Lokma Dağıtıldı Haberleri

Lokma Dağıtıldı Haberleri

Rahmeti Ve Bereketi Bol "Üç Ayların" İkinci Kandili Miraç Kandili

Mübarek Miraç Kandili nedeniyle Fethiye Belediyesi tarafından, Fethiye Belediyesi Halk evlerinde, belediye ana hizmet binası ve diğer birimlerinde hem vatandaşlara hem de belediye personeline kandil simidi dağıtıldı. Ana hizmet binası önünde lokma dağıtıldı.

Marmaris’te Merhum Başkanlar Anısına Lokma Dağıtıldı

Marmaris Belediyesi, eski belediye başkanlardan İsmet Karadinç’i ölüm yıl dönümünde unutmazken, Karadinç ve vefat eden diğer belediye başkanlar anısına lokma dağıttı.

Şehitlerin hayrına lokma dağıtıldı

İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı şehitlerimizin hayrına, lokma ikramında bulundu. İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları etkinliğe katılanlara teşekkür etti. 

Büyük Kaptan Hayrına Lokma Dağıtıldı

Fethiye’de geçtiğimiz hafta 81 yaşında hayatını kaybeden Fethiyespor’un büyük kaptanı Yurdanur Ünsal hayrına Fethiye Yeni Camii’nde lokma hayrında bulunuldu.

Şehit Hayrına Lokma Dağıtıldı

Fethiye’de, Hakkâri’nin Çukurca ilçesinde PKK’lı teröristlerce 1997 yılında şehit edilen İsa Topal’ın hayrına Kaymakamlık binası önünde lokma dağıtıldı.

Şehit düşen polisler için Marmaris'te lokma dağıtıldı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde cuma namazı sonrası 15 Temmuz şehitleri polis memuru Nedip Cengiz Eker ve Komiser Gülşah Güler hayrına İlçe Emniyet müdürlüğü ve Marmaris Kaymakamlığı tarafından lokma dağıtımı yapıldı.

KAYMAKAMLIKTAN LOKMA HAYRI

Fethiye Merkez Camii’de Cuma namazı sonrası 18 Mart Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman'ın katılımlarıyla lokma dağıtıldı. 

MARMARİS'TE DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN LOKMA DAĞITILDI

Marmaris Belediyesi, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerde can verenler için lokma dağıtarak, Kur'an-ı Kerim okuttu. Belediye ayrıca ilçeye gelen depremzedelerin ihtiyaçlarına daha rahat karşılayabileceği bir merkez açtı.

İsmail Akkaya için lokma dağıtıldı 

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, merhum Ula Belediye Başkanı İsmail Akkaya'nın hayrına lokma dağıttı

Bodrum'da Mesut Yılmaz için lokma dağıtıldı

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfının Onursal Başkanı Bilgin Özşeker, merhum eski başbakanlardan Mesut Yılmaz için lokma dağıttı.

Karaçulha Gönüllüleri Derneği’nden Şehitlerimize Saygı

Karaçulha Gönüllüleri Derneği bu haftaki Yörük Yaren eğlence programını iptal etti. Bunun yerine başta İdlib’teki hain saldırıda şehit olan askerlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okundu ve lokma dağıtıldı. Böyle bir dönemde eğlence etkinliği yapılmaması kararı aldıklarını kaydeden Dernek Başkanı Halil Hancı, “Eğlence programını iptal ederek şehitlerimiz için duada bulunulup, lokma döktürdük” dedi.

15 Temmuz Şehitleri Anısına Lokma Dağıtıldı

AK parti Fethiye Kadın Kolları tarafından Cuma pazarında 15 Temmuz Şehitleri anısına vatandaşlara lokma dağıtıldı. Yoğun katılımın olduğu etkinliğe; Ak parti Fethiye İlçe Başkanı Diş Hekimi Kadir Sarıhan ve yönetim kurulu üyeleri ile Ak parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk’te katıldı.