Patladı Haberleri

Patladı Haberleri

Ana isale hattı patladı, yollar göle döndü

Torba Mahallesi'nde ana isale hattı patladı, yollar adeta göle döndü. Yolda trafik akışı alternatif güzergahtan kontrollü olarak sağlanıyor.

Bodrum’da isale hattı patladı, yollar göle döndü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde hafta içinde devreye alınan yeni su ana isale hattı patladı. Bir araç mahsur kaldı, iş yerlerini su basarken yollar göle döndü.

Belediye İşçisi Sobayı Yakayım Derken Kendini Yaktı

Muğla’nın Marmaris ilçe belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nde görev yapan 22 yaşındaki Yener D. sobayı tutuşturmak için tiner dökerken yaşanan patlamada yaralandı. Vücudunda ağır yanıklar oluşan genç işçi acil olarak önce devlet hastanesine sevk edilirken, işçinin ambulans uçak ile Kocaeli’ndeki hastaneye sevk edileceği öğrenildi.

Cep Telefonu Önce Patladı, Sonra Alev Aldı

SED Medya’da çalışmakta olan gazeteci Sertaç Bayraktar’ın kullandığı cep telefonu adeta bomba gibi patladı. O anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Milas’ta Elektrik Trafosu Patladı

Muğla'nın Milas ilçesinde bir anda patlayan trafo alevlere teslim olurken, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü.

Bodrum’da İçme Suyu İsale Hattı Patladı, İşletmeleri Su Bastı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde içme suyu ana isale hattının patlaması sonucu bazı iş yerlerini su bastı.

Rögarlar patladı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde sabah saat 05.00’te başlayan gök gürültüsü, fırtına ve yağmur ile birlikte dolu yağışı sonrası su baskınları yaşandı. Fındık büyüklüğünde yağan dolu ağaçların yapraklarına zarar verdi.

Yük gemisi patladı 4 kişi yaralandı

Fethiye Körfezi açıklarına demirleyen yük gemisinde meydana gelen patlamada 1’i ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.

İsale hatlarında patlamalar bitmiyor

Muğla'nın Bodrum ilçesi Bitez Mahallesi'nde daha önce defalarca patlayan isale hattı, yeniden patladı. Cadde dereye döndü, bir restoranı su basarken o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Yağış anında 10 farklı yangın çıktı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan yağışla birlikte trafo patladı, bölgede elektrik kesintisi yaşandı. Yağış anında Gölköy ve Gündoğan bölgelerinde 10 farklı yangının çıktığı öğrenildi.

Tazyikli su metrelerce havaya yükseldi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ana isale hattı patladı, tazyikli su metrelerce havaya yükseldi.

İsale hattı patladı, yol trafiğe kapatıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde su isale hattı patlamalarının bugünkü adresi Torba Mahallesi oldu. Patlama nedeniyle yolun bir kısmı çöktü, Torba-Yalıkavak yolu trafiğe kapatıldı.

Bomba gibi patladı, motosikletli ve köpeğini havaya fırlattı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bomba gibi patlayan ana isale hattı, yoldan geçen motosikletli ve köpeğini metrelerce havaya fırlattı.

İsale hattı yine patladı, asfalt yarıldı, tonlarca su boşa aktı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ana isale hattı yine patladı. Cadde ve sokakların adeta dereye döndüğü patlama sonrası asfalt yarıldı, tonlarca su boşa aktı.

Azmak keyfi pahalıya patladı

Muğla’nın ‘Sakin Kent’ ünvanlı Ula Akyaka Mahallesi Kadın azmağı kenarına tatil için aracı ile gelen vatandaş büyük bir gürültü sonrası şoke oldu.

MASA ÜSTÜ ŞÖMİNESİ PATLADI 4 KİŞİ YARALANDI

Muğla’nın Marmaris ilçesi Kemeraltı Mahallesinde bir sitede masa üstü şöminesi olarak bilinen ve tutuşturma jeli ile yanan dört tarafı camlı ısıtıcı patlayınca etrafında oturan dört kişi yaralanarak ilçedeki hastanelere sevk edildi.

