Sağlık Hizmeti Haberleri

Sağlık Hizmeti Haberleri

2023 yılında Muğla'da nüfusun 10 katı sağlık hizmeti sunuldu

Muğla İl Sağlık Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre geçtiğimiz yıl 112 ambulansı ile 118 bin 971 hastaya müdahale ederek acil sağlık hizmeti verildiği belirtildi.

Vali Akbıyık, Muğla Odalar ve Borsa toplantısına katıldı

Muğla’daki Odalar ve Borsa’nın geleneksel olarak 3 ayda bir gerçekleştirdiği toplantıda konuşan Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla’da turizm, doğa, tarım ve kültürün yanında sağlık turizmi noktasında yabancılardan sağlık hizmeti noktasında önemli taleplerin geldiğini açıkladı.

62 Bin 63 Evcil Hayvana Mikroçip Takıldı

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Muğla Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Muğla’da sahipli ve sahipsiz, evcil ve doğal hayat canlılarının tümüne bakım, koruma ve sağlık hizmeti sunulduğu belirtildi.

Milas Belediyesi’nden Eczacılara Kutlama

Milas Belediyesi, sağlık hizmetinin sunumunda çok önemli bir yere sahip olan eczacılarımızın günlerini kutladı.

Bakan Koca'dan Bodrum Paylaşımı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bodrum Devlet Hastanesinin sağlık hizmeti ihtiyaçlarını üstün bir performansla karşıladığını, hastaların memnuniyet düzeyinin yüksek olduğunu belirten bir paylaşım yaptı. 

Gezici Veteriner Ekibi Bitezdeydi

Bodrum Belediyesi, sokak hayvanlarına yönelik başlatmış olduğu çalışmalar kapsamında Bitez Mahallesinde çipleme, aşılama, genel sağlık kontrolü uygulamalarını sürdürdü

Kadınlarda menopoz sonrası kemik erimesi riski artıyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde ilk ortopedi dal kliniğini açan ve yaklaşık 21 yıldır sağlık hizmeti veren Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Mutlu Güngör, kadınlarda menopoz sonrasında kemik erimesi görülme riskinin arttığını söyledi.

Belediyeden Sokak Hayvanlarına Sağlık Hizmetleri

Bodrum Belediyesi, sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirmek için çalışmalarını sürdürürken Gümüşlük ve Ortakent Mahallelerinde sokak hayvanları için sağlık hizmeti programı gerçekleştirdi.

Fethiye yeni ambulanslarına kavuştu

Sağlık Bakanlığı'nın Muğla'ya gönderdiği 18 ambulanslardan 2 tanesi Fethiye genelinde vatandaşlara daha iyi ve hızlı sağlık hizmeti verebilmek için teslim edildi. 

GSS ve Bağkur prim borcu olanlara yıl sonuna kadar sağlık hizmeti

Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararı ile Genel Sağlık Sigortası (GSS) ve Bağkur prim borcu olan vatandaşların 31 Aralık 2021’e kadar Devlet Hastaneleri ve Devlet Üniversitesi hastanelerinde sağlık hizmetlerinden faydalanmaya devam edeceğini açıkladı.

Seydikemer’e 2 Yeni Ambulans Takviyesi

Sağlık Bakanlığı’nın Muğla’ya gönderdiği 18 ambulanslardan 2 tanesi Seydikemer genelinde vatandaşlara daha iyi ve hızlı sağlık hizmeti verebilmek için teslim edildi.  

Bodrum Belediyesi, sağlık hizmetlerinde de yalnız bırakmıyor

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Sağlık Hizmetleri Birimi, Ortakent’teki merkezi aracılığıyla pandemi sürecinde de vatandaşları yalnız bırakmıyor. Birim, 2020 yılının ilk 9 ayında toplam 3 bin 127 hastaya sağlık hizmeti verirken, 758 hastanın sağlık birimlerine nakil ve transferini gerçekleştirdi.

Ege Ve Akdeniz Bölgelerinde İlk Ve Tek

Fethiye’de geçtiğimiz ay kurulan Fethiye Bölge Veteriner Kliniği, bütüncül kalite ve hizmet anlayışı ile etik ilkelerden ödün vermeden can dostlarımıza koruyucu ve iyileştirici sağlık hizmeti sunuyor. 7/24 acil servise sahip olan klinik; bilimsel ve son teknolojiye sahip altyapısı, hekim kadrosu, doğru tanı ve hizmet anlayışını destekleyen güncel bir yaklaşım anlayışı ile hareket ediyor.

Ftso Üyelerine İndirimli Sağlık Hizmeti

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Letoon Hastanesi arasında imzalanan protokolle FTSO üyeleri ve birinci derece yakınları, hastane hizmetlerinden yüzde 15 indirimli faydalanabilecek.

Poliklinikler Artık Cumartesi Günü De Hizmet Verecek

Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı Fethiye Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yavuz Okulu, 2016 yılında hastane bünyesine 803 bin 155 hastaya sağlık hizmeti verdiklerini bildirdi.