Rehabilitasyon, Haberleri

Rehabilitasyon, Haberleri

Seydikemer Devlet Hastanesi Başhekimliğine Uzm. Dr. Dalgıç Atandı

Muğla’nın Seydikemer ilçesi Devlet Hastanesi Başhekimlik görevine Fethiye Devlet Hastanesi Başhekim yardımcısı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Kadın Hastalıkları Doğum uzmanı Doktor Kadir Dalgıç atandı.

Marmaris'te kreş öğrencilerinden can dostlara bağış

Muğla'nın Marmaris ilçesinde özel bir anaokulunun minik öğrencileri Marmaris Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, küçük dostlarına mama, battaniye, eski gazete, kedi kumu gibi bağışlarda bulundu.

Aşılama sürecinin başlaması herkesi sevindirdi

Nursel Özdemir Kurumlarında özel eğitim ve rehabilitasyon hizmeti verilmeye devam ediyor. Pandemi sürecinde eğitimlere ara vermeden devam eden özel eğitim gereksinimli öğrenciler, kurumun üst düzey aldığı pandemi önlemlerine harfiyen uyuyor. Sağlık bakanlığının aşılama sürecinde öncelik verdiği rehabilitasyon merkezinde aşılama süreci başlaması herkesi sevindirdi.

Başkan Karaca’ya teşekkür ettiler

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü olması dolayısıyla Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye’deki rehabilitasyon merkezlerine ziyarette bulundu.

FTSO ÖZEL KONUKLARINI AĞIRLADI

Nursel Özdemir Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi, Saygın Rehabilitasyon, Fethiye Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören ve ilçemizde yaşanan engelli bireyler ve aileleri, 14 Mayıs Pazartesi günü, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının misafiri olarak Çalış’ta bulunan bir restorantta bir araya geldi.

ONLAR BABADAĞ’IN ÖZEL KONUKLARI

Babadağ Zirve Kafe, en özel konuklarını ağırladı. Babadağ, özel konuklara ev sahipliği yaptı. Eylül Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi, Saygın Rehabilitasyon, Fethiye Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören engelli bireyler ve aileleri, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının misafiri olarak Babadağ’da bir araya geldi. FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan da yemeğe katılarak konuklarla yakından ilgilendi.