Lokma Etkinliğine Yoğun Katılım Oldu

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı şehitlerimiz hayrına lokma ikramında bulundu. Gerçekleşen etkinliğe yoğun katılım olurken, yapılan konuşmalarda birlik mesajları verildi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

İlçe teşkilatında gerçekleşen organizasyona AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Arif Bozyel, AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Uysal, MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, AK Parti Muğla eski Milletvekili Hasan Özyer, AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, AK Parti MKYK Üyesi Yelda Erol Gökcan, yönetim kurulu üyeleri, aday adayları ve partililer katıldı. Yerel seçimler öncesinde Cumhur İttifakı olarak birlik ve beraberlik mesajlarının aktarıldığı etkinliğe yoğun katılım oldu. 

SEÇİMLERE HAZIRIZ
Açılış konuşmasını yapan AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Arif Bozyel, “İlçe teşkilatı olarak tüm şehitlerimizin hayrına lokma ikramında bulunduk. Katılan herkese çok teşekkür ederiz. Yönetim olarak da 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere hazırız” dedi. 

ADAYIN MHP’DEN VEYA AK PARTİ’DEN OLMASI ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL
AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça yaptığı açıklamada, “AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen lokma hayrı için bir aradayız. Bildiğiniz gibi AK Parti ve MHP olarak 2019 yılından bu yana Cumhur İttifakı çatısı altında seçimlere katılıyoruz. 31 Mart 2024 yerel seçimlerine ülke genelinde olduğu gibi Muğla’da da ittifak olarak seçimlere katılım sağlayacağız. Bu bağlamda Fethiye, Ortaca ve Datça ilçelerinde MHP aday çıkaracak. Büyükşehir ve diğer 10 ilçede de AK Parti adayları desteklenecek. 2019 yerel seçimlerinde Fethiye’de, AK Parti aday çıkarmış ve MHP teşkilatı destek sağlamıştı. Cumhur İttifakı deyim yerindeyse Pazar’a kadar değil mezara kadar devam edecek bir birliktelik. Bu birlikteliği hem genelde hem de yerelde en güzel şekilde götürüyoruz. Adayın MHP’den veya AK Parti’den olması çok önemli değil” ifadelerini kullandı. 

Lokma Etkinliğine Yoğun Katılım Oldu

FETHİYE EHLİNE TESLİM EDİLECEK 
MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat açıklamasında, “Lokma hayrı vesilesi ile bir araya geldik. Burada adeta kendi yuvamızda gibi karşılandık. Bizlerin yolu ve kaderi birdir. Fethiye bu birlikteliğin sayesinde inşallah 31 Mart gecesi itibariyle ehline teslim edilecek. Nasıl bir yol arkadaşı olduğumuzu herkes görecek” diye konuştu. 

CUMHUR İTTİFAKI BİR TARİH YAZACAK
AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz konuşmasında, “Bu toplantıda Cumhur İttifakı olarak izleyeceğimiz yolu belirleyeceğiz. Seçimlere az bir zaman kaldı. Cumhur İttifakı olarak bugünlere birliktelik ile geldik. Yerel seçimlerde Cumhur İttifakı olarak önemli bir başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Seydikemer-Söğüt yolu ile Karabel tüneli çalışmalarında yaşanan sorunlar çözüme kavuşturuldu. Bakanımız çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını belirtti. Bakanlarımız zor bir süreçte olmamıza rağmen taleplerimizi geri çevirmediler. Yerel seçimlerde inşallah Cumhur İttifakı bir tarih yazacak. Önce inanacağız, arkasından başarı gelecektir. Aday kim olursa olsun sonuna kadar desteklememiz lazım” açıklamalarında bulundu. 

FETHİYE’NİN İKTİDAR GÜCÜYLE BULUŞMASI GEREKİYOR
AK Parti Muğla eski Milletvekili Hasan Özyer, “Yine bir seçim arifesinde hep birlikteyiz. Siyasetin amacı hizmet etmektir. Gördüğümüz kadarıyla Muğla’da sorunlar birikti. Ne yazık ki hak ettiği payı alamıyor ve gelişme gösteremiyor. Vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaktan uzak, kendi dünyasında yaşayan bir belediyecilik anlayışı var. Kronikleşen sorunların çözümü için Fethiye’nin iktidar gücüyle buluşması gerekiyor. Bunun için hepimiz üzerimize düşeni yapacağız” dedi. 

CUMHUR İTTİFAKI İLE BİRLİKTE KAZANACAĞIZ
AK Parti MKYK Üyesi Yelda Erol Gökcan Bu seçim Muğla ve ilçelerimiz için çok önemli. Milletvekilliğim dönemimde de Fethiye’nin kronik hale gelen sorunlarını konuştuk. Fethiye’nin yerel yönetimler anlamında hak ettiği şekilde idare edilmediğini her fırsatta söyledik. Bu dönem Cumhur İttifakı ile birlikte burada seçimi kazanacağız” şeklinde konuştu.

Lokma Etkinliğine Yoğun Katılım Oldu

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN