Plaj Voleybol Haberleri

Plaj Voleybol Haberleri

Plaj Voleybol Turnuvası gerçekleştirilecek

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde ‘Evinin Sultanları Plajda’ mottosuyla 30 Ağustos Zafer Kupası plaj voleybol turnuvası gerçekleştirilecek.

Hapimag Sea Garden Beach Masters Turnuvası sona erdi

Spora ve sporcuya verdiği desteği sürdüren Hapimag Sea Garden Resort Bodrum, ikinci kez Beach Masters Plaj Voleybolu Turnuvası’na ev sahipliği yaptı. Profesyonel ve milli sporcuların katılımıyla kıyasıya mücadelenin yaşandığı organizasyonun kazananları, geçen yıl da birinciliği göğüsleyen profesyonel voleybolcular Dilara Yeşil ve Yaren Sencel oldu.

FETHİYE’DE 3. SPOR FESTİVALİ AÇIK SU YÜZME YARIŞI YAPILDI

Muğla'nın Fethiye ilçesinde '3. Uluslararası Fethiye Spor Festivali' çerçevesinde açık su yüzme yarışı ve bedensel engelliler plaj voleybolu müsabakaları yapıldı.

Kötekli Gençlik Festivali Dolu Dizgin Devam Ediyor

Menteşe Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kötekli Gençlik Festivali’nin ikinci günü kitap imza günleri, plaj voleybolu, boya savaşları ve konserlerle devam etti.

Plaj Voleybolunda ödüller sahiplerini buldu

Menteşe Belediyesi Kötekli Gençlik Festivali plaj voleybolu turnuvası sona erdi. 16 Erkek ve 11 kadın voleybol takımının katıldığı turnuvada Menteşe Belediyesi Voleybol Takımı şampiyon olurken, erkeklerde Beşkaza Platformu Voleybol takımı şampiyon oldu.

Marmaris Selimiye’de plaj voleybolu heyecanı başlıyor

Marmaris turizminin son yıllardaki parlayan yıldızı Selimiye önemli bir spor organizasyonuna ev sahipliği yapıyor. 30 Eylül'de başlayan plaj voleybolu turnuvasında Selimiye sahili birbirinden heyecanlı maçlara sahne oluyor.

Menteşe’nin Gururu Oldular

Kulüpler Plaj Voleybolu Türkiye Şampiyonasında Menteşe Belediyespor Plaj Voleybol takımı sporcularından Ekin Ada Yıldırım ve Helin Gündoğan U16 branşında Türkiye ikincisi olurlarken, Elif Solak ve Defne Daş ise U14 branşında Türkiye üçüncüsü oldular.