Köse Haberleri

Köse Haberleri

Muhtar Cevdet Köse Güven Tazeledi

31 Mart yerel seçimlerinin gerçekleşmesinin ardından Muğla’nın Fethiye ilçesinde Akarca Mahallesinde Mevcut Muhtar Cevdet Köse güven tazeledi.

Aras, “Muğla’nın her köşesini kendi evim gibi göreceğim”

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras oldu. Bir dönem Bodrum Belediye Başkanlığı yapan ve tekrar aday olan Ahmet Aras, CHP Parti Meclisi’nin aldığı karar ile Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterildi.

Büyükşehir İl Genelinde 233 Atatürk Büstü Yapımını Tamamladı

Muğla’nın 13 ilçesi, 569 mahallesinde yaşayan vatandaşlardan ve okullardan gelen talepler doğrultusunda Atatürk’ün aziz hatırasını yaşatmak için Muğla Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar 233 adet Atatürk Büstü, okullara da 59 adet Atatürk Şeref Köşesi yaptı.

Aday Adayı Yiğit, “Fethiye İl Olmalıdır”

Fethiye TV ve FRT TV ortak yayını ile ekranlarda olan 3’lü Masa programına konuk olan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Harun Reşit Yiğit; Ayyıldız Gündem Gazetesi Köşe Yazarı Gürhan Cengiz, Gerçek Fethiye Gazetesi Haber Müdürü Emrullah Gök, Manşet Fethiye Gazetesi Köşe Yazarı Sedat Ünal’ın sorularını cevaplandırdı.

Turunç köşe bucak temizlendi

Marmaris Belediyesi, merkeze uzak mahallelerde temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Fethiyeli Doktor Doçent Oldu

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu kurucusu Dr. Nuri Köse bugün gerçekleştirilen Doçentlik Sözlü sınavını başarıyla gerçekleştirerek Doçent olma hakkını kazandı.

Yerel Medya Çalıştayı Marmaris'te başladı

Türkiye'nin her köşesinden gelen 300'e yakın gazeteci, 6-8 Ekim tarihleri arasında Marmaris'te düzenlenecek olan Anadolu Buluşması-Yerel Medya Çalıştayında bir araya gelecekler.

Köse ve Kaptan Ailesinin Mutlu Günü 

Akarca Mahallesi Muhtarı Cevdet Köse’nin Kızı, Fethiye Gazi Orta Okulunda unutulmaz bir düğünle dünya evine girdiler.

Ayyıldız Gündem’de Çifte Doğum Günü Kutlaması

Fethiye’de yayın yapan Ayyıldız Gündem Gazetesi’nde çifte doğum günü kutlaması gerçekleştirildi. Kurumda muhabir olarak görev yapan Aleyna Cengiz ve köşe yazarı Cengiz Gürhan, doğum günlerini eğlenceli bir organizasyon ile kutladı. 

AYDEM Bölge Yöneticisi İkiz, Kaymakam Karaman’ı ziyaret etti

AYDEM Bölge Yöneticisi Veli İkiz, Bölge Yönetici Yardımcısı Hüseyin Köse ile birlikte Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’ı makamında ziyaret etti.

Köse ve Ekiz ailesinin mutlu günü

Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi önünde, Sinem Köse ve Hakan Ekiz çiftinin nikâhı kıyıldı.

Çiftlik’ten Karaca’ya teşekkür için geldiler

Çiftlik Ali Rıza Köse Ortaokulu Müdürü Kenan Çalık beraberinde idari kadro ve okul öğrencileri ile birlikte okulda Fethiye Belediyesi’nin yaptığı hizmetlerden dolayı Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

‘Okulda Afete Hazır Gençler’ Projesi Gerçekleştirdi

Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Fatih Köse’nin koordinatörlüğünü yürüttüğü “Okulda Afete Hazır Gençler Projesi” 79 öğrencimizin katılımı ile eğitimlerine başlamış ve devam etmektedir.

‘Okulda Afete Hazır Gençler’ Projesi Gerçekleştirildi

Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Md. Yrd. Fatih KÖSE nin koordinatörlüğünü yürüttüğü “Okulda Afete Hazır Gençler Projesi” 79 öğrencimizin katılımı ile eğitimlerine başlamış ve devam etmektedir.

ATATÜRK BÜSTÜ VE ŞEREF KÖŞESİ YAPILDI

Muğla Büyükşehir Belediyesi vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Atatürk’ün aziz hatırasını yaşatmak için bugüne kadar 217 adet Atatürk Büstü, 56 adet de Atatürk Şeref Köşesi yaptı

AVCI: YAZILAN HABER VE KÖŞE YAZILARI GERÇEĞİ YANSITMIYOR

Muğla’da bazı haber sitelerinde ve köşe yazılarında yer alan asılsız haberleri DİSK Genel İş Muğla 2 No’lu Şube tarafından yalanlandı. DİSK Genel İş Sendikası Muğla 2’nolu Şube Başkanı Yücel Avcı “Son zamanlarda bazı basın yayın organlarında, köşe yazılarında gerçeği yansıtmayan haberlere yer verilmiştir” dedi.  

