Nuri Haberleri

Nuri Haberleri

Kökten, Fethiye’de 12 Ay Turizm İçin Adımını Attı

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, göreve seçilmeden hizmetlerin hayata geçirilmesinde önemli rol oynuyor. Turizmin 12 aya yayılması için projeler hazırlayan Başkan Adayı Kökten, Fethiye Kalesi’nin restorasyonu ile ilgili olarak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile görüştüğünü söyledi.

Kayaköy İçin Koruma Amaçlı İmar Planı Yapılacak

Çalış Sahil, Şat Burnu ORKA Grup'un bölgedeki yatırımlarından bir tanesi olan Big Chefs’te düzenlenen "Fethiye Turizm Sektörü Temsilcileri Buluşması" programında konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Aksoy "Fethiye Kalesi'nde 12 ay kazı yapılacak" dedi. Ersoy, 144 kazı başkanlığıyla kazı programını başlattıklarını belirterek, Fethiye Kalesi'ni de 12 ay kazı programına aldırma talimatını verdiğini söyledi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Marmaris’te turizmciler ile bir araya geldi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Muğla’nın Marmaris ilçesinde Turizmciler ve STK'lar ile bir araya geldi.

Vali Akbıyık’ın eşi huzurevi sakinlerinin yeni yıl etkinliğine katıldı

Muğla Valisi İdris Akbıyık’ın eşi Sevim Akbıyık Menteşe Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin düzenlediği yılbaşı etkinliğinde huzurevi sakinleri ile bir araya geldi.

Fethiyeli Doktor Doçent Oldu

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu kurucusu Dr. Nuri Köse bugün gerçekleştirilen Doçentlik Sözlü sınavını başarıyla gerçekleştirerek Doçent olma hakkını kazandı.

Demokrasinin Vazgeçilmezi Yerel Medya Tarihin En Büyük Ekonomik Krizini Yaşıyor

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, yazılı bir açıklama yaparak basın sektöründe yaşanan ağır ekonomik sorunlarına dikkat çekti. 

İkinci baharlarına dünya yaşlılar gününde “Evet” dediler

Muğla’nın Menteşe ilçesinde bulunan Abide Hasan Nuri Öncüer Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan Metin Uysal ve Suna Vural ikinci baharlarına dünya yaşlılar gününde girdi.

Nuri Alço Tatilini Fethiye'de Yapıyor

Türk sinemasında canlandırdığı kötü karakterler ile hafızalara kazınan Nuri Alço, eşi ve yakın arkadaşlarıyla geldiği Fethiye'de, Çorum'da çekimlerine katıldığı filmin yorgunluğunu atıyor.

“Basın Özgürlüğü Gerçek Anlamda Sağlanmalı”

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, sansürün kaldırılışının yıldönümü olan 24 Temmuz Basın Dayanışma Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, “Bazı uygulamalara bakıldığında, sansürün kalkmadığını, aksine etkisini arttırarak devam ettirdiğini üzülerek görmekteyiz.” dedi.

Seydikemerli Güreşçiler Davul Zurnayla Karşılandı

662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Teşvik 2 Boyunda 1’inci olan Emre Baran ve Deste Küçük Boyda 3’üncü olan Osman Nuri Çıldan, Seydikemer’de davul zurnayla karşılandı.

Muğla protokolü huzurevi vatandaşlarının bayramını kutladı

Muğla protokolü, Muğla Abide Hasan Nuri Öncüer Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan yaşlıları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Seydikemer, EMITT Turizm Fuarı'nda tanıtılıyor

EMITT Turizm Fuarı 26. kez kapılarını açtı. Deprem felaketi nedeniyle 12 Nisan'a ertelenen fuara İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, diplomatik temsilciler, turizm sivil toplum örgütleri ve turizmciler katıldı.

Fethiye, EMITT Turizm Fuarı'nda tanıtılıyor

EMITT Turizm Fuarı 26. kez kapılarını açtı. Deprem felaketi nedeniyle 12 Nisan’a ertelenen fuara İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, diplomatik temsilciler, turizm sivil toplum örgütleri ve turizmciler katıldı.

KOLAYLI:  DEPREMDE 15 GAZETECİ YAŞAMINI YİTİRDİ 

Basın çalışanlarına destek olmak amacıyla yaklaşık beş gündür deprem bölgesinde bulunan TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı, bugüne kadar 15 gazetecinin yaşamını yitirdiğini açıkladı. 

TGK: ACIMIZ ÇOK BÜYÜK

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu adına açıklama yapan Genel Başkan Nuri Kolaylı, 17 Ağustos Marmara depreminin ardından son yüzyılın en büyük depremi olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli 7,4 büyüklüğündeki depremle ilgili yaptığı açıklamada, “Milletimizin başı sağ olsun, acımız büyük” dedi.

