Milli Takım Haberleri

Milli Takım Haberleri

Köyceğizli Elif, Özel Sporcular Yüzme Milli Takım Kampına Katıldı

Antalya’da düzenlenen Türkiye Özel Sporcular Yüzme Şampiyonası’nda büyük başarı göstererek şampiyon olan Köyceğizli Elif Oral, milli takım kampına katıldı.

Muğla’dan 5 sporcu Hokey A Milli Takımı'na seçildi

Muğla Ege Yıldızları Spor Kulübü sporcularından 5 sporcu Kadınlar Hokey Milli Takımı'na seçildi.

Milli Takımlara Muğla Büyükşehir’den 15 Sporcu

Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan değişik branşlarda 15 sporcu milli takımlarda bulunuyor. Büyükşehir Belediyesi spor kulübenden okçuluk branşında 4, taekwondo branşında 6, satranç branşında 6 ve masa tenisinde 1 olmak üzere toplamda 15 sporcu milli takımlarda bulunuyor.

Büyükşehir Okçuları Milli Takımda

Muğla Büyükşehir Belediyesi okçularından Hazal Burun, Antalya’da düzenlenen milli takım seçmelerinde 598 puanla gençler, büyükler Avrupa ve Dünya rekorunu kırdı. Okçuluk Milli takımına seçilen Hazal Burun ve Emircan Haney, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.,

Menteşe Belediyespor’dan 102 Kupa, Bin 218 Madalya, 2 Milli Sporcu

Menteşe Belediyespor Kulübünün sporcuları 2014 yılından bu yana 7 farklı branşta 102 kupa ve bin 218 madalya kazanırlarken; masa tenisi ve karate branşlarındaki 2 sporcu da milli takıma seçildi.

Hokey A Milli Takım Kampına En Genç Seçilen Oyuncu Muğla’dan Oldu

Menteşe Spor Lisesi öğrencisi 16 yaşındaki Sıla Aleyna Çelebi, Hokey A Milli Takım kampına seçilen en genç oyuncu oldu.

Avrupa Şampiyonu Milli Takımda Muğla Büyükşehir Atrenörü Görev Aldı

Romanya Bükreş’te 07-10 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen Ümitler (U-21) Taekwondo Avrupa Şampiyonası’nda Muğla Büyükşehir Belediyesi Taekwondo Antrenörü Naz Göktaş tek kadın milli takım baş antrenörü olarak görev yaptı.

Şampiyon babanın şampiyon kızları Dünya Kupası yolunda

 Türkiye, Avrupa ve uluslararası şampiyonlukları bulunan kick boks sporcusu ve Milli Takım Antrenörü Terkan Ercan’ın iki kızı da babalarının yolunda şampiyonluklara koşuyor. Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşayan ve 6 yaşında spor ile tanışan Milli Takım Antrenörü Terkan Ercan Marmaris’teki salonunda şampiyonlar yetiştirmeye devam ediyor.

Taekwondo antrenörü Naz Göktaş’a milli görev

Muğla’dan Taekwondo Antrenörü Naz Göktaş Romanya’da düzenlenen Taekwondo Avrupa Şampiyonasında Milli Takım Antrenörü olarak görevlendirildi.

Muğla'dan Milli Takım'a 5 oyuncu seçildi

Son yıllarda elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren, Ege Yıldızları Spor Kulübü kadın hokey takımı, Türkiye Hokey Başkanlığının son açıkladığı kadın hokey milli takım kadrosu ile Türkiye Kadın Hokey A Milli Takımımım yüzde 25’ini oluşturdu.

Menteşe Belediyespor Karatecisi Göksu Milli takıma seçildi

Menteşe Belediyespor’un genç karate sporcusu Göksu Çelik Milli Takıma seçildi. Karate sporcusu Çelik, 17-19 Kasım tarihleri arasında Slovenya’da yapılacak Balkan Şampiyonasında ümit genç kategorisinde ülkemizi temsil edecek.

Muğlalı Sporcular Afyon’a Davet Edildi

Muğla Gençlik ve Spor Bakanlığı Hentbol sporcularından Hami Bostan ve Mehmet Burak Aslan, Afyon ilinde yapılacak olan U15 Hentbol Milli takım kampına davet edildiler.

Muğla’da üçüncü oldular

Muğla'da düzenlenen Durgunsu Kano Cumhuriyet Kupası ve Milli Takım Test Yarışları’nda Sakarya Büyükşehir Belediyesi kano takımı sporcuları üçüncü oldu.

Plaj Güreşinde 3 altın madalya kazanıldı

Bu yıl Türkiye’de düzenlenen Dünya Güreş Birliği, Muğla’nın Ortaca ilçesi Belediye Sarıgerme tesislerinde sona erdi. Toplamda üç altın, iki gümüş ve bir bronz madalya kazanan Türk Milli Takımı turnuvaya damga vurdu.

