Musabaka Haberleri

Musabaka Haberleri

Milli sporculardan Vali Akbıyık’a ziyaret

Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Muğlalı milli sporcular Vali İdris Akbıyık’ı ziyaret etti. Ziyarette gençlerin gençlik haftasını kutlayan Akbıyık, spor turizminin başkenti Muğla’nın sporcu yetiştiren bir il olduğunu, Muğla’da 105’in üzerinde milli sporcu bulunduğunu ifade etti.

Fethiye’de Gençlik Haftası Törenle Başladı

Fethiye’de 15 - 21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası dolayısıyla çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

İsmet Taşdemir: "Turu geçmeye çalışacağız"

Trendyol 1. Lig Play-Off 1. Tur maçında sahasında Boluspor’u ağırlayacak Bodrum FK'da Teknik Direktör İsmet Taşdemir, "Turu geçmeye çalışacağız. Elimizden gelen her şeyi yapacağımıza oyuncularım adına söz verebilirim" dedi.

Menteşe Belediyespor madalyaya doyamadı

 Menteşe Belediyespor takımı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, Menteşe’de düzenlenen karate şampiyonası, atletizm yarışması ve masa tenisi müsabakalarından 14 altın, 11 gümüş ve 22 bronz alarak büyük bir başarıya imza attı.

Fethiyespor’un Rakibi 24Erzincanspor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 38. Hafta müsabakasında deplasmanda 24Erzincanspor ile karşılaşacak. 24Erzincanspor – Fethiyespor karşılaşması 3 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00'te Erzincan 13 Şubat Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Fethiyespor bu maçın ardından ligi noktalayacak.

Fethiye Arena Uluslararası Profesyonel Boks Gecesi Öncesi Face To Face Yapıldı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yarın saat 19.30’da Beşkaza Meydanı’nda Fethiye Arena Uluslararası Profesyonel Boks Gecesi yapılacak. Müsabakalar öncesi rakipler yüz yüze geldi.

Muğla hokeyde şampiyonluğa yakın

Hokey okul müsabakalarında Muğla Menteşe Spor Lisesi Kız Hokey takımı finale yükseldi.

Başkan Esat Bakırcı, “Farklı galip gelince ayrı mutlu olduk”

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 35.Hafta müsabakasında Fethiyespor, konuk ettiği Isparta 32 Spor’u 5-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı açıklamalarda bulundu.

Fethiyespor, Isparta 32 Spor’u Konuk Edecek

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 35. Hafta müsabakasında evinde Isparta 32 Spor ile karşılaşacak. Fethiyespor – Isparta 32 Spor karşılaşması 14 Nisan Pazar günü saat 15.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak.

Toparlar Ortaokulu Floor Curling Küçükler Bölge şampiyonu oldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Toparlar Ortaokulu Floor Curling Küçük Kızlar Takımı 2023-2024 Okul Sporları Floor Curling küçükler grup Birinciliği müsabakalarında şampiyon oldu.

Menteşe Spor Lisesi hokeyde durdulamıyor

Konya Hokey Sahası'nda 22-26 Mart 2024 tarihleri arasında düzenlenen Okul Sporları Hokey Türkiye Şampiyonası Grup Müsabakalarında Menteşe Spor Lisesi 2’de 2 yaparak puanını 6’ya çıkardı.

Fethiyespor’un Rakibi Uşakspor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 31.Hafta müsabakasında Fethiyespor, Uşakspor ile evinde karşılaşacak. Mücadele, 17 Mart Pazar günü (yarın) saat 14.00'te Fethiye Şehir Stadı'nda oynanacak.

Çağdaş Bodrumspor maça sıkı hazırlanıyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Çağdaş Bodrum Spor, ligin ikinci yarısındaki zorlu mücadelelerine hız kesmeden devam ediyor. 24. hafta karşılaşmaları kapsamında, evinde Pınar Karşıyaka ile karşı karşıya gelecek olan takım, taraftarlarına unutulmaz bir müsabaka izletmeye hazırlanıyor.

Fethiyespor, Uşak’a Bilendi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 31.Hafta müsabakasında Fethiyespor, Uşakspor ile evinde karşılaşacak. Mücadele, 17 Mart Pazar günü saat 14.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak. Lacivert beyazlılar yaptığı antrenmanlar ile bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Dinçel, ‘Uşak Maçı Hafife Alınmaması Gereken Bir Maç’

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 30.Hafta müsabakasında İskenderunspor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, oynanan bu karşılaşma ile haftaya oynayacakları Uşakspor maçı ile ilgili düşüncelerini aktardı.

Köyceğizli Azra, Taekwondo’da final müsabakalarına katılacak

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinden Azra Karakaş Uşak’ta gerçekleşen Taekwondo müsabakalarında üçüncü olarak finale katılma hakkı kazandı.

