Millet, Haberleri

Millet, Haberleri

CHP Muğla’dan ‘Yabancı Askerlerin Türkiye’de Bulunması’ Açıklaması

“Yabancı silahlı kuvvetlerin Türkiye’de bulunması” tezkeresi 164 ret oyuna karşılık 357 kabul oyuyla TBMM’den geçti. 9’uncu kez kabul edilen tezkereye CHP, Yeşil Sol Parti ve TİP itiraz etti. CHP Muğla İl Başkanlığı konuyla ilgili açıklama yaptı.

15 Temmuz Şehitleri Anılacak

15 TEMMUZ RUHU YAŞAYACAK Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, ileri görüşlülüğü ülke ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda görülebiliyor. Öyle ki Atatürk’ün Kastamonu nutkunda geçen şu sözleri 15 Temmuz 2016 yılında yaşanan FETÖ Terör Örgütü tarafından yapılan ve milletimizin azim ve kararı ile geri püskürtülen hain darbe girişiyle bir kez daha haklılığını ortaya çıkardı: “Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır.”

Erdoğan “Tarih yazmaya hazırlanan bir Fethiye görüyorum”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Muğla ve Fethiye mitingleri yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Muğla merkez ilçe Menteşe’de halka seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan; buradaki konuşmasını bitirdikten sonra Muğla’nın en büyük ilçelerinden birisi olan Fethiye’ye geçti. Beşkaza Meydanında vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayip Erdoğan “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Türkiye'nin ana muhalefet partisi, daha önce hiç bu kadar millet, memleket düşmanlarının oyuncağı olmamıştır. İnşallah 31 Mart, milletimizin bu zihniyetle de hesaplaşma günü olacaktır” dedi…

Bakan Taranoğlu, “Fethiye’nin kaderini Başkan Saatcı değiştirmiştir”

Devlet ve Orman eski Bakanı Ersin Taranoğlu, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret etti. Kendisinin yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı ziyaret gerçekleştirdiğini dile getiren eski Bakan Taranoğlu, “Bazen şehirlerin ve ülkelerin kaderini millet, bazen de liderler değiştirir. Atatürk’ümüz ulusumuzun kaderini değiştiren bir dünya lideridir. Fethiye’nin kaderini de Sayın Behçet Saatcı değiştirmiştir. Bunun nasıl olduğunu görmek isteyenler, buyursunlar Fethiye’ye gelsinler” dedi.