Paylaşım Haberleri

Paylaşım Haberleri

Saatcı; “Ortak Akıl, Hoş Görü Ve Paylaşımla Yöneteceğiz”

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı mevcut belediye yönetiminin belediye çalışanlarını korkutarak onlara mobing uyguladığını açıkladı.

Cura, “Cumhur İttifakının Yanında Bulunacağımızdan Kimsenin Şüphesi Olmasın”

Cumhur ittifakının Fethiye Belediye Başkan Adayının MHP'den Muhammet Kökten olarak açıklanmasının ardından, MHP Muğla İl Başkanlığı tarafından MHP Fethiye İlçe Başkanlığı görevinden alınan Osman Cura, sosyal medya paylaşımıyla sessizliğini bozdu.

Menteşe’den Ardeşen'e Uzanan Gönül Köprüsü

Menteşe İlçesi Yenice İlkokulu/Ortaokulu Müdürlüğü, yerli Malı Haftası etkinliklerini Muğla sınırlarının da ötesine taşıdı.

Muğla İl Müftülüğü tarafından “Tecrübe Paylaşımı Programı” düzenlendi

Muğla İl Müftülüğü tarafından Menteşe ilçesinde “Tecrübe Paylaşımı Programı” düzenlendi.

Gürün, şehir dışı programından dolayı güreş etkinliğine katılamadı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Covid-19 olduğu için yağlı güreşlere katılamadığına yönelik yapılan paylaşımlar hakkında açıklamada bulundu.

Çocuklar bilimle buluşmaya devam edecek

Marmaris Belediyesi’nin çeşitli kurum ortakları ile birlikte Nisan ayında ilkini hayata geçirdiği çocuklara yönelik sanat, robotik kodlama ve yazılım kursları bu kez Taşlıca ve Söğüt mahallelerinde yapılacak.

Kaymakam Aktaş, limon hasadı yapan işçilerle bir araya geldi

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden birisi olan Ortaca’nın dünyaca ünlü narenciyeleri hasat edilmeye başlandı. Yıllık 100 bin tonun üzerinde limon üretimi yapılan ilçede Kaymakam Kenan Aktaş, önemli bir ihracat ürünü olan limonu hasat eden işçilerle bir araya geldi. İşçilerle hasada katılan Kaymakam Aktaş, kaymakamlığın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu yıl sadece Ortaca’dan 100 bin tonun üzerinde rekolte beklendiğini ifade etti.

Ünlü Sanatçı Erol Evgin’den Fethiye Paylaşımı

Ünlü Sanatçı Erol Evgin, sosyal medya hesabından Kayaköy’deki eski bir fotoğrafını paylaşıp “Fethiye Kayaköy olmalı.. #tbt” paylaşımı yaptı. Paylaşım, Fethiye’deki sevilenleri tarafından ilgiyle karşılandı.

Fethiyespor’un Rakibinden MHK’ya Çok Sert İthamlar!

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta Fethiyespor ile karşılaşan Iğdır FK, maçın uzatma dakikaları sebebiyle yaptığı paylaşımda Merkez Hakem Kurulu’na çok sert ithamlarda bulundu.

Mevlüt Bulma Grubu Fethiye’de kuruldu

Günlük hayatın sosyal medyadan takip edilir hale gelmesiyle birlikte Denizli'den sonra Fethiye’de de sıra dışı bir paylaşım grubu kuruldu.

Bakan Koca'dan Bodrum Paylaşımı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bodrum Devlet Hastanesinin sağlık hizmeti ihtiyaçlarını üstün bir performansla karşıladığını, hastaların memnuniyet düzeyinin yüksek olduğunu belirten bir paylaşım yaptı. 

Bodrum il mi oluyor?

AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı görevinden 14 Mayıs’taki genel seçimlerde 28. Dönemde Muğla Milletvekili aday adaylığı için istifa eden Osman Gökmen sosyal medya hesabından Bodrum’un il olması konusu ile ilgili ilginç bir paylaşım yaptı.

Fethiyespor’un paylaşımı heyecan yarattı

Fethiyespor kulübü, sosyal medyada yaptığı paylaşımla Fethiyespor’a gönül veren taraftarlarına heyecan yaşattı.

Yüksek Teknoloji Platformları Deneyim Paylaşım, Tanıtım ve İmza Töreni” düzenlendi

Törene, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, kurum yöneticileri ve proje yürütücüleri katıldı.

Aile içi kavgada ölen anne ve oğlu toprağa verildi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir şahsın mal paylaşımı yüzünden çıkan kavgada silahla vurarak öldürdüğü annesi ve kardeşi son yolcuğuna uğurlandı. Olayın ardından intihar eden şahsın cenazesi ise yarın toprağa verilecek.

MİLLETVEKİLİ ADAYI SAATCI’DAN AÇIKLAMA

İyi Parti Muğla 2. Sıra Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, sıralamaların açıklamasınmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

MEDYA SAHİBİ SERAP ÜLKÜ ÖZDEMİR ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Medya sahibi Serap Ülkü Özdemir, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla AK Parti Muğla milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

“HİSARÖNÜ PİKNİK ALANI PROJESİ” AÇIKLAMASI

 “Hisarönü Piknik Alanı Projesi” hakkında sosyal medyada bazı mecralardaki paylaşımlar üzerine Marmaris Belediyesi’nden açıklamada bulunuldu.

ADD FETHİYE ŞUBESİ YÖNETİM KURULU GÖREV PAYLAŞIMI GERÇEKLEŞTİ

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi 14’üncü Seçimli Olağan Genel Kurulu Toplantısı için 05.03.2023 Pazar günü saat 11:00’da Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezinde toplanıldı.

