Organizatörü Haberleri

Organizatörü Haberleri

Muğla’da 2 ayda 65 insan kaçakçılığı organizatörü tutuklandı

 Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı yetkilileri, Muğla'nın güvenliği ve asayişi hakkında ikinci bilgilendirme toplantısını düzenledi.

Marmaris'te 7 düzensiz göçmen yakalandı: 1 gözaltı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde düzensiz göçmenlere karşı mücadele sürüyor.

Bir Haftada 12 Organizatör Tutuklandı

Muğla Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğüne bağlı grup amirlikleri, insan kaçakçılarına göz açtırmıyor. Muğla’da bir hafta içinde yapılan operasyonlarda 102 düzensiz göçmen yakalanırken, 12 göçmen kaçaklığı organizatörü yakalandı.

Lüks yatla göçmen kaçakçılığı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında lüks yat içerisinde 56 düzensiz göçmen ve 1 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı.

Ölüdeniz hava oyunları 20-24 Ekim’de

Tüm dünyayı ve ülkemizi de etkisi altına alan korona virüs salgınını önlemek amacı ile alınan 17 günlük kısıtlama özellikle turizmde sezonun uzayabileceğini ortaya koyuyor. 17 günlük kapanmanın etkileriyle vakalarda önemli bir düşüş yaşanırsa sezonun Kasım ayını da içine alacağı kaydediliyor. Geçen yıl covid-19 nedeni ile yapılamayan Ölüdeniz Uluslararası Hava Oyunları Festivalinin bu yıl 20-24 Ekim tarihleri arasında yapılması için çalışmalar başlatıldı. Turizmci ve Ölüdeniz Hava oyunları organizatörü Kadri Tuğlu, “Geçen sene kapanmadan önce firmalar, büyük tur operatörleri Kasım ayı için bölgeye operasyon planlamışlardı. Umarım bu sene Ekim’in ikinci yarısını ve Kasım’ı yakalarız. Biliyorsunuz geçen sene Ölüdeniz Hava Oyunları’nı da yapamadık. Bu sene 20-24 Ekim olarak onu da planladık” dedi.