Robotik Ve Kodlama Eğitim Merkezi Haberleri

Robotik Ve Kodlama Eğitim Merkezi Haberleri

Bilim Parkı ve Kodlama Merkezine 15 bin ziyaretçi

Menteşe’de çocukların bilimin ışığında teknolojiyi yakından takip etmeleri ve kendilerini geliştirebilmeleri için kurulan Çocuk Bilim Parkı Robotik ve Kodlama Eğitim Merkezi, 2023 yılı içerisinde 15 Bin 900 ziyaretçiyi ağırladı.

Belediyeden ‘Geleceğin meslekleri’ projesi

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından yürütülen, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı ve Avrupa finansmanı tarafından desteklenen, Türkiye genelinde 45 ilde yürütülecek olan ‘Bugünün Gençleri Geleceğin Meslekleri Projesi’nde yer almak üzere, Menteşe Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl hizmete sunulan Robotik ve Kodlama Eğitim Merkezi Muğla ili için proje uygulama yeri olarak belirlendi.

MENTEŞE’DE LİSE ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK MOBİL OYUN GELİŞTİRME EĞİTİMİ BAŞLIYOR

Menteşe Belediyesi Robotik ve Kodlama Eğitim Merkezi’nde Lise Grubu öğrencileri için verilecek olan Pixel Art tasarım programı eğitimi ve 2D Unity oyun geliştirme eğitimlerine başvurular 20 Mart’ta başlıyor.

MENTEŞE’DE DİJİTAL OYUN KODLAMA VE TASARIM EĞİTİMİ BAŞLIYOR

Menteşe Belediyesi'ne ait Robotik ve Kodlama Eğitim Merkezi'nde Dijital Oyun Kodlama ve Tasarım Eğitimi başlıyor. 2 ay sürecek eğitime 2 grup halinde toplam 20 kursiyer öğrenci katılacak.

ROBOTİK VE KODLAMA EĞİTİM MERKEZİ AÇILDI

Menteşe Belediyesi Robotik ve Kodlama Eğitim Merkezi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Çocuk Bilim Parkında açıldı.

ROBOTİK VE KODLAMA MERKEZİ ROBOT GÖSTERİSİ İLE AÇILIYOR

Muğla'nın ilk Robotik ve Kodlama Eğitim Merkezi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Menteşe'de açılıyor.