Lokma Etkinliği Haberleri

Lokma Etkinliği Haberleri

Depremzedelerin Hayrına Lokma İkramında Bulunuldu

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Örgütü, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminin yıldönümünde hayatını kaybedenlerin hayrına lokma etkinliği düzenledi.

Lokma Etkinliğine Yoğun Katılım Oldu

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı şehitlerimiz hayrına lokma ikramında bulundu. Gerçekleşen etkinliğe yoğun katılım olurken, yapılan konuşmalarda birlik mesajları verildi.

AK Parti Fethiye’den Şehitler için lokma etkinliği

5 yıl önce Fetöcülerin ve destekçilerinin gerçekleştirmiş oldukları hain darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden 240'ı aşkın sivil, polis ve askeri anmak için AK Parti Fethiye İlçe teşkilatı lokma etkinliği düzenledi. Etkinliği Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat beraberinde Fethiye İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Minibüsçüler geleneksel lokma etkinliği gerçekleştirdi

Fethiye Ölüdeniz 22 Nolu Minibüsçüler Kooperatifi yaklaşık 20 yıldır sürdürdükleri geleneksel lokma ikramı etkinliğini bu yıl da gerçekleştirdiler. Merhum üyeleri için düzenlenen lokma ikramı etkinliğine ilgi yoğun oldu. 22 Nolu Ölüdeniz Minibüsçüler Kooperatif Başkanı Ünal Arıcı, “Ebediyete intikal eden üyelerimiz ve geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz kooperatif yöneticilerimiz için bu etkinliği düzenledik” ifadelerini kullandı.

YÖRÜK TÜRKMEN DERNEKLERİNDEN ŞEHİTLERİMİZE SAYGI ‘ASKERLERİMİZİN ARKASINDAYIZ’

Fethiye ve Seydikemer Yörük Türkmen Dernekleri işbirliğinde şehitlerimiz ruhuna düzenlenen lokma etkinliğine yoğun katılım oldu. Fethiye Yörük Türkmen Derneği önünde gerçekleştirilen etkinlikte şehitlerimiz için dualarda da bulunuldu.