KONYA EREĞLİ'DE 4.3 BÜYÜKLÜĞÜDE DEPREM MEYDANA GELDİ

Konya'nın Ereğli ilçesinde 17.01 sıralarında de 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre deprem Yerin 7,05 km derinliğinde meydana geldi.

KAZADA ÖLEN CEREN'İN SON GÖRÜNTÜLERİ VE OLAY YERİNDE YARDIM ÇIĞLIKLARI GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, alkollü olduğu ileri sürülen M. B. isimli şahsın Kullandığı otomobil kontrolünden çıkıp, dereye uçan otomobilde arkadaşı Öykü Kasımoğlu ile hayatını kaybeden Ceren Ceylan'ın, kazadan 4 saat önceki doğum günü paylaşımı ve olay yerinde bir vatandaş tarafından görüntülenen o anlarda M.B isimli şoför tarafından 'ölüyor ölüyor yetişin' dediği yardım çığlığı attığı görüntüler ortaya çıktı.

MUĞLA VALİLİĞİ’NİN ERDOĞAN ZİYARETİ PAYLAŞIMINA TEPKİ GÖSTERİLDİ

Muğla Valiliği tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Muğla ziyareti ile ilgili yapılan sosyal medya paylaşımına Muğla milletvekilleri tepki gösterdi: “Muğla Valiliği kamu görevini bırakıp, AKP İl Başkanlığı’na dönüşmüştür.”

FETHİYE’DEN KUMLUCA’YA YARDIM

Karaçulha Çiftçi Birliği Başkanı Halil Daşar’ın yapmış olduğu paylaşım sonrasında doğal afetten etkilenen Kumluca halkı için Fethiye’den gönderilen yardım Kumluca’ya ulaştı.

BAŞKAN DAŞAR, KUMLUCA’DA YAŞANAN AFET İÇİN YARDIM İSTEDİ

Karaçulha Çiftçi Birliği Başkanı Halil Daşar sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu. Daşar yapmış olduğu paylaşımda Kumluca’da yaşanan afetten etkilenen çiftçiler için yardım istedi.

TOROS, 'HEPİMİZ AYNI GEMİDEYİZ'

Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, sosyal medyadan paylaşımda bulundu. Paylaşımında Fethiyespor sevdalılarına seslenen Toros, ' Hepimiz aynı gemideyiz' dedi.

GENEL BAŞKAN ÖZDAĞ’DAN KİRA FİYATLARINA TEPKİ

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Fethiye’de artan ev ve kira fiyatları ile ilgili sosyal medya üzerinden paylaşımda bulundu.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN UYUŞTURUCU MADDE PAYLAŞAN ŞAHIS TUTUKLANDI

Muğla'nın Dalaman ilçesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından sosyal medya hesaplarından uyuşturucu madde ile paylaşım yapan şahıs yakalanarak ceza evine gönderildi.

MAVİ GRUP BAŞKAN ADAYI OSMAN ÇIRALI YENİ PROJELERİNİ AÇIKLADI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın 15 Ekim 2022 tarihinde yapılacak organ seçimleri öncesinde FTR TV’ye özel röportaj veren FTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Mavi Grup Başkan Adayı Osman Çıralı, yeni dönem için hazırladıkları projelerini açıkladı. Gezici Destek Masası’ndan, Sanal İşletme Rehberi’ne, Örtü Altı İhtisas OSB’den kongre salonuna, turizm envanterinden FTSO Akademi’ye kadar tüm yeni projeleri hakkında bilgi veren Çıralı, 1 Nisan 2018 yılında göreve gelirken Oda üyelerini verdikleri sözlerin hepsini yerine getirdiklerini vurgulayarak, “2.5 yılı pandemiyle geçen 4.5 yıllık görev süresinde üyelerimize verdiğimiz sözlerin hepsini yaptık. Şimdi de söz veriyoruz yapacağız.” dedi. Seçim sürecinde hakkında yapılan eleştiri ve iddialara da cevap veren Osman Çıralı, “Odamız seçim sürecinde, gazeteci kisvesi altında yapılan yalan yazı ve paylaşımlarla tarafı belli olan kişiler tarafından şahsıma karşı planlı yürütülen karalama ve iftira kampanyalarını yasal hakkım saklı kalmak kaydıyla sağduyu ile takip ediyorum. Ancak 6 bini aşkın üyesi ile Fethiye ve Seydikemer iş dünyasını temsil eden ve Yönetim Kurulu Başkanı olduğum Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın itibarını zedeleyen haber adı altında yapılan iftira ve karalama girişimlerine izin vermem asla mümkün değil. Kişisel kin ve hırsla şahsıma yapılan saldırılara, Odamızın faaliyetlerinin alet edilmesi son derece ahlak dışıdır.” diye konuştu.

Feci kazada hayatını kaybeden İHA muhabirinin yürek yakan paylaşımları

Gaziantep'te yolcu otobüsünün daha önce yaşanan bir kazaya neden olan ekiplerin arasına dalması sonucu İhlas Haber Ajansı Gaziantep Bölge Müdürlüğünde çalışan 2 muhabir ile 3 itfaiye eri ve 4 sağlık çalışanı olmak üzere toplam 16 kişi hayatını kaybederken, 21 kişi de yaralandı.

Öğrencilere karne hediyesi Ülkü Ocakları'ndan

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile 100 bin öğrenciye karne hediyesi dağıtılacağını duyurdu.