Ortaklık Haberleri

Ortaklık Haberleri

Mavi yeşil okullar projesi Avrupa'ya açılıyor

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Mavi Yeşil Okullar Projesi, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Türkiye Ulusal Ajansı) tarafından yürütülen Erasmus Okul Eğitiminde İşbirliği Ortaklıkları faaliyeti çerçevesinde 250 bin Avro hibe desteği almaya hak kazandı.

Montenegro heyetinden Bodrum’a ziyaret

Muğla'nın Bodrum ilçesine gelen Montenegro'dan heyeti Bodrum Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde hayata geçirilen Tarım AR-GE ve Yerel Tohum Merkezi'ni ve Etrim Tarım kampını ziyaret etti. Heyet, Türkiye'den Bodrum Belediyesi ile tarım ve hayvancılık konusunda ortaklık kurulabileceğini belirtti.

Erasmus ‘Öğrenme Tutkusu’ projesi sertifika töreni

Ulusal Ajans Erasmus+Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıklar Programı kapsamında gerçekleştirilen Türkiye, Romanya, İtalya, Polonya ortaklığıyla yürütülen 'Öğrenme Tutkusu' projesinin çalışmaları için Muğla'ya gelen öğretmenler, eğitim sonrası sertifikalarını İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay'ın elinden aldılar.

Erasmus okullar arası değişim ortakları Bodrum’da

Erasmus Programı Okullar Arası Değişim Ortaklıkları (KA229) faaliyeti kapsamında kabul edilen 'European School forSustainable Development' isimli projenin 6 ortağından biri olan Türkiye, diğer 5 ortak ülke temsilcilerini Bodrum'da ağırladı.