COŞKUN KARABULUT'UN ŞİİRLERİ ÖZBEKİSTAN' DA BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Yaşamını Fethiye' de sürdüren Gazetemiz köşe yazarı Coşkun Karabulut' un şiirleri, Özbekistan' da Türk Dünyası Edebiyat literatürüne girdi.

KARABULUT, YENİ KİTAPLARI İÇİN ANKARA KİTAP FUARINA GİDİYOR

Gerçek Fethiye Gazetesi köşe yazarı şair ve yazar Coşkun Karabulut, Günce Yayınlarından yeni çıkan iki kitabıyla sonbahara merhaba diyor.

Oktay Akbal Edebiyat Ödülü başvuruları başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Oktay Akbal Edebiyat Ödülü, Cumhuriyet'in 100. Yılının kutlanacağı 2023 yılında, 'Cumhuriyetin 100. Yılı' konu başlığıyla deneme-köşe yazısı dalında yazılmış eserlere verilecek.

47'NCİ APİMONDİA KONGRESİNDE TÜRK ARILARI VE BALLARI TANITILDI

Apimondia Dünya Arıcılık Kongresini Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Macaristan Tarım Bakanı Istvan Nagy, Gürcistan Çevre Koruma ve Tarım Bakan Yardımcısı Giorgi Khanishvili, Apimondia Başkanı Jeff Pettis, Tarım ve Orman Bakanlığı Arıcılık ve Kanatlı Daire Başkanı İslam Köse, Gürcistan, Almanya, Ukrayna ve Kore arıcılar Birliği Başkanları ile çok sayıda ülkeden arıcılar katıldı.

ÜNLÜ DJ'DEN MUĞLASPOR'A DESTEK

Almanya'da yaşayan ünlü DJ Stutter, memleketinin takımı Muğlaspor'a sahip çıkarak maddi ve manevi destekte bulundu.

GÜLLER İÇİNDE SULTANLARA LAYIK DÜĞÜN BÜYÜLEDİ

Yargıtay Eski Genel Sekreter Yardımcısı ve devletin çeşitli kademelerinde 36 yıl görev yaptıktan sonra ülkemizin cennet köşesinde emekliliğe karar veren Emekli Cumhuriyet Savcısı Ercan Yalçınkaya, bülbüllerin götürdüğü kırmızı güller arasında sultanlara layık düğün yaptı.

Yudum Söğüt, evliliğe ilk adımını attı

Gazetemiz köşe yazarlarından Avukat Yudum Söğüt’ün nişan töreni gerçekleşti.

MENTEŞE’DE CAMİLERE RAMAZAN TEMİZLİĞİ

Menteşe Belediyesi Ramazan ayına sayılı günler kala cami temizlik uygulamasına hız verdi. İbadethanelerin temizliğini düzenli olarak yapan belediyenin cami temizlik ekibi uygulama kapsamında cami içlerinde halıları, kapıları, ayakkabılıkları, pencereleri, mihrap, kürsü ve minberine kadar köşe bucak her yeri temizliyor.

Seydikemer’in sevilen muhtarı Köse, son yolculuğuna uğurlandı 

Seydikemer'in Yayla Dont Mahallesi muhtarı Mustafa Köse, uzun süredir mücadele ettiği amansız hastalığı nedeniyle vefat etti. Muhtar Köse Fethiye'nin Esenköy Mahallesinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Mıgırı Lakaplı Mustafa Köse hayatını kaybetti

Fethiye ve Seydikemer’in sevilen isimlerinden Mustafa Köse hayatını kaybetti.

Yandaş Köşeyi Döndü, Vatandaşın Ocağı Söndü!

TBMM 2022 Yılı Merkezi Bütçe görüşmelerinin son gününde Genel Kurulda konuşan Muğla Milletvekili Süleyman Girgin iktidarın kadir kıymet bilmez hayırsız bir mirasyedi gibi davrandığını belirterek, “İktidarınız döneminde topladığınız paralar nerede? Ne yaptınız? Diye sordu.

Fethiyeli yazar Arıcak, kitaplarını Ankara'da imzaladı

Ankara İzan Yayınlarının Kızılay'daki düzenlediği imza etkinliğine Fethiyeli yazar ve aynı zamanda Gerçek Fethiye Gazetesi köşe yazarı Sevim Tutar Arıcak basımı gerçekleşen üç kitap için toplu imza töreni gerçekleştirdi. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği imza töreninde yazar Sevim Tutar Arıcak zaman zaman kitapta yer verdiği şiirleri dinleyenlere seslendirdi.

Tarım İl Müdürü, balıkçı kadınları sorunlarını teknede dinledi

Muğla Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, üreticilerin bulundukları sahada sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Pandemi döneminde Muğla'nın dört bir köşesindeki tarımsal üreticiler ile bir araya gelerek üretimin ve çeşitliliğin arttırılmasına yönelik yaptığı çalışmaları sürdüren Saylak, balıkçılar ile bir araya geldi.

Esenköyspor Kulübü’nden Başkan Karaca’ya Plaket

Esenköyspor Kulübü yeni yönetimi, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Karaca’ya plaket takdim edildi.