Menteşe Belediyespor Haberleri

Menteşe Belediyespor Haberleri

Menteşe Belediyespor madalyaya doyamadı

 Menteşe Belediyespor takımı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, Menteşe’de düzenlenen karate şampiyonası, atletizm yarışması ve masa tenisi müsabakalarından 14 altın, 11 gümüş ve 22 bronz alarak büyük bir başarıya imza attı.

Menteşe’nin Minik Karatecileri Madalyalar İle Döndü

Menteşe Belediyespor Karate Takımı sporcuları Murat Eşsiz Yıldızlar Karate Şampiyonasında 2 Altın, 3 Gümüş, 2 bronz madalya kazandılar.

Menteşe Belediyespor’dan 102 Kupa, Bin 218 Madalya, 2 Milli Sporcu

Menteşe Belediyespor Kulübünün sporcuları 2014 yılından bu yana 7 farklı branşta 102 kupa ve bin 218 madalya kazanırlarken; masa tenisi ve karate branşlarındaki 2 sporcu da milli takıma seçildi.

Menteşe Belediyespor formalarına 100.Yıl logosu

Menteşe Belediyespor Cumhuriyetin 100. Yılı nedeniyle, tüm branşlardaki formalarına 100. Yıl logosu, Atatürk imzası ve Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında kadına şiddete dur logosu ekledi.

Menteşe Belediyespor Karatecisi Göksu Milli takıma seçildi

Menteşe Belediyespor’un genç karate sporcusu Göksu Çelik Milli Takıma seçildi. Karate sporcusu Çelik, 17-19 Kasım tarihleri arasında Slovenya’da yapılacak Balkan Şampiyonasında ümit genç kategorisinde ülkemizi temsil edecek.

MENTEŞE BELEDİYESPOR’DAN 20 MADALYA 

Menteşe Belediyespor hafta sonu katıldığı Karate ve Masa Tenisi Turnuvalarından 20 madalya alarak önemli bir başarıya imza attı. Başkan Gümüş voleyboldan sonra karate ve masa tenisinden elde edilen başarılardan dolayı sporcuları tebrik etti. 

MENTEŞE’NİN SULTANLARI 2. LİG YOLUNDA

Menteşe Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, hafta sonu Fethiye Kadın Voleybol Kulübü ile Dalaman Belediyespor Kadın Voleybol Takımını yenerek ikinci lig yolunda önemli bir engeli aştılar.

MENTEŞE'NİN SULTANLARI 2. LİG YOLUNDA

Menteşe Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, hafta sonu Fethiye Kadın Voleybol Kulübü ile Dalaman Belediyespor Kadın Voleybol Takımını yenerek ikinci lig yolunda önemli bir engeli aştı.

Menteşe Belediyesi Karate takımı turnuvayı 10 madalya ile tamamladı

Menteşe Belediyespor Karate Takımı 30 Ağustos Zafer Kupası Karate Şampiyonasında 4 altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalya kazanarak, turnuvayı başarıyla tamamladı.

Satrançta Şampiyon Menteşe Belediyespor

Menteşe Belediyespor Satranç Takımı 07- 08 Mayıs tarihlerinde Muğla’da yapılan Yöre Satranç Turnuvasında tüm maçları kazanarak şampiyon oldu. Menteşe Belediyespor’un şampiyon takımı Türkiye Kulüpler Şampiyonunda Muğla ilini temsil edecek.

FİLENİN YILDIZLARI ŞAMPİYON OLDU

Menteşe Belediyespor Kız Voleybol takımı 2021-2022 Voleybol Sezonu Yıldız Kızlar grubu finalinde karşılaştığı güçlü rakibi Fethiye Zirve Spor Kulübünü 3-0’lık skorla yenerek şampiyon oldu.

2. Uluslararası Satranç Turnuvası başlıyor

Menteşe Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Menteşe Satranç İl Temsilciği tarafından düzenlenen 2. Uluslararası Satranç Turnuvası 22 Ocak 2022 Cumartesi günü başlıyor. 

Kızlar 4’te 4 yaptı

Menteşe Belediyespor'un kızlar voleybol takımı hafta sonu konuk ettiği Bodrum İhtisas Spor Kulübü'nün küçük kızlar ve genç kızlar takımını 3-1 yenerek iki karşılaşmadan da galip ayrıldılar.

Menteşe’nin Gururu Oldular

Kulüpler Plaj Voleybolu Türkiye Şampiyonasında Menteşe Belediyespor Plaj Voleybol takımı sporcularından Ekin Ada Yıldırım ve Helin Gündoğan U16 branşında Türkiye ikincisi olurlarken, Elif Solak ve Defne Daş ise U14 branşında Türkiye üçüncüsü oldular.

Belediyespor Voleybol Takımı 3’te 3 Yaptı

2016-2017 Voleybol ligine muhteşem bir başlangıç yapan Fethiye Belediyespor Voleybol Takımı, Fethiye G.S.İ.M ve Menteşe Belediyespor’un ardından Muğlaspor’u da yenerek ligde 3’te 3 yaptı.