Kutsal Topraklar Haberleri

Kutsal Topraklar Haberleri

Hacı adayları seminerlerle hacca hazırlanıyor

Muğla’nın Köyceğiz İlçe Müftülüğü 2024 yılında Köyceğiz’den kutsal topraklara gidecek hacı adaylarına yönelik "Hac Hazırlık Seminerleri" düzenledi.

Muğla’da Hac Semineri Düzenlendi

Muğla İl Müftülüğü Hac ve Umre Hizmetleri Şubesi tarafından Menteşe ve Ula ilçelerinden kutsal topraklara gidecek vatandaşlar için Hac semineri düzenlendi.

Fethiye’de Umreciler Dualarla Uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın umre organizasyonu ile Fethiye’den kutsal topraklara gidecek olan umreciler, düzenlenen törenle dualarla Mekke’ye uğurlandı.

Vatandaşlar Dualar Eşliğinde Uğurlandı

Muğla İl Müftülüğü Hac ve Umre Hizmetleri Muğla Şubesi'nin organizesiyle düzenlenen Muğla Özel Umre turu ile kutsal topraklara giden Umreciler için Muğla İl Müftülüğü bahçesinde bir program düzenlendi.

179 hacı adayı kutsal topraklara uğurlandı

2023 Yılı Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile Hacc'a gidecek olan Dalaman 1. Kafile 179 Hacı adayı Hac ibadetini gerçekleştirmek üzere Dalaman havalimanından yola çıktı.

KÖYCEĞİZLİ UMRECİLER DUA VE TEKBİRLERLE UĞURLANDI

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinden 27 kişi umre ibadeti için kutsal topraklara dualarla uğurlandı.

VATANDAŞLAR KUTSAL TOPRAKLARA DUALARLA UĞURLANDI

Fethiye’den yola çıkıp kutsal topraklara gidecek olan vatandaşlar dualarla uğurlandı.

Hac Kayıt Yenileme 31 Ocak’ta Son

Muğla ve ilçelerinden kutsal topraklara gitmek için geçen yıllarda yazılan fakat kurada çıkmayanlar için bu yıl otomatik kayıt yenilemenin olmayacağı, 9 Ocak Pazartesi günü başlayan kayıt yenileme işleminin 31 Ocak Salı günü mesai bitiminde sona ereceği bildirildi. Geçen yıllarda hacca gitmek için yazılan ve kurada çıkmayanların kayıt yenileme işlemlerini internet yada bizzat müftülüklere başvurarak yaptırmaları istendi.