Muğla Süper Amatör Lig Haberleri

Muğla Süper Amatör Lig Haberleri

Başkan Akdenizli: “Takımımıza Yürekten İnanıyorum”

Muğla Süper Amatör Ligi Play-Off’un ilk haftasına Seydikemerspor, Ortaköyspor’u 0-1 yenerek galibiyetle başladı.

Ortaca Belediyespor, Marmaris’i Eli Boş Gönderdi

Muğla Süper Amatör Lig B Grubu 13. hafta mücadelesinde Ortaca Belediyespor Marmaris Belediyespor ile karşı karşıya gelirken, Ortaca Belediyespor karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.

Ortaca Belediyespor’dan 4 gollü galibiyet

Muğla Süper Amatör Lig B Grubu mücadelesinde Ortaca Belediyespor ile Karaçulhaspor karşı karşıya geldi. Ortaca Belediyespor her iki yarıda bulduğu ikişer golle karşılaşmayı 4-0 kazandı.

Dalaman Belediye Gençlik Spor ve Ortaca Belediyespor maçından kazanan çıkmadı

Muğla Süper Amatör Lig B Grubu‘nda mücadele eden Dalaman Belediye Gençlik Spor ve Ortaca Belediyespor 11. hafta mücadelesinde 1-1 beraber kaldı.

Seydikemerspor, Deplasmandan 3 Puanla Döndü

2023-2024 Muğla Süper Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden Seydikemerspor, deplasmanda karşılaştığı Marmaris Gençlik Spor karşısında galibiyetle döndü.

Muğlaspor U18 Dolu Dizgin: 3-1

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Muğlaspor U-18 takımı, Muğla Süper Amatör Lig ekiplerinden Ula Belediyespor ile Ula İlçe Stadı'nda hazırlık maçı gerçekleştirdi. Karşılaşmayı, Muğlaspor U18 ekibi 3-1 kazandı.

Gençlikspor'da tek hedef şampiyonluk

Muğla Süper Amatör Ligi temsilcilerinden Marmaris Gençlikspor yönetimi tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtti. Başkan Aydın Kocabay, Marmaris’teki birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın simgelerinden biri olmayı hedeflediklerini, bunun için de sportif başarılar, şampiyonluklar elde etmek gerektiğine işaret ederek, “Marmaris’e şampiyonluk sevinci yaşatmak istiyoruz” dedi.

Seydikemerspor Kadrosunu Güçlendiriyor

2023/2024 Futbol sezonunda Muğla Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Seydikemerspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Seydikemerspor Transferde Hız Kesmiyor

2023/2024 Futbol sezonunda Muğla Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Seydikemerspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Başkan Akdenizli: “Seydikemerspor’un Başarılarını Konuşacağız”

2023/2024 Futbol sezonunda Muğla Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Seydikemerspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

KARAÇULHASPOR PLAY OFF’UN İLK AYAĞINA ÇIKIYOR

Muğla Süper Amatör ligi B Grubu'nda mücadele eden Karaçulhaspor, play off karşılaşmasının ilk maçı olan 1000A Yapı Ortaca Belediyespor ile yarın saat 14.00’da Karaçulha Kovanlık Sahası’nda karşılaşacak.

KARAÇULHASPOR PLAY OFF VİRAJINDA

Muğla Süper Amatör ligi B Grubu’nda mücadele eden Karaçulhaspor, play off için büyük önem taşıyan Marmaris Genç Spor karşılaşmasına çıkıyor.

KARAÇULHASPOR LİDERLİK YOLUNDA

Muğla Süper Amatör ligi B Grubu mücadele eden Karaçulhaspor, Dalaman Belediye Gençlik Spor’u ikinci yarıda attığı tek golle 1-0 yenerek Play off yolunda bir engeli daha aştı.

AMATÖR FUTBOLDA HEYECAN DORUKTA

Muğla Süper Amatör Lig'inde 7. hafta karşılaşmaları tamamlandı.

BAŞKAN OTGÖZ’DEN FUTBOLCULARA MORAL VEREN DESTEK

Muğla Süper Amatör Lig’inin Seydikemer temsilcisi Seydikemer Belediyespor’a Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün ev sahipliğinde “Birlik Beraberlik” yemeği düzenlendi. Başkan Otgöz, sporculara olan güvenlerinin tam olduğunu belirtip; “Seydikemer Belediyesi sizinle. İyi gününüzde, kötü gününüzde her zaman arkanızdayız” dedi.

AMATÖR FUTBOLDA HEYECAN DEVAM EDİYOR

Muğla Süper Amatör Lig'inde 6. hafta karşılaşmaları tamamlandı.

