Kuvvetli Yağış Haberleri

Kuvvetli Yağış Haberleri

Menteşe Belediyesi Ekipleri Seferber Oldu

Menteşe Belediyesi ilçede iki gündür etkili olan kuvvetli yağışlara karşı seferber oldu. Belediye ekipleri aşırı yağışlar nedeniyle ilçede yaşanan olumsuzluklara karşı tüm imkânlarını seferber ederek, gerekli müdahalelerde bulundu.

Muğla’ya kuvvetli yağış uyarısı

 Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Yarın sabah saatlerinden itibaren Muğla geneli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.

Meteoroloji’den Sahil Kesimlerine Yağış Uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Muğla’nın sahil kesimlerinde Cumartesi günü için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.

Ölüdeniz'de dalga boyu 3 metreyi aştı

 Muğla'nın Fethiye ilçesinde gece saatlerinde başlayan kuvvetli yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Bazı seralarda hasar meydana gelirken, ağaçlar köklerinden söküldü.

Muğla geneli için şiddetli yağış uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Muğla’nın geneli için şiddetli yağış uyarısında bulundu.

Muğla’nın 7 ilçesine kuvvetli yağış uyarısı

 Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Muğla’nın 7 ilçesi için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji, Muğla'da yağışların etkisini artıracağını açıkladı.

METEOROLOJİ UYARDI KUVVETLİ YAĞIŞ BEKLENİYOR!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyarıda bulundu. Fethiye için sağanak yağış bekleniyor.

METEOROLOJİ UYARDI! YAĞMUR BEKLENİYOR

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin Ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada 21 Kasım Pazartesi günü Muğla civarında kuvvetli yağışlara karşı dikkatli olunması konusunda uyarı yapıldı.

FETHİYE'YE BEKLENEN YAĞIŞ ERKEN GELDİ

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin Ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada 7 Ekim Cuma günü Muğla civarında kuvvetli yağış bekleniyordu. Beklenen yağış bir gün önceden geldi.

METEOROLOJİ UYARDI! YAĞMUR BEKLENİYOR

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin Ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada 7 Ekim Cuma günü Muğla civarında kuvvetli yağışlara karşı dikkatli olunması konusunda uyarı yapıldı.

METOROLOJİ’DEN UYARI: SEL VE SU BASKINI OLABİLİR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 10 il için sarı kodlu uyarı yaptı. Bu iller arasında Muğla’da bulunuyor. Yapılan tahminlere göre Fethiye’de Pazartesi’den Perşembe’ye kadar kuvvetli yağış olacağı belirtilirken, ani sel ve su baskınlarına karşı vatandaşların tedbirli olunması istendi.

Muğla Çevrelerinde Fırtına Ve Kuvvetli Yağışlara Dikkat

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, Perşembe gününe kadar sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji Muğla ve ilçelerinde beklenen kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.

Muğla’ya kuvvetli yağış uyarısı

Muğla Meteoroloji Müdürlüğü Muğla için kuvvetli yağış uyarısı ve sel baskınlarına karşı tedbirli olunması uyarısında bulundu.

Kuvvetli yağışlara dikkat!

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, Pazar(bugün) ve Pazartesi günü görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

Kuvvetli yağışlara dikkat!      

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklama da, bu akşam saatlerinde görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

Muğla ve çevresine kuvvetli yağış uyarısı!

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamayla Muğla ve çevresinde görülecek sağanak yağışlara karşı vatandaşlar uyarıldı. 

Muğla’da kuvvetli yağış!

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamayla Muğla il genelinde beklenen kuvvetli ve çok kuvvetli yağışlara karşı oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlar uyarıldı.