Öykü Yarışması Haberleri

Öykü Yarışması Haberleri

Menteşe’de öykü yarışmasının kazananı belli oldu

Menteşe Belediyesi’nin bir yayınevi ile beraber düzenlediği ‘2. Mustafa Özbey Edebiyat Ödülü Öykü Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu. 58 dosyanın katıldığı yarışmada Kırıkkale’den İdris U. Yördem ‘Her şey Başta Çok İyi Gidiyordu” dosyası ile birinci seçildi.

Edebiyat Ödülü ‘Öykü Yarışması’ sonuçlandı

Günce Yayınları ile Menteşe Belediyesi’nin birlikte düzenlediği ‘2’nci Mustafa Özbey Edebiyat Ödülü’ öykü yarışması sonuçlandı.

Öykü Yarışması Sahibini Bulacak

Günce Yayınları, Menteşe Belediyesi ve Şair Mustafa Özbey'in katkılarıyla Türk edebiyatını desteklemek ve öykü yazarlarını teşvik etmek amacıyla ikincisi düzenlenen 'Mustafa Özbey Edebiyat Ödülü' ne başvurular başladı. Bu yılki Edebiyat Ödülü 'öykü' türündeki bir dosyaya verilecektir.

Öykü Yarışması’nın kazananları belli oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kültür dünyasındaki çalışmalarıyla önemli bir yer edinen ve yakın zamanda hayatını kaybeden yazar ve eğitmen Asım Gültekin anısına bu yıl ilk kez düzenlenen 1. Gençler Arası Öykü Yarışmasına, “Bir Sonbahar Öyküsü” konusu ile 13-17 yaş kategorisinde yapılan başvurular neticesinde, ilimizden Songül Baykara ve Ekin Çallı isimli gençlerimiz dereceye girdiler. Kendilerine ödül olarak D&R’dan “Kitap Hediye Çeki” ve “Milli Forma” verildi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman tarafından ödülleri takdim edilen Songül Baykara ve Ekin Çallı, yeleklerini giyerek gönüllü gençlerimiz arasına katıldılar.