Başkan Karaca, Fethiye Belediyesi'nin Kazandığı Değirmenbaşı Piknik Alanı İhalesini Değerlendirdi

Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında bulunan Değirmenbaşı Konaklamasız Orman Parkı'nın işletmesi ihalesi gerçekleştirildi ve kazanan Fethiye Belediyesi olmuştu. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Belediyesi'nin kazandığı Değirmanbaşı Piknik Alanı İhalesi'ni değerlendirdi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, seçim döneminde kendilerinin kazanması halinde güzel bir mekan yapacaklarını belirttiği Değirmenbaşı Piknik alanı ihalesi sonuçlandı. 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu ile Orman Parkları Yönetmeliği’nin 10 uncu maddesi uyarınca Kapalı teklif (Artırma) usulü ile yapılan ihalenin kazananı Fethiye Belediyesi oldu. İhale kapsamında, Fethiye Belediyesi 20 yıllığına Değirmenbaşı Piknik Alanını işletecek ve yıllık 2.5 milyon bedel ödeyecek. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Belediyesi’nin kazandığı Değirmanbaşı Piknik Alanı İhalesi’ni değerlendirdi.

“ÇOK GÜZEL BİR PROJEYİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Belediyesi’nin kazandığı Değirmanbaşı Piknik Alanı İhalesi ile ilgili yaptığı açıklamada, “Daha önceki dönemin valisi Esengül Civelek valimizden bir ricada bulunmuştum. Lütfen Bakan Bey ile görüşüp buranın bize verilmesi noktasında yardımcı olur musunuz demiştim. Sayın valimiz de o zaman çok ilgiliydi konuya daha sonra sizler de biliyorsunuz Cumhurbaşkanımızın başdanışmanı olarak Ankara’ya gittiler. O bölgede 4500 öğrencimiz var biz o öğrencilerin orada korunması adına ve daha sağlıklı hizmetler sunabilmek için orda çok güzel projeyi hayata geçireceğiz. Aynı zamanda da bölgemizde yaşayan insanlar için bizim bir mesire alanımız yok o bölgede güzel bir mesire alanını projelendirip önümüzdeki süreç içerisinde hep beraber göreceğiz hayata geçireceğiz. İhaleye girdik tabi kıran kırana ihale oldu 2,5 milyona bizde kaldı artı KDV stopajı var bunun ama hiç önemli değil yani 5 milyona da bize kalsa çünkü oradaki öğrencilerimiz yöre halkımız bizler için çok çok değerli. Onlar için orada çok güzel bir proje hayata geçirdiğimiz takdirde sizler de göreceksiniz Fethiye’nin nefes alabileceği bir alan yaratacağız. Orada daha çok ihalelere de gireceğiz önümüzdeki günlerde göreceksiniz birçok yerde halkımıza yönelik burada yaşayan insanlara yönelik onların huzur ve refahı için mutlulukları için yapabileceğimiz ne varsa belediye olarak biz her zaman gördüğünüz gibi sosyal sorumluluklarımızı yerine getirmek için insan odaklı projeleri hayata geçirmek için biz burada var gücümüzle çalışacağız. Ütopik projelerle şeyimiz yok bizim daha önce de seçim vaatlerimizde hiç ütopik projelerimiz olmadı yapacak olduğumuz bütün projelerimiz insan odaklı bizde insanlarımıza dokunmaya onların yanında olmaya bu zor ekonomik şartlarda onları bir nebze rahatlatabilmek adınaysa yanlarında olmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN