Ftso Üyelerine İndirimli Sağlık Hizmeti

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Letoon Hastanesi arasında imzalanan protokolle FTSO üyeleri ve birinci derece yakınları, hastane hizmetlerinden yüzde 15 indirimli faydalanabilecek.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Letoon Hastanesi arasında imzalanan protokolle FTSO üyeleri ve birinci derece yakınları, hastane  hizmetlerinden yüzde 15 indirimli faydalanabilecek.

 Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin iş ve özel yaşamına katkı sunmaya yönelik protokollerine devam ediyor. Bu kapsamda FTSO ile Letoon Hastanesi arasında hazırlanan indirim protokolü 17 Mayıs Çarşamba günü imzalandı. FTSO Başkanı Akif Arıcan ile Fetmed Özel Sağlık Hizmetleri Ticaret A.Ş. sahibi Hasan Aydemir'in imzasının ardından FTSO üyeleri ve birinci derece yakınları, hastane hizmetlerinden yüzde 15 indirimli faydalanma imkânına kavuştu.

 

FTSO üyelerine hizmet sunmaktan mutluyuz

FTSO üyelerine hizmet verecek olmaktan mutluluk duyacaklarını belirten Hasan Aydemir, “Fethiye’ye ekonomik ve sosyal anlamda ciddi katkı sağlayan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının tüm üyelerinin sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanması amacıyla hazırlanan protokolü imzalamak için buradayız. Bu protokolün kapsamı; Fethiye Ticaret ve Sanayi Üyeleri ile birinci derece yakınlarına hastane hizmetlerinden indirimli olarak faydalanmasıdır. Bu indirimin oranı da, SGK’nın zorunlu kıldığı katkı payı hariç yüzde 15’tir. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası bildiğiniz gibi Fethiye ilçesine ve ülke ekonomisine katkı sağlayan tüm üyelerine hizmetlerinde olduğu gibi, sosyal anlamada Fethiye halkına ve tüm ülke ekonomisine ciddi katkılar sağlamaktadır. Biz de Letoon Hastanesi olarak Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile bu sözleşmeyi yapmaktan mutluluk ve onur duyuyoruz.” dedi.

 

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan da Oda üyelerine yönelik hizmetler geliştirmekten duyduğu mutluluğu ifade ederek, Letoon Hastanesi tarafından bu hizmetin en iyi şekilde verileceğine inandığını söyledi. Arıcan, şu sözleri kaydetti: “Biz de Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak Letoon Hastanesi ile daha önce Oda çalışanlarımıza yönelik protokol yapmıştık şimdi de bütün üyelerimizi kapsayan ve üyelerimizin birinci derece yakınları ile birlikte sağlık hizmeti alması için yapmış olduğumuz protokolden büyük memnuniyet duyuyoruz. Sizi de hastane olarak Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine bu hizmeti en iyi şekilde vereceğinize inancımız tamdır. Her iki kurum adına hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

 Protokolün kapsamın neler?

 

FTSO ile Letoon Hastanesi arasında yapılan protokolden FTSO üyeleri faydalanabilecek. Letoon