İSALE HATTI PATLADI, İŞ YERLERİNİ SU BASTI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde isale hattı patladı, işyerlerini ve apartları su bastı.

BAŞKAN DEMİR: İBB'YE İFTİRA ATANLAR KENDİ KAZDIGI KUYUYA DÜŞTÜ!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) çalışan Albayrak Grubu'na ait cenaze aracında 144 kilo 550 gram esrar çıkması olayına ilişkin değerlendirmede bulundu. Kirli oyunun İBB'yi suçlu gibi göstermek için planlandığını belirten Başkan Demir: “Bazı güruhların oyunu ellerinde patladı" dedi.

SU HATTI PATLADI, CADDE GÖLE DÖNDÜ, ESNAF İSYAN ETTİ

Bodrum'da daha önce aynı bölgede bir yılda 6 kez patlayan isale hattı, 7'nci kez yine patladı. Son üç yılda aynı isale hattının 30 kez patlamasına isyan eden esnaf yetkililerden yardım beklediğini belirtirken 8 işyerini ise su bastı.

BAŞKAN DEMİR, “NE OLMUŞ FOSEPTİK BİR HAFTA DENİZE AKTIYSA”

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir katıldığı bir televizyon programında, foseptik ile ilgili gelen soruya verdiği cevapla vatandaşın tepkisini çekti. Yaşanan foseptik sorunu için afet diyen Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, “Ne olmuş bir boru patladı da kanalizasyon bir hafta denize aktı. Tamam, biz istiyor muyuz böyle bir şeyi? Ama afet” şeklinde konuştu.

Bodrum ana isale hattı patladı, iş yerlerini su bastı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ana isale hattında patlama meydana geldi, iş yerlerini su bastı.

Bodrum’da isale hattı yine patladı, bazı iş yerlerini su bastı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde patlayan isale hattında fışkıran sular 15 metre havaya yükseldi, caddedeki 2 işletmeyi su bastı.

Ana su hattı bomba gibi patladı, o anlar kameraya yansıdı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ana su hattı borusunun bomba gibi patladığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Patlamanın etkisiyle asfaltlar yerinden sökülürken, 2 araçta maddi hasar oluştu.

Bodrum’da isale hattı yine patladı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ana isale hattında yaşanan patlama sonrası cadde göle döndü, bir araç çukurda mahsur kaldı.

İsale hattı patladı, çukura otomobil düştü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde patlayan isale hattı sonrası yol çöktü, cadde ve sokaklar göle döndü. Yolda oluşan çukura giren otomobildeki 2 kişi kurtarıldı.

Asfalt bomba gibi patladı; minibüs çukura düştü, süpermarketi su bastı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde iki ayrı noktada patlayan isale hattından çıkan sular bir süpermarket ile evin bahçesini bastı. Patlağın olduğu noktada minibüs yan yattı.

Aşırı sıcak nedeniyle Datça’da trafo patladı

Muğla'da etkili olan aşırı sıcaklar nedeniyle Datça'da elektrik firmasına ait trafo patladı. Patlama ile birlikte yanmaya başlayan trafo itfaiye ekipelri tarafından söndürüldü.

Fethiye’de Talep Patladı; Doluluk Yüzde 99’a Ulaştı

Türkiye Seyahat Acenteleri (TÜRSAB) Batı Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Özgen Uysal, Fethiye’de Kurban Bayramında yaşanacak yoğunluk hakkında açıklamalarda bulundu. Uysal, “Fethiye’de bayram süresince yer olmayacağını düşünüyoruz” dedi.

Asfalt yarıldı, lüks cip içine düştü, o anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde caddeden geçen ana isale hattı patladı. Patlamayla oluşan çukura düşen cip içerisindeki 2 kişi vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Suyun patlama anı ve çukurun içerisinde kalan aracın o anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Asfalt tankeri bomba gibi patladı

Foça Mahallesi’nde bulunan özel bir şirkete ait şantiyede bulunan, asfalt tankerinin patladığı öğrenildi. Patlamanın etkisiyle metrelerce havaya dumanlar yükseldi. Dumanlar Fethiye kordon boyundan net bir şekilde görüldü. Kazada herhangi bir yaralanma olmadığı öğrenildi.