Kürek Haberleri

Kürek Haberleri

Kürekte şampiyon Köyceğiz’de belli olacak

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Kürek Büyükler Türkiye Şampiyonası gerçekleştirilecek.

Vatandaşlar Sokakta Kar Değil, Dolu Küredi

Muğla’nın Menteşe ilçesinde etkili olan sağanak sonrası yağan fındık büyüklüğündeki dolu sokakları beyaza bürüdü. Sokaklardan yağmur suyu yerine dolu akarken mazgallar tıkandı. Vatandaşlar tıkanan mazgalları kürekle açmaya çalıştı.

Fethiye 100. Yılda 100 Çiçekle Süslendi

2. Karagözler Kürek Merkezi Alanının arkasında bulunan merdivenlerin, cumhuriyetin 100. Yılına 100 Fethiye Çiçeği ile boyanması etkinliği, Fethiye Belediyesi ve Likya Kadın Kooperatifinin katkılarıyla düzenlendi.

Plastik kürek silah sayıldı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde oğlu ile eltisi arasındaki kavgaya plastik kürekle müdahale eden ve olaydan sonra tutuklu yargılanan kadın, kavga sırasında kullandığı plastik küreğin silah sayılması ve kavgada oğlunu cinayete azmettirdiği gerekçesi ile 13 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

'Rowing Beach Sprint' yarışları başladı

Fethiye’de "4. Uluslararası Fethiye Spor Festivali" üçüncü haftası, 'rowing beach sprint kürek yarışı' müsabakaları ile devam etti.

Koşarak Kürek Yarışması devam ediyor

Fethiye Sporfest kapsamında gerçekleşen Fethiye Rowing (Koşarak Kürek Yarışması) Sprint 2023 etkinliği büyük çekişmeye sahne oluyor.

Kürek çekerken kitaplarını okudular

Muğla il Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan "Okur, Gezer, Yazar" projesi kapsamında kanoları ile kürek çekerken kitaplarını okudular.

BÜYÜKLER KÜREK TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YAPILACAK

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi kürek yarışlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Türkiye Kürek Federasyonu tarafından düzenlenen Sanmar Denizcilik Büyükler Türkiye Şampiyonası, 29-31 Mart tarihlerinde Köyceğiz Gölü’nde gerçekleştirilecek. Yarışlarda sezonun büyükler kategorisi şampiyonu belli olacak.

KÖYCEĞİZ’DE BÜYÜKLER TÜRKİYE KUPASI KÜREK YARIŞLARI TAMAMLANDI

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Türkiye Kürek Federasyonu tarafından 14-16 Mart tarihlerinde Köyceğiz Gölü’nde düzenlenen Büyükler Türkiye Kupası kürek yarışları tamamlandı.

Kano ve Kürek takımlarının adresi Köyceğiz

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Kano ve Kürek Takımlarının vazgeçilmez adresi oldu.

KÜREK ÇEKEREK YUNANİSTAN'A GEÇMEYE ÇALIŞTI, YUNANLILAR GERİ İTTİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinden bindiği lastik botla Yunan adalarına geçmeye çalışan düzensiz göçmeni, Yunanlılar Türk karasularına itti. Göçmeni, Sahil Güvenlik kurtardı.

YK Enerji bünyesinde çalışan 30 köylü kadın, 5 bin yıllık tarihi gün yüzüne çıkarıyor

Maden sahalarında kömür çıkarmadan önce yapılan arkeolojik kazıların gizli kahramanları Milaslı köylü kadınları. 30 köylü kadın ellerinde kazma, kürek ve fırçalarla Milas'ın tarihine ışık tutuyor.

Terk edilmiş koyda çadır kurdu, belediyeden bir kürek bir süpürge istiyor

Turizm cenneti Marmaris´e 13 kilometre uzaklıktaki turistik İçmeler Mahallesi´nde bulunan, denize sıfır eski Köy Hizmetleri Kampı kamu kurumları arasındaki anlaşmazlık nedeniyle yıllardır işletilmediği gibi atıl vaziyette duruyor. Geçtiğimiz yıllarda mahkeme kararı ile Muğla Büyükşehir Belediyesi sorumluğuna geçen kamp alanı, özellikle yaz mevsiminin gelmesi ile çadır tatilcileri ile dolup taşıyor. Tuvaleti ve suyu olmayan kamp girişi Büyükşehir belediyesi tarafından beton bariyerler ile kapansa da çadırını alıp gelen, tatil döneminde buraya mesken tutuyor.

Deniz tutkunu sporcu Köyceğizlilerle buluştu

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde kürek tutkunu Hüseyin Ürkmez Köyceğiz SlowSports Festivali çerçevesinde Köyceğizlilerle buluştu.

