Köyceğiz Müftülüğü Haberleri

Köyceğiz Müftülüğü Haberleri

Son sabah namazı buluşması programı gerçekleşti

Muğla’nın Köyceğiz Müftülüğü Ramazanı Şerif ayı öncesi son sabah namazı buluşması programını Zaferler Mahallesi Camii'nde gerçekleştirdi.

Yunus Emre Camii’nde Sabah Namazı İçin Buluştular

Muğla’nın Köyceğiz Müftülüğü'nün değişik camilerde organize ettiği sabah namazı buluşmalarına Merkez Hacılar Yunus Emre Camii ile devam edildi.

Köyceğiz’de Evleksiz, Filistin için gönderilen 25 bin TL’yi teslim etti

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi müftülük personelinden oluşan görevliler, yurt dışında yaşayan ülkemize misafir olarak gelen gençlere rehberlik etti.

Köyceğiz'de aile değerleri seminerleri sürüyor

Köyceğiz Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından ailelere yönelik düzenlenen 'Aile Değerleriyle Güçlüdür' seminerleri devam ediyor.

Köyceğiz’de Gençlik Buluşmaları Sürüyor

Muğla’nın Köyceğiz Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü cami gençlik buluşmaları devam ediyor.

Köyceğiz Müftülüğü personellerine su verimliliği semineri verildi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi müftülük personellerine ‘Su Verimliliği Seferberliği’ çerçevesinde seminer verildi.

Köyceğiz Döğüşbelen Mahallesi’nde Sabah Namazı Buluşması Gerçekleşti

Muğla’nın Köyceğiz Müftülüğü sabah namazı buluşmaları programı bu hafta Döğüşbelen Merkez Camiinde yapıldı.

Köyceğiz Büyükkaraağaç Camisi onarıldı

Muğla’nın Köyceğiz Müftülüğü'ne bağlı Sultaniye Mahallesi Büyükkaraağaç Camii, Köyceğiz Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, İlçe Müftülüğü, Mahalle Muhtarlığı ve mahalle halkının katkılarıyla onarılarak yenilendi.

KÖYCEĞİZ MÜFTÜLÜĞÜ YARALARI SARMAK İÇİN ÇALIŞIYOR

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Müftülüğü ve TDV personeli ‘birbirimize teselliyiz, kardeşliğimizle ayaktayız’ düsturuyla depremzedelerin yaralarını sarmak için çalışıyor.

KÖYCEĞİZ MÜFTÜLÜĞÜ HAFIZLARI SEVİNDİRDİ

Muğla'nın Köyceğiz ilçe Müftülüğü Fethiye Kur'an Kurslarında hafızlık yapan öğrencileri ziyaret ederek, hediyelerle sevindirdi.

KÖYCEĞİZ MÜFTÜLÜĞÜ'NDEN GÖNÜLLÜ YARDIM EKİBİ YOLA ÇIKTI

Muğla'nın Köyceğiz ilçe Müftülüğü görevlilerinden gönüllü oluşturulan 11 kişilik yardım ekibi deprem bölgesine gitmek üzere yola çıktı.

Köyceğiz'de 15 Temmuz nedeniyle çeşitli programlar gerçekleştirilecek

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde ’15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinlikleri çerçevesinde bir dizi program gerçekleştirilecek.

Köyceğiz’de yenilenen nikah salonu hizmete girdi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Müftülük binasında bulunan nikah salonu yenilenerek hizmete sunuldu. Yeni dizayn edilen Köyceğiz Müftülüğü Nikah Salonu'nda ilk olarak Tuba Meray ve Akif Uysal çiftinin nikahları Köyceğiz Müftüsü Ahmet Karagöz tarafından kıyıldı.

Köyceğiz’de Kur’an kursu minikleri sevindirildi

Muğla İl Müftü Yardımcısı Sema Özbakış Köyceğiz Müftülüğüne bağlı merkez İsmail Kan ve Toparlar 4-6 Yaş Kur'an Kurslarını ziyaret etti.

Köyceğiz Müftülüğü personellerine seminer düzenlendi

Muğla'nın Köyceğiz Kaymakamlığı himayelerinde 2022 yılı Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele faaliyetleri kapsamında; İlçe Müftülüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Sosyal Hizmet Merkezi işbirliğinde İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım ve Kuran Kursu öğreticilerinden oluşan Köyceğiz Müftülüğü personellerine 'Aile İçi Şiddet ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele konularında seminer gerçekleştirildi.

Köyceğiz Müftülüğü, 18 Mart Şehitleri için şiir yazma yarışması düzenledi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Müftülük tarafından '18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi' ile ilgili lise öğrencileri arasında şiir yazma yarışması düzenlendi.