Köyceğiz Atatürk Ortaokulu satrançta il birincisi oldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Atatürk Ortaokulu Kız Satranç Takımı Satranç İl Birinciliği Müsabakalarında şampiyon oldu.

Fethiyespor'un heyecan yaratan 11'i belli oldu!

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 29.Hafta mücadelesinde Fethiyespor ile 68 Aksaray Belediyespor karşı karşıya geliyor. Saat 14.00'te Fethiye Şehir Stadyumu'nda oynanacak müsabakanın kadroları açıklandı.

Başkan Akdenizli, Dereceye Giren Güreşçilere Madalyalarını Takdim Etti

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Küçük-Minikler ve Büyük-Minikler Serbest Erkekler Güreş İl Birinciliği Müsabakalarına katılıp, dereceye giren sporculara madalyalarını takdim etti.

Fethiyespor’un Rakibi Düzce Cam Düzcespor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 28.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, 2 Mart Cumartesi günü Düzce Cam Düzcespor’a konuk olacak. Lacivert beyazlılar yaptığı antrenmanlar ile bu müsabakaya hazırlanıyor.

Dinçel, ‘Hafta Sonu Düzcespor’u Yenmek İstiyoruz’

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 27.Hafta müsabakasında geçtiğimiz Pazar günü evinde Sarıyer ile 1-1 berabere kaldı. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, berabere kaldıkları Sarıyer mücadelesi ile 2 Mart Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Düzce Cam Düzcespor maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Muğlaspor’dan maça çağrı

Bölgesel Amatör Ligi 5. Grupta mücadele eden Muğlaspor kendi sahasında karşılaşacağı Aydın temsilcisi Söke Spor müsabakası için tüm Muğlalıları Muğlaspor'u destekleyeme davet etti.

Seydikemer’deki Okullar Atletizm Yarışmasında Başarılı Oldu

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okullararası Atletizm Müsabakaları Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde düzenlendi. Düzenlenen müsabakalarda Seydikemer Atatürk Ortaokulu ve Zorlar Şehit Jandarma Onbaşı Hasan Küçükçoban Ortaokulu öğrencileri birçok dalda dereceye girerek büyük başarı elde etti.

Fethiyespor’da Teknik Direktör Selahaddin Dinçel Açıklamalarda Bulundu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’da Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda 0-1 mağlup ettikleri Denizlispor maçını ve ligin 27.Hafta müsabakasında Pazar günü Fethiye Şehir Stadı’nda karşılaşacakları Sarıyer maçı ile ilgili duygu ve düşüncelerini anlattı.

Fethiyespor uzatmalarda güldü: 0-1

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 26.Hafta müsabakasında Fethiyespor, konuk olduğu Denizlispor’u 90+8.dakikada Ali Ceylan’ın attığı golle 1-0 mağlup etti. Lacivert beyazlılar puanını 30’a çıkarırken ev sahibi takım Denizlispor ise 21 puanla haftayı kırmızı hatta kapattı.

Fethiyespor’un Rakibi Denizlispor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, 26.Hafta müsabakasında Denizlispor ile deplasmanda karşılaşacak. Müsabaka, 18 Şubat Pazar günü saat 14.00'te Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynanacak.

Fethiyespor’un Rakibi Denizlispor Antrenmana Çıkmadı! Neler Oluyor?

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 26.Hafta müsabakasında Fethiyespor, 18 Şubat Pazar günü 14.00’te Denizlispor’a konuk olacak. Denizlispor Fan Sayfası Yeşil Cephe, Denizlispor futbolcularının Fethiyespor maçına kadar antrenmanlara çıkmayacağını ifade etti. Bir kriz söz konusu, Denizlispor’da neler oluyor?

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel’den Açıklamalar

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 25.Hafta müsabakasında Fethiyespor, evinde karşılaştığı Menemen FK’yı Murat Yılmaz’ın attığı 2 gol ile 2-1 mağlup etti. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel bu müsabakayı değerlendirirken, 26.Hafta’da karşılaşacakları Denizlispor maçı hakkında da açıklamalarda bulundu.

MSKÜ Voleybolcuları Süper Lig Play-Off’a Kaldı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından MSKÜ ev sahipliğinde, 7 Üniversitenin katılımıyla Üniversiteler Arası Bölgesel Lig Voleybol Müsabakaları düzenlendi. Kadınlar Voleybol Müsabakasının final maçında MSKÜ, Aydın Adnan Menderes Üniversitesini 3-1 yenerek namağlup şampiyon oldu ve süper lig play-off müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Okul Sporları Basketbol Yıldızlar Grup Birinciliği Muğla’da Başladı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda okul sporları Basketbol Yıldız Kızlar ve Erkekler grup birinciliği müsabakaları Muğla’da başladı.