'İşitme Engelliler Kadın Futbol Milli Takımı' dünya ikincisi

Malezya'nın Kuala Lumpur kentinde düzenlenen 4. Dünya İşitme Engelliler Futbol Şampiyonası'nda aralarında Muğlalı sporcuların da bulunduğu Kadın Futbol Milli Takımı Dünya ikincisi oldu.

İşitme Engelli Kadın Milliler ilk kez finalde!

4. İşitme Engelliler Dünya Futbol Şampiyonası'nda mücadele eden ve kadrosunda Muğlalı sporcuların da yer aldığı Kadın Milli Takımı, Polonya'yı 2-1 yenerek ilk kez finale yükseldi. Ay-yıldızlılar finalde yarın ABD ile karşılaşacak. 

Şampiyon Milli Takımın Kaptanı Tatil İçin Fethiye’de

Avrupa Şampiyonu, Milli takım kadın voleybol takımının efsane kaptanı Eda Erdem Dündar, Fethiye’de Girida Port’un konuğu oldu.

Fethiye'de Millî Coşku

A Millî Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı setlerde 3-2 yenerek şampiyon oldu. Bu sonuçla kadın voleybol millî takımımız Avrupa'nın en büyüğü olarak adını tarihe yazdırdı.

Afyonkarahisar’dan Fethiye’ye şampiyonlukla döndü

Fethiyeli Muaythai sporcusu Zarife Hira Salman, Afyonkarahisar’da düzenlenen Türkiye Muaythai Federasyonu Çocuklar ve Gençler Milli Takım seçmelerinde kendi kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu.

U15 Hentbol Milli takım kampına 7 sporcu çağrıldı

Hentbol sporunda önemli başarılara imza atan Muğla takımlarının sporcularına U15 Milli takım hazırlık kampına 7 sporcu davet edildi.

4 sporcu Hokey Milli Takımı'na seçildi

Son zamanlarda Muğla'da hokey branşında başarılara imza atan Ortaköy Ege Yıldızları Spor Kulübü U15 Kızlar Hokey 'de Türkiye Şampiyonu olduktan sonra bireysel olarak da kulübün 4 Muğlalı sporcusu milli takıma seçildi.

Muğla’nın Kızları Milli Takımda

Muğla Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor okulları Hokey sporcularından 4 sporcu Türkiye Hokey milli takım kampına seçildi.

Hokey Kursları Başladı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Menteşe Spor Salonu’nda gençler için hokey kurslarının başladığını bildirdi.

Milli Takımlar Bodrum’da buluştu

12 yaş erkek tenis Milli takımları, Avrupa Yaz Kupası eleme turnuvasında Bodrum’da buluştu. 8 ülkenin milli takımları 4 gün boyunca şampiyonaya katılmak için kıyasıya mücadele etti.

Müdür Kömür, “Anadolu Yıldızları” ilk defa yarışacaklar”

Anadolu Yıldızlar Ligi sporun tabana yayılması, sporcuların daha fazla müsabaka tecrübesi kazanması, kulüplere ve milli takımlara sporcu alt yapısı oluşturması amacıyla bu sene Fethiye’de düzenlendi. 

Köyceğizli Sporcu, Azerbaycan'da ülkemizi temsil edecek

Köyceğiz Su Sporları Kamp Eğitim Merkezi Sporcularından Kano Milli Takım Sporcusu Kaan Karahan, 04-07 Mayıs 2023 tarihlerinde Azerbaycan'da yapılacak olan Kano Başkanlık Kupası Yarışlarında Ülkemizi temsil edecek.

MUĞLA EGE YILDIZLARI TAKIMI MİLLİ OYUNCUYU DAHİL ETTİ

Ege Yıldızları Muğla Hokey takımı 17 yaşındaki Milli takım oyucusu Esra Demirci'yi kadrosuna kattı.

KÖYCEĞİZLİ SPORCU KARAHAN, MİLLİ TAKIM KAMPINA DAVET EDİLDİ

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinden kano sporcusu Rahmi Kaan Karahan Türkiye Kano Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen Durgunsu Kano Olimpiyat ve Aday Milli Takım Hazırlık Kampı'na davet edildi.

MUĞLA HOKEY TAKIMINDAN 2 SPORCU MİLLİ TAKIM KADROSUNA SEÇİLDİ

18-22 Ocak tarihleri arasında İsviçre'nin Bern şehrinde yapılacak olan Ümitler Avrupa Hokey Şampiyonası hazırlıklarında Milli takım kadrosuna Muğla'dan 2 sporcu seçildi.

AMPUTE FUTBOL MİLLİ TAKIMIMI TEKNİK DİREKTÖRÜ ÇAKMAK'TAN ORTACA'YA MİLLİ HEDİYE

Ampute Futbol Milli Takımı Teknik Direktörü Osman Çakmak, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir'e futbolcuların imzaladığı Ampute Futbol Milli Takım formasını gönderdi.