Materyal Haberleri

Materyal Haberleri

Öğretmenler, lise öğrencilerine ders kitapları ve öğretim materyalleri hazırlıyor

Muğla Ortaöğretim Ders Kitapları ve Öğretim Materyalleri Hazırlama Komisyonlarındaki öğretmenler, ders ve etkinlik kitaplarının yanında dijital içerikler üretiyor, bu içerik ve materyaller ülke genelinde liseler ve EBA’da öğretmen ve öğrencilerimizin kullanımına sunuluyor.

FARKLI BÖLGELERDEN ÖĞRETMENLERE TEORİK VE UYGULAMALI EĞİTİMLER

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından (MSKÜ), "Öğrenmede Evrensel Tasarım: Öğretim Stratejilerine Teknolojinin Entegre Edilmesi" projesi kapsamında, 20 farklı şehrinden gelen öğretmenlere ders materyalleri hazırlama konusunda teorik ve uygulamalı eğitimler verildi.

Çevre Bakanı Kurum: Dalyan’da Çevreye uyumlu doğal malzeme ve materyaller kullanılacak

Dünyanın önemli doğal miraslarından biri olan Muğla'nın Dalyan Kanalları'nda Ortaca Belediyesi tarafından başlatılan-'Dalyan Kıyı Düzenlemesi' çalışmaları hakkında gelen eleştiri ve soru önergesi üzerine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yazılı açıklama yaptı. Bakan Kurum cevabında, 'Çevreye uyumlu doğal malzeme ve materyaller kullanılacağından ve koruma bazlı çalışmalar yürütüleceğinden dolayı, projenin dalyan kanalı kenarında bulunan sazlıkları yok etmesi veya kanalın mevcut doğal görünümünü kaybetmesi mümkün değildir' dedi.

Üzümlü’de Tubitak Bilim Fuarı

Üzümlü Borsa İstanbul Anadolu Lisesi öğrencileri 4006 Tubitak Bilim Fuarı’nda hazırladıkları projeleri düzenledikleri etkinlikle misafirlerine sundular. Bilim Fuarı’nda Ekolojik Üzümlü Kültürü’nü tanıtma standı, geri dönüşüm materyalleri ve mini sera gibi farklı projeler tanıtıldı.

Basılı görsel materyalleri hizmeti alınacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Bilecik Belediyesi Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından, Duyuru Tanıtım İle Belediyenin Her Türlü Basılı Görsel Materyalleri Hizmet Alımı İşi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Güreş salonunda çalışmalar bitti

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından çalışmaları yürütülen güreş salonunda çalışmaların bittiği belirtildi. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, “İlçemize yepyeni bir salonu daha kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Güreş salonumuzun pencereleri ve antrenman materyallerinin son işlemlerini tamamladık” dedi. 

FETHİYE'DE KAÇAK SİGARA VE TÜTÜN OPERASYONU

Fethiye KOM Grup Amirliği görevlilerince Ölüdeniz Hisarönü Mahallesi'ndeki 2 işyerinde yapılan inceleme ve araştırmada kaçak sigara, tütün ürünleri ve uyuşturucu madde kullanmayı özendirici materyaller ele geçirildi

Fethiye’yi Ankara’da FTSO Tanıtacak

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, yaklaşan turizm sezonu öncesi yurt içi tanıtım çalışmalarını sürdürüyor. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Fethiye’yi Türkiye’nin en önemli iç pazarı olan Travel EXPO Ankara’da tanıtacak. Fuarda FTSO tarafından ilçemizin tanıtımı ile ilgili hazırlanan materyallerin yanında üye işletmelerin tanıtım materyallerinin de dağıtımı yapılacak.