Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir Haberleri

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir Haberleri

Yaşlı Vatandaşlar ve Gaziler Unutulmuyor

Ortaca Kaymakamı Kenan Aktaş ve Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Kore Gazisi İbrahim Tozlu’nun ailesini, Kıbrıs Gazisi Halil Güngör’ü ve yaşlı vatandaşları ziyaret etti.

Ortaca Kaymakamlığı’ndan “Hoşgeldin Bebek” Uygulaması

Ortaca Kaymakamlığı tarafından ilçede yaşayan yeni doğan bebekler ve aileleri için “Hoş geldin Bebek” projesi hayata geçirildi. Proje kapsamında yeni doğan bebekler ve aileleri ziyaret edilerek çeşitli hediyeler veriliyor ve ihtiyaçları karşılanıyor.

Dalyan Kanalı Üzerine Ağaç Köprü Yapılacak

Uzun yıllardan bu yana yaz aylarında binlerce kişinin ziyaret ettiği Dalyan Kanalı üzerine köprü yapılacak. Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir yaptığı açıklamada” Bakanlık boyutunda yaptığımız görüşmeler sonucu Akyaka'da ki köprünün bir başka modelini kısmet olursa Dalyan kanalımıza yapacağım” dedi.

Ortaca’ya Araç Muayene İstasyonu Yapılacak

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir’in girişimleri ile Cumhuriyet Mahallesi yeni hal üzerindeki belediyeye ait alana yapılacak olan sabit araç muayene istasyonu inşaatı çalışmaları için gerekli anlaşmalar yapılarak imzalandı.

Başkan Uzundemir, Gencin Forma İsteğini Kırmadı

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir kendisinden forma isteyen Hüseyin Uysal’ın isteğini yerine getirdi. Başkan Uzundemir Eskiköy Mahallesi ziyaretinde Uysal’ın formasını teslim etti.

Ortaca’da Arapaşı Şöleni Düzenlendi

Muğla’nın Ortaca ilçesinde Muğla Yosgatlılar Derneği tarafından Geleneksel Arabaşı Şöleni düzenlendi. Sekizinci kez düzenlenen şölen Bahçelievler Düğün Salonu’nda yapılırken, vatandaşlara Arapaşı çorbası ikram edildi.

Başkan Uzundemir, Emekli Askerler İle Buluştu

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir Ortaca ve çevresinde yaşayan emekli askerler ve aileleri ile Dalyan’da düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Ortaca’da Şehit Nasuh Aydın Ortaokulu'nun Halı Sahası Açıldı

Muğla’nın Ortaca ilçesindeki okullarda Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Belediye işbirliği ile yapımı tamamlanan halı sahaların açılışı devam ediyor.

Başkan Uzundemir Ortaca’daki Yatırımları İnceledi

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir Ortaca’da devam eden Belediye yatırımlarını inceledi.

Başkan Uzundemir Mahalle muhtarları ile toplantı yaptı

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir Mahallelerin sorunlarını ve mahallerdeki eksiklikleri dinlemek için Ortaca Mahalle Muhtarları ile toplantı gerçekleştirdi. Mahalle muhtarlarının mahallerindeki sorunları tek tek dinleyen Başkanı Alim Uzundemir birim müdürlerine sorunları not ettirirken, sorulan sorulara da cevap verdi.

Başkan Uzundemir, Çalışmaları Yerinde İnceledi 

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, devam eden üst yapı yol yapım ve park çalışmalarını yerinde inceledi.

Uzundemir, Tiyatro Gösterisini İzledi

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Yunus Emre Anadolu Lisesi ve Ortaca Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu tiyatro gösterisine katılım sağladı.

Halk Pazarı Ziyareti Gerçekleştirildi

Ortaca Kaymakamı Meral Uçar ve Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, halk pazarına ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Uzundemir, önlüğü giydi hamur açtı

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, 1 Mayıs İşçi Bayramı Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla video klip ile bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Adayı Balcı, Başkan Uzundemir’i ziyaret etti

14 Mayıs’ta yapılacak 28’nci dönem milletvekili seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Muğla 1’inci sıra Milletvekili adayı dizi ve sinema sanatçısı Özlem Balcı Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir’i ziyaret etti.

BAŞKAN UZUNDEMİR’DEN 18 MART MESAJI

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 108.yıldönümü dolayısıyla anma mesajı yayınladı.

BAŞKAN UZUNDEMİR GENEL BAŞKAN BAHÇELİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’de partisinin grup toplantısına katılmasının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti.