SÜPER AMATÖR'DE HEYECAN SÜRÜYOR

Muğla Süper Amatör Lig'inde 5. hafta karşılaşmaları tamamlandı.

SÜPER AMATÖR’DE 5. HAFTAYA GİRİLDİ

Muğla Süper Amatör Lig’inde 5. haftaya girildi.

SEYDİKEMER BLD. SPOR'DAN GALİBİYET MANGALI

Muğla Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Seydikemer BLD. Spor, 1-0'lık Karaçulhaspor galibiyetini mangal yaparak kutladı.

YEŞİLÜZÜMLÜSPOR, SEYDİKEMER MAÇINA HAZIRLANIYOR

Muğla Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Yeşilüzümlüspor, ligin 3. haftasında Seydikemer BLD. Spor ile karşılaşacak. Yeşil panzerler, bu zor maçın hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

YEREL DERBİDE KAZANAN ÇIKMADI

Muğla Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden iki Fethiye takımının karşılaşmasında gol sesi çıkmadı. 90 dakika sonunda Karaçulhaspor ile Yeşilüzümlüspor 0-0 berabere kaldı.

KARAÇULHA’DA TAPU DAĞITIM TÖRENİ VE HALK KONSERİ YAPILACAK

Fethiye’nin en büyük mahallelerinden birisi olan Karaçulha’da yaşayan vatandaşlar Cuma gününü heyecanla bekliyorlar. Bir yandan, geçen sezon Muğla 1. Amatör Küme play-off müsabakalarında Marmaris Belediyespor'u yenerek Muğla Süper Amatör Lig'e yükselen Karaçulhaspor 2022 – 2023 sezonunun açılışını yaparken, bir yandan da bölge sakinleri yıllardır bekledikleri tapularına kavuşacaklar. Karaçulhaspor’un köklü bir kulüp olduğunu belirten Kulüp Başkanı Mehmet Dalca ve Başkan Yardımcısı Ahmet Çolak tüm Karaçulha ve Fethiye halkını konsere davet ettiler. 

SÜPER AMATÖR B GRUBU TAKIMLARI BELLİ OLDU

Karaçulhaspor ve Yeşilüzümlüspor’un da içinde bulunduğu Muğla Amatör B Grubu’nda yer alacak takımlar belli oldu. Ligin ilk haftasında iki Fethiye temsilcisi karşı karşıya gelecek. Karaçulhaspor ve Yeşilüzümlüspor’un karşılaşacağı mücadelenin tarihi 23 Ekim Pazar.

MARMARİS’İN GENÇ MARTILARI SAHAYA ÇIKTI

Muğla Süper Amatör Ligi ekiplerinden Marmaris Gençlikspor Kulübü, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

ORTACA BELEDİYESPOR’A İSİM SPONSORU

Muğla Süper Amatör Lig ekiplerinden Ortaca Belediyespor 2022-2023 futbol sezonu için isim sponsorluğu anlaşarak, isim değişikliğine gitti.

MARMARİS GENÇLİK SPOR’A GOL MAKİNASI TEKNİK DİREKTÖR GETİRİLDİ

Muğla Süper Amatör Ligi temsilcilerinden Marmaris Gençlikspor'da sportif direktörlük ile teknik direktörlük görevlerine Akhisarspor'un unutulmaz golcülerinden eski profesyonel ve milli futbolcu 38 yaşındaki Doğan Şahin getirildi.

İbrahim Yattara, Muğla Süper Amatör Lig takımı Ortaköyspor ile sözleşme imzaladı

Trabzonspor'un unutulmaz yıldızı İbrahim Yattara, Muğla Süper Amatör Lig'in yeni ekibi Ortaköyspor ile resmi olarak sözleşme imzaladı.

YATTARA, ORTAKÖYSPOR İLE TRANSFER GÖRÜŞMESİ İÇİN MUĞLA’YA GELDİ

Trabzonspor’un eski futbolcusu Gineli İbrahim Yattara, Muğla Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Ortaköyspor ile transfer görüşmesi için Muğla’ya geldi.

Ortaca Belediyespor kongresi yapıldı

Muğla Süper Amatör Lig ekiplerinden Ortaca Belediyespor kongresi yapıldı. Kongrede mevcut başkan Erem Kaya tekrar başkanlığa seçilirken, yeni yönetim kurulu da belli oldu.

Ortaca Belediyespor yönetiminden Muğlaspor’a ziyaret

Muğla Süper Amatör Lig ekiplerinden Ortaca Belediyespor'un Kulüp Başkanı Erem Kaya, Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Kalkan ve Kulüp Müdürü Mehmet Yıldız, Bölgesel Amatör Lig temsilcilerinden Muğlaspor'a ziyarette bulundu.