Kürekçilere yunus sürprizi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kürek sporcularına eşlik eden yunus sürüsü, renkli görüntüler oluşturdu.

BELEDİYESPOR KÜREK TAKIMI’NDAN BÜYÜK BAŞARI

Fethiye Belediyesi Kürek Takımı, Deniz Küreği Kadınlar (1x) yarışında Simge Zeynep Gündüz ile Türkiye Şampiyonu oldu.

Büyükler Köyceğiz Kupası Kürek Yarışları Sona Erdi

Türkiye Kürek Federasyonu faaliyet programında yer alan ve Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen “Büyükler Köyceğiz Kupası Kürek Yarışları” Köyceğiz Su Sporları Kamp Eğitim Merkezinde yapıldı.

Köyceğiz’de düzenlenen Türkiye Kürek Şampiyonası sona erdi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Türkiye Kürek Federasyonu tarafından düzenlenen Büyükler Türkiye Şampiyonası tamamlandı.

Türkiye Kürek Federasyonu Büyükler Türkiye Şampiyonası başladı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Türkiye Kürek Federasyonu tarafından düzenlenen Büyükler Türkiye Şampiyonası eleme yarışları Köyceğiz Gölü'nde başladı.

Kürek Takımları Fethiye’de kamp yapıyor

Hereke Nuh Çimento Kürek Takımı ve Şişecam Çayırova Spor Kulübü, kış kampını Fethiye’de gerçekleştiriyor. 

Bodrum’da ilk kez kürek yarışları yapılıyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde gerçekleştirilen ilk kürek şampiyonası olma özelliğini taşıyan 'Bodrum Masters Regatta Kürek Yarışları, 85 sporcunun katılımıyla yapılıyor.

Muğla koylarını kürekle gezecekler

ABD, Kanada, İsviçre ve İsveç'ten Bodrum'a gelen 55 yaş üzeri 11 kadın ile 1 erkek, Muğla'da mavi tur yapıyor.

Kürek Takımından Başkan Karaca’ya Ziyaret

Sapanca’da gerçekleşen ‘Gençler Türkiye Şampiyonası Kürek Yarışları’na katılan Fethiye Belediyespor Kürek Takımı Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

Fethiye Belediyespor Kürek takımından gümüş madalya

Deniz Küreği Türkiye Kupası Kürek Yarışlarına katılan Fethiye Belediyespor Kürek takımı, C-Kadınlar 2x kategorisi final yarışlarında Türkiye ikincisi olarak Gümüş Madalya kazandı.

Yangının görünmez kahramanları

Muğla bölgesinde çıkan orman yangınlarına toplumun birçok kesiminden gönüllü katılırken, Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Yeşilyurt İlkokulu Müdürü Reis Sungur yangınlarda kullanılan kürek, tırmık ve kazmaların montajı ile bakımı yapıyor.

Fethiye Belediyesi kürek takımı dereceyle döndü

Sapanca’da yapılan Gençler Türkiye Kupası Kürek Yarışına katılım sağlayan Fethiye Belediyesi Kürek Takımı dereceyle döndü.

Karaca, Belediyespor Kürek Takımı’nı ziyaret etti

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca beraberinde eşi Çiğdem Karaca ve Fethiye Belediyespor Başkanı İzzet Durak ile birlikte Fethiye Belediyespor Kürek Takımı’na ziyaret etti.

Belediyespor Kürek Takımı finale gidecek

Türkiye Kürek Federasyonu’nun Sapanca’ da gerçekleştirdiği Bahar Kupası Kürek Yarışları’na, Fethiye Belediyespor 4 sporcu ve 5 ekip olarak katıldı. Sonuçlara göre;  Fethiye Belediyespor final yarışlarına katılım hakkı kazandı.

Dinçer, tek hedefim ihtiyacı olan öğrencilere yardımcı olabilmek

Fethiye Belediyesi Kürek takımı antrenörü Nasuf Dinçer, Akrilik Boya ile yaptığı resimleri görücüye çıkardı. Dinçer’in, Fetav etkinlik merkezinde açtığı akrilik boya resim sergisinin gelirinin tamamı, öğrencilere burs sağlanması için Fetav’a bağışlanacak. Nasuf Dinçer “Bunlar, internetten öğrenerek oluşturduğum resimler. Tek hedefim, ihtiyacı olan öğrencilere yardımcı olabilmek” dedi.

Kürek Teknesi "Artemisia" denize indirildi

Bodrum'da her geçen gün ilgi gören kürek sporuna destek olan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Halikarnas Kürek Takımı’na kazandırılan yarış teknesinin isim verme merasimine katıldı. Başkan Aras, " Üç tarafı denizlerle çevrili olan Bodrum'da su sporlarına çok önem vermek durumundayız." dedi.