Rally Haberleri

Rally Haberleri

Bodrum’u heyecanlandıran yarış sona erdi

 Muğla’nın Bodrum ilçesinde 3 gün boyunca süren otomobil yarışında Ali Türkkan-Oytun Albayrak Genel klasman 1’incisi oldu. Karya Otomobil Spor Kulübü (KAROSK) tarafından düzenlenen Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası üçüncü ayağı Rally Bodrum nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. 7’den 70’e insanların akın ettiği yarışlar ödül töreniyle sona erdi. Jandarma 185. yılına özel etabında en iyi zamanı yapan Türkkan-Albayrak, jandarma özel ödülünü de kazanırken, ekip aynı zamanda sınıf 3 birinciliğinin de sahibi oldu.

Rally heyecanı Bodrum'da başladı

Türkiye'nin ödüllü tek rallisi Rally Bodrum başladı.

Bodrum’da Ralli Heyecanı Yaklaşıyor

Karya Otomobil Spor Kulübü (KAROSK) tarafından düzenlenen 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası üçüncü ayağı Rally Bodrum, 26-28 Nisan tarihlerinde Bodrum yarımadasında adrenalin dolu bir hafta sonu yaşatacak.

FETHİYELİ MİLLİ SPORCU ÖZDEMİR KUPA ALDI

Fethiyeli milli sporcu Serkan Özdemir Adventure kategorisinde Avrupa Rally şampiyonluk kupasını aldı.

HIRVATİSTAN VE BOSNA-HERSEK’TE TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK

Türkiye Ralli Şampiyonu Fethiyeli Serkan Özdemir 21-28 Ağustos tarihlerinde Hırvatistan ve Bosna-Hersek’te düzenlenecek Avrupa Ralli Şampiyonasının ayağı olan Dinaric Rally de ülkemizi temsil etmek için hazırlıklarını tamamladı.

Rally Bodrum esnafın yüzünü güldürdü

Shell Helix 2022 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın ilk yarışı Rally Bodrum, Karya Otomobil Spor Kulübü tarafından 15-17 Nisan tarihlerinde, Bodrum Belediyesi, BODER (Bodrum Otelciler Derneği) katkıları ve Çözüm Ortağı Ajans, Oasis Bodrum, Salt Hayat, TAV Airports, Azka Otel, Hillstone Bodrum, Very Chic sponsorluğunda gerçekleşti.

Rally Bodrum ödül töreni ile sona erdi

Rally Bodrum, Bodrum Meydanı'nda gerçekleşen finiş ve ödül töreni ile sona erdi. Halkın, ünlülerin ve sanat dünyasının yoğun ilgi gösterdiği Bodrum Rally renkli görüntülere sahne oldu.

Rally Bodrum Antalya’dan ödülle döndü

Bodrum Belediyesinin ve Bodrum Tanıtım Vakfının katkılarıyla düzenlenen Rally Bodrum ACE of MICE Awards Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri arasından en iyi spor etkinliği ödülünü kaptı.

Ralli Bodrum’da Kadın Gücü

Karya Otomobil Spor Kulübü tarafından, Bodrum Belediyesi ve BOTAV liderliğinde 10-11 Nisan tarihlerinde düzenlenecek olan Rally Bodrum'un Yarışma Direktörlüğü görevini Nurdan Akal yapacak.

Anthipellos Rally’de Zafer Serkan ÖZDEMİR’in

Transanatolia Organizasyonu tarafından düzenlenen ve Akdeniz Ofroad Kupasının 1. Ayağı olan Antiphellos Rallisi 4 gün sürdü. Ralli motosiklet, ralli ATV, SSV otomobil ve raid motosiklet kategorilerinde yapılan yarışmada sporcular 8 ayrı etapta 350 kilometre kat etti. İlk gün Kaş- Kasaba gösteri etabı yapıldı. Ralli dalında 38 araç, raid dalında 16 araç olmak üzere toplam 54 araç rallide yarıştı.

Kar Rally’sinde Fethiye’ye Birincilik

Türkiye'nin ilk kar rally yarışı Sarıkamış'ta düzenlenen kupa töreni ile sona erdi.