TUTAR VE DİREK ÇİFTİNİN MUTLU GÜNÜ

Nuri Şahin Turizmin düzenlediği bir turda tanışan, aşklarını muhteşem bir düğünle taçlandıran Nurgül Tutar ve Mehmet İrfan Direk çifti Esenköy düğün salonunda gerçekleşen düğün töreni ile dünya evine girdi.

Protokol gazilerle bayramlaştı

Fethiye Kaymakamlığı Bayramlaşma Töreni çerçevesinde Fethiye Protokolü Muharip Gaziler Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek bayramlaştı. Bayramlaşma Töreni sırasında Fethiye Kaymakamı Alper Bacı’ya, Nuri Kıvrak’a ve Anadolu Aslanları Fethiye Şube Başkanı Efnan Meriç’e Muharip Gaziler Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından plaket verildi.

Girgin: Bodrum Gümüşlükteki Myndos Antik Kenti Harap Olacak!

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Myndos Antik Kenti’nin 1. Derece korunması gerekli arkeolojik sit alanının derecesinin düşürülmesini TBMM’ye taşıdı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un yazılı olarak yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesiyle Girgin, “derece düşürme kararı iptal edilmelidir” dedi.

Kolaylı: ‘Yazılı Basının Kaderi Genel Kurul’a Kaldı’

TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı, TBMM Adalet Komisyonu’ndan geçen “Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin, yerel gazeteleri ekonomik olarak kapanmanın eşiğine getirecek maddeler içerdiğini söyledi.

Kıvrak Motor’dan Gaziler Derneği’ne Elektrikli Motosiklet

Honda Bayisi Nuri Kıvrak tarafından Muharip Gaziler Şehit Aileleri, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne kamu kurum ve kuruluşlarında dernek işlerinin halledilebilmesi için kullanılmak üzere elektrikli motosiklet bağışı yapıldı. Bağışlanan motosiklet Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’nın da katıldığı törenle derneğe teslim edildi.

MAKAMLAR ÇOCUKLARIN OLDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Fethiye kaymakamlığı Makamı’na Gazi İlkokulu’ndan 5. Sınıf Öğprencileri Enes Nuri Yıldırım, Selin Kavruk ve Şeyma Apa oturdular.

BEŞ SENE SONRA GELEN ZİYARET

NTV Televizyonu’nda 0’dan 100’e Programı’nın Sunucusu, otomotiv ve motosiklet camiasının ünlü simalarından Saffet Üçüncü, Kıvrak Motor Sahibi Nuri Kıvrak’ı ziyaret etti.

Oyuncu Gülnihal Demir Seydikemer’de öğrenciler ile buluştu

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde düzenlenen tiyatroda, oyuncu Gülnihal Demir, Zafer Kaya ve Nuri Yiğit öğrenciler ile buluştu. Seydikemer Belediyesi'nin katkılarıyla öğrencilerin izlemesi için düzenlenen 'Karagöz ile Hacivat' ve 'Arkadaşım Ben Geldim' adlı tiyatro oyunları, izleyicileri kahkahaya boğdu.

Şehit Orçun Munyas hayrına lokma

17 Şubat 2016 yılında Ankara Merasim Sokak’ta meydana gelen saldırıda hayatını kaybeden Orçun Munyas hayrına babası Mehmet Nuri Munyas tarafından lokma hayrı yapıldı.

Saylak’tan Bakanlara ziyaret

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, Ankara ziyaretlerine devam ediyor.

Kendini yakan kömürcünün oğlu dava açtı

Muğla'nın Marmaris ilçesi Beldibi Mahallesinde geçtiğimiz haftalarda zabıtaya kızıp kendini yakan ve hastanede hayatını kaybeden kömürcü Süleyman Ekici'nin oğlu Nuri Ekici babasının ölümünden sorumlu olduğunu iddia ettiği kişilere dava açtı.

Kendini benzinle yakan kömürcünün çocukları, dava açmaya hazırlanıyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, 17 Ocak 2022 tarihinde istiflediği mangal kömürü çuvallarının kaldırılmasını isteyen zabıta ekiplerine kızıp, üzerine benzin dökerek kendisini ateşe veren ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Süleyman Ekici'nin (63) oğlu Nuri ve kızı Gizem Ekici olayın sorumlularına dava açmaya hazırlanıyor.

Son Yolculuğuna Dualarla Uğurlandı

Fethiye’nin değerli simalarından Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği Kurucu Başkanı ve Onursal Başkanı Nuri Arıkan, 71 yaşında vefat etti. Evli ve 2 çocuk babası Arıkan, son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Chp'li Alban, “Bakan Yola Çöktü”

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un Bodrum-Torba’daki bir yolu kendi şirketine ait otelin arazisine kattığını iddia etti. Alban, “Bodrum-Torba halkının kullandığı yolu bakan arazisine kattı. Bakan yolunu buldu” dedi.

Medya kuruluşları kapanmanın eşiğinde

Koronavirüs salgını, döviz krizi, enerji ve akaryakıt fiyatlarındaki artış gibi birbiri ardına yaşanan krizler, medya kuruluşlarını kapanmanın eşiğine getirdi.