerde vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Törene katılanlar Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile fotoğraf çektirme yarışına girerken, Başkan Karaca, tüm Fethiye halkının ve gençlerin bayramını kutladı.

Seydikemer’de 19 Mayıs törenle kutlandı 

Seydikemer'de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 102'nci yıl dönümü koronavirüs salgını nedeniyle kısıtlı katılım ile kutlandı 

İzin talebi koronayı unutturdu

Tüm dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan korona virüs salgını nedeni ile 18 günlük kapatma kararı verilince Fethiye’de de vatandaşlar gerek seyahat gerekse çalıştıkları iş kolları ile ilgili izin için başvurunca kaymakamlık binası önünde uzun kuyruklar oluştu. Seyahat izinlerinin e-devlet üzerinden alındığını bilmeyen vatandaşlarda sabahın erken saatlerinden itibaren kaymakamlık binası önünde sıraya girince kuyruklar iyice uzadı. Sabahın erken saatlerinden itibaren kaymakamlık binası önünde başlayan yoğunluk mesai saati olan saat 10.00’a kadar devam etti.

Kaymakam Fırat’tan iş adamlarına teşekkür

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, hükümet konağının tamir ve tadilatı esnasında destek veren iş adamlarına teşekkür belgesi sundu. Kaymakam Fırat, geçtiğimiz günlerde tamir ve tadilatı tamamlanan hükümet binasının yapımına destek olan iş adamlarını ödüllendirdi. Kaymakamlık binasında destek veren iş adamlarına teşekkür belgesi sunan Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, “kaymakamlık binamızın çehresinin değişimine destek verdiğiniz için sizlere teşekkürü bir borç bilirim” ifadelerini kullandı.

Saat değişikliği mağduru oldular

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yıldönümü töreni için Fethiye Kaymakamlık binası önüne gelen Özel Ata Okulları öğrenci ve öğretmeninin yanı sıra bazı vatandaşlar, törenin saat 09:00’da yapıldığını duyunca büyük üzüntü yaşadılar. Kendilerinin saat değişikliğinden haberleri olmadığını vurgulayan öğrenci ve öğretmenler, yenilenen kaymakamlık binası bahçesindeki Atatürk anıtı önünde fotoğraf çektirerek ayrıldılar.

Seydikemer Belediye Hizmet Binası ve Kaymakamlık Binası renkleniyor

Seydikemer Belediyesi olarak İlçe merkezinde yapılan çalışmaların yanı sıra Seydikemer Belediye Hizmet Binasi ve Kaymakamlık Binası bahçeside güzelleşiyor.

Kaymakamlık binasının çehresi değişiyor

Yıllardır eski binasında hizmet veren Fethiye Kaymakamlığı, başlanan tadilatla yepyeni bir görünüme kavuşacağı bildirildi. Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, “Kaymakamlık binasının iç ve dış kısmı ile bahçede peyzaj düzenlemesi devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığı zaman çok güzel olacağını düşünüyorum” dedi.

Kaymakamlık Binası’nda çevre düzenleme çalışmaları sürüyor

Yıllardır eski binasında hizmet veren Fethiye Kaymakamlığı, başlanan tadilatla yepyeni bir görünüme kavuşacak. Dış cephe ve iç kısımlardaki yenileme çalışmaları aralıksız devam ederken, bahçe kısmında peyzaj düzenlemesi yapılıyor.

Atatürk’ü, Seydikemer’de saygı ve özlemle andı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82’inci yılı anma töreni Seydikemer İlçesi’nde de gerçekleştirildi. Seydikemer Belediye Hizmet Binası ve Kaymakamlık Binası önündeki Atatürk Anıt’ı önünde yapılan Çelenk Sunma Töreni korona virüs önlemleri alınarak yapıldı.

Kursiyerlerin Çalışmaları Sergilendi

Fethiye Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü bünyesinde açılan resim kurslarına katılan kursiyerler tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel hazırlanan Kadın Gözüyle Resim Sergisi, Fethiye Kaymakamlık binası bahçesinde gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte eserler beğeni kazandı.

KAYMAKAM ŞAHİNER GÖREVE BAŞLADI

Yaz kararnamesiyle Kaymakam Ekrem Çalık’ın Erdek’e atanmasıyla bu göreve atanan Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye Kaymakamlığı görevine başladı. Sabah saat 08.00’da Kaymakamlık binasına gelen Kaymakam Muzaffer Şahiner’i Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Nejla Yıldız, kaymakamlık personeli ve daire amirleri karşıladı. Kaymakam Muzaffer Şahiner daha sonra toplantı salonunda daire amirleriyle tanışma toplantısı yaptı. saat 08.30’daki toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal’ın yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Yılmaz Demirelli ve daire müdürleri katıldı. Tüm daire amirleriyle 45 dakika süren toplantıda birer birer tanışan Kaymakam Muzaffer Şahiner, saat 09.30’da da Gaziler Günü törenine katıldı.