Marmaris Ilçe Emniyet Müdürlüğü Haberleri

Marmaris Ilçe Emniyet Müdürlüğü Haberleri

Zehirlenme Sonucu Ölümde Sahte Rakı Şüphesi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 31 Ocak’ta zehirlenme sonrası ölen bir kişinin ölümünün şüpheli bulunması üzerine yapılan soruşturmada, sahte rakıdan öldüğü değerlendiriliyor. Olayla ilgili bir kişi hakkında soruşturma başlatıldı.

Kadına Şiddet Ve Uyuşturucudan Tutuklandı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde kadına şiddet nedeniyle gözaltına alınan şahsın uyuşturucu ve ticaretinden 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ortaya çıktı.

Marmaris'te Kumarhaneye Çevrilen Daireye Baskın

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir binanın içindeki dairenin kumarhaneye çevrildiğini tespit eden polis ekipleri yaptığı operasyonda kumar oynarken yakalanan ve oynatan kişilere 192 bin lira ceza yazarak yasal işlem başlattı.

Marmarisliler Yeni Yıla Coşku İle Girdi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde vatandaşlar yılbaşını coşkulu şekilde kutladı. Tüm ilçe genelinde alınan had safhada güvenlik önlemleri ile vatandaşlar mekanlarda ve yat limanında yeni yıl coşkusunu huzur içinde yaşadı.

Karara bağlanmış hapis ve para cezası olan şahıs yakalandı

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri aranan şahıslara yönelik gerçekleştirdiği çalışmaları devam ederken saha çalışmalarında suçlulara göz açtırmıyorlar. Ekipler Marmaris’te hakkında çeşitli suçlardan toplamda 5 yıl 2 ay hapis cezası ve 9 bin Lira para cezası olan şahıs yakalandı.

Marmaris’te ‘İklim Krizi Ve Sürdürülebilir Turizm ‘ Konulu Panel Yapıldı

Marmaris Ticaret Odası (MTO) tüm dünyayı etkisi altına alan ve turizm sektörünü oldukça yakından ilgilendiren ‘İklim Krizi’ ile ilgili bir panel düzenledi.

Marmaris’te 8 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı

Muğla’nın Marmaris ilçesi emniyet müdürlüğüne bağlı ekiplerin aranan şahıslara yönelik çalışmaları hız kesmeden devam ederken bugün hakkında 8 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsı yaptıkları operasyon ile yakaladı. Yakalanan O.D. isimli şüpheli çıkarıldığı adli makamlarca tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.

Denetimler devam ediyor

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Amirliği ekipleri, ilköğretim okullarının çıkışında öğrencilerin güvenliği için denetim uygulaması gerçekleştirmeye devam ediyor.

Marmaris'te polisler "kadına el kalkamaz" dedi

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kadına yönelik şiddetle mücadele 2023 faaliyet planları dahilinde halk eğitim merkezi sınıflarını ve yüksekokulları ziyaretler etti. Ziyaretlerde kadına karşı şiddetle mücadele ve KADES uygulamasının tanıtımı yapılarak uygulama hakkında bilgiler verildi.

Bozburun deniz hudut kapısı kapandı

Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı Bozburun Mahallesi'ndeki Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk alanında olan Bozburun Geçici Deniz Hudut Kapısı Ekim ayı Liman Güvenlik toplantısı kararı gereğince 5 Kasım itibari ile gelecek sezona kadar kapatıldı.

Trafik ekipleri denetimlere hız kesmeden devam ediyor

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri ilçe merkezinde ve ara sokaklarda denetimlere devam ediyor.

Polisten ‘Kadına şiddete hayır’ çalışması

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polisler, semt pazarına giderek hem pazarcılara hem de vatandaşlara KADES uygulamasını anlatarak, ‘ kadına el kalkamaz ‘ broşürleri dağıttı.

Taksi denetimlerine hız verildi

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik ekipleri, şehir içi trafiğin düzenli ve güvenli bir şekilde ilerlemesi amacıyla ve vatandaşlardan gelen taksimetre şikayetleri üzere taksi şoförlerine yönelik trafik denetimlerini sıklaştırdı.

Polislerin operasyon yaptığı adres ev değil cephanelik çıktı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir şahsın pompalı tüfekle kendi hayatına son vermesinin ardından başlatılan çalışma çerçevesinde, olayda kullanılan pompalı tüfeğin temin edildiği şahsı tespit eden Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri yaptıkları operasyonda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirirken, bir şüpheli de kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Etkinlikler devam ediyor

Türk Polis Teşkilatının 178. yıldönümü ve Polis Haftası münasebeti ile Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü etkinleri devam ediyor.

MARMARİS’TE BİR OTELDE 66 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzensiz göçmenlerin yasadışı yollar ile yurt dışına çıkış ve konaklama faaliyetlerini engellemelere yönelik uygulamalarda 66 düzensiz göçmen bir otelde kayıtsız şekilde konaklarken yakalandı.

Marmaris polisi, huzur ve güven uygulamalarına devam ediyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ülke genelinde uygulanan 'Güven Huzur Uygulaması' gerçekleştirildi.

Polisler aileleri ile yanan alanlara fidan diktiler

Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yıldönümü etkinleri çerçevesinde Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı 200 polis ve aileleri, 500 adet fidanı toprak ile buluşturdu.

Marmaris’te polisler minik öğrencileri eğlendirdi

Türk Polis teşkilatının 177.kuruluş yıldönümü ve 4-10 Nisan polis haftası olması sebebi ile yapılan etkinlikler çerçevesinde Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polisler Anaokulu öğrencileri ile bir araya gelerek oyunlar oynadılar, çocuklar polis maskot ile eğlendi.

Cinayet gibi kaza 16 yıl sonra aydınlatıldı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 2006 yılında faili meçhul olarak kayıtlara geçen ve bir kişinin öldüğü trafik kazası 16 yıl sonra aydınlatıldı. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Gasp-Cinayet Büro Amirliği ve Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinin yaptığı incelemede olay zamanı 30 yaşındaki M.S. 'yi çarpıp kaçan şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.

Marmaris’te okul servisi şoförlerine trafik eğitimi verildi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde okul servisi şoförlerine trafik eğitimi verildi. Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Tescil Şube, İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Trafik ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden görevliler güvenli trafik sürüşü, kazaları önleme çalışmaları kapsamında 66 okul servisi şoförüne eğitim verdi.

Marmaris polisi barlar sokağında müzik denetimi gerçekleştirdi

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki barlar sokağında Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri müzik saati denetimi yaptı. Saat kuralına uymayan mekanlara ceza yağdırdı.

Polisler vatandaşların evlerindeki evcil hayvanları kurtarıyor

Marmaris'te orman yangınları devam ederken hem asayiş hem trafik hem de yangın söndürme mücadelesine tam destek veren polisler yanan evlerdeki evcil hayvanları da kurtarıyor. Özellikle tahliye edilen yerleşim yerlerinde tehdit altında ya da yanan evlerde buluna evcil hayvanları Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler kurtarmaya devam ediyor.

Marmaris’te trafik ekiplerinin bayram mesaisi

Her bayram olduğu gibi bu Kurban Bayramı'nda da tatilciler Marmaris trafiğini keşmekeş haline getirdi. Marmaris ilçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Tescil ve Demetleme Büro ekipleri ilçenin farklı noktalarında sıkışıklığı gidermek için akşam saati uygulamaları başlattı.

Marmaris’te kısıtlama sürecinde denetimler devam ediyor

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinasyonunda ilçede 7 farklı mahallede asayiş ve kısıtlama denetlemesi yapılıyor.

Marmaris’te kural tanımayanlar Mobese ile belirlenecek

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Amirliği ekipleri ilçe içinde trafik kurallarına uymayanları Mobese kameraları ile denetleyecek.

Marmaris’te Polis ve Jandarma kadına yönelik şiddete karşı broşür dağıttı

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle Atatürk Meydanı'nda toplumsal duyarlılığı artırmak amacıyla 'Kadına Şiddete Hayır' standı açtı broşür dağıttı.

MARMARİS’TE TRAFİK EKİPLERİ KURAL TANIMAYANLARI DENETLİYOR

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri haftanın her günü şok denetimler yaparken, kasksız ve ehliyetsiz motor sürücülerine ceza kesiliyor.