Muğla Il Müftüsü Haberleri

Muğla Il Müftüsü Haberleri

Muğla Valisi Akbıyık Şehit Aileri Ve Gaziler İle İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Muğla Valiliği ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma programı çerçevesinde şehit aileleri ile gazilere iftar yemeği verildi.

Muğla’da Depremde Hayatını Kaybeden Vatandaşlar İçin Dua Edildi

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli 7.7 ile 7.6 şiddetinde asrın felaketi olarak adlandırılan depremin 1. Yılında Muğla il AFAD Müdürlüğü ve Diyanet İşleri Başkanlığı iş birliğinde depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için dua edildi.

Muğla’da “Değerleriyle Güçlü Ailem” konferansı düzenlendi

Muğla İl Müftülüğü tarafından “Aileyi Ayakta Tutan Değerler” konferansı düzenlendi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası başladı

Ekim ayının ilk haftası kutlanan ‘Camiler ve Din Görevlileri’ haftası kutlama etkinlikleri başladı. Hafta nedeniyle Muğla İl Müftüsü Yaşar Çaptı Vali İdris Akbıyık’ı ziyaret etti.

Başkan Kaytan'dan Müftü Çapçı'ya ziyaret

Muğla Denetimli Serbestlik Müdürü M. Korkmaz Peker Muğla İL Müftüsü Yaşar Çapçı’yı makamında ziyaret etti.

İl Müftüsü Çapçı'nın Ramzan Bayramı mesajıI

Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Rahmet, bereket ve arınma mevsimi ramazan ayının ardından; barış, kardeşlik ve esenlik rüzgârlarının dalga dalga yayılarak bütün hayatı kuşatacağı Ramazan Bayramına kavuşmanın sevincini yaşıyoruz” dedi.

MUĞLA İL MÜFTÜSÜ ÇAPÇI, DEPREM BÖLGESİNE GÖREVLENDİRİLDİ

Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Gaziantep İslahiye'ye Koordinatör Müftü olarak görevlendirildi.

Muğla İl Müftüsü Çapçı'dan şehit ailesine ziyaret

24 Mayıs 2016 tarihinde Van Çaldıran İlçesi’nde teröristlerin zırhlı askeri araca yönelik düzenlediği bombalı saldırıda şehit olan, Çaldıran İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kıvanç Cesur’un Muğla’daki baba evine, şehit olduğu günün sene-i devriyesinde Muğla İl Müftüsü Yaşar çapçı taziye ziyaretinde bulundu.

Muğla Müftüsüne yurtdışı görevi

Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Ramazan ayı nedeniyle yurtdışı vaaz irşad görevi nedeniyle Belçika'ya geçici görevlendirme yapıldı.

İl Müftüsü’nden Ekrem Çalık’a Ziyaret

İlçe Müftüleri toplantısı için Fethiye’ye gelen Muğla İl Müftüsü Abdurrahman Koçak, İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftüleri Kaymakam Ekrem ÇALIK’ı makamında ziyaret etti.