DEPREMZEDE EBRAR'IN KEMAN TALEBİ YERİNE GETİRİLDİ

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, deprem bölgesinden ilçeye gelen vatandaşları ziyaretinde genç bir kızın keman talebi Başkan Uzundemir tarafından yerine getirildi.

ORTACA'DA MUHTARLAR TOPLANTISI

Ortaca Kaymakamı Meral Uçar başkanlığında Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir'in de katıldığı toplantıda ilçe genelindeki muhtarlar ile 2022 yılının değerlendirmesi ve 2023 yılında ilçeye yapılacak yatırımların değerlendirme toplantısı yapıldı.

BAŞKAN UZUNDEMİR ÜNİVERSİTE GENÇLİĞİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Ortaca Meslek Yüksekokulunda öğrenim gören ve Kredi ve Yurtlar Kurumunda kalan öğrenciler ile bir raya geldi.

ORTACA'DA MOTOSİKLET FESTİVALİ

Muğla'nın Ortaca ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Motosiklet Festivali' hem ilçenin tanıtımına katkı sundu, hem de ekonomik olarak ilçede hareketlilik yaşandı.

MAKAM ARACI GELİN ARABASI OLDU, HÜLYA MURADINA ERDİ

Muğla'nın Ortaca ilçesinde yaşayan down sendromlu 22 yaşındaki Hülya Er'in gelin olma isteğini kırmayan Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, makam aracını düğün arabası olarak hazırlatarak, Hülya'nın isteğini yerine getirdi. Temsili düğünde Başkan Uzundemir ile dans eden Hülya, hayaline kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

AMPUTE FUTBOL MİLLİ TAKIMIMI TEKNİK DİREKTÖRÜ ÇAKMAK'TAN ORTACA'YA MİLLİ HEDİYE

Ampute Futbol Milli Takımı Teknik Direktörü Osman Çakmak, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir'e futbolcuların imzaladığı Ampute Futbol Milli Takım formasını gönderdi.

DALYAN KANALI ARTIK DAHA TEMİZ

Ortaca Belediyesi, her yıl binlerce turisti ağırlayan Dalyan Kanalı'nda temizlik çalışması gerçekleştirdi.

ORTACA BELEDİYESİ YATIRIMLARA DEVAM EDİYOR

Fevziye ve Sarıgerme Mahalleleri bağlantı yolları saygı asfalt ile kaplandı. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir “Biliyorsunuz kültürümüzde yol medeniyettir. Bu kapsamda ilçemizde bulunan yolların yenileme çalışmalarını ara vermeksizin yapıyoruz. Biz inanıyoruz ki yerel yönetimlerin başarısı şehirleri bayındır hale getirilmesi nispetinde değerlendiriliyor. İlçemizde çok şükür sorunlu yollarımız kalmadı dedi.

Öğrencilerden barınak ziyareti

Ortaca Şehit Piyade Asteğmen Ünal Daka İlkokulu öğretmen ve öğrencileri, Ortaca ve Dalaman Belediyesi’ne ait, Rehabilite ve Geçici Hayvan Barınağını ziyaret ettiler.

Başkana büyük sürpriz

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir güzel bir sürprizle karşılaştı. Ortaca Belediyesi çalışanları Başkan Uzundemir’i “Kimseyi Görmedim Ben Senden Daha Güzel” şarkısını hep birlikte söyleyerek karşıladı.

Dalyan Kanalı’nda Tartışmalar Bitmiyor

Ortaca İlçesi’ne bağlı Dünya’ca ünlü Dalyan Mahallesi’nde Ortaca Belediyesi ve Çevre Şehircilik ve İklim değişikliği Bakanlığı işbirliği ile yapılmakta olan Dalyan Kanalı Kıyı Kenar Peyzaj çalışmasına bazı yerel medya organları,bazı sivil toplum kuruluşları ,CHP Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan ve CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan eleştirilerde bulunmuştu.Yapılan eleştirilere Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir ve DOKTOB(Dalman Ortaca Köyceğiz Turizm Otelciler Birliği) Başkanı Yücel Okutur ulusal medyadan cevap verdi.

Uzundemir, “Ne birisine rant verdim ne de birisine peşkeş çektim”

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, MHP Ortaca İlçe Başkanı Kaan Çakır, MHP İl ve İlçe Yönetimi ile MHP’li Belediye Meclis Üyelerinin katılımı ile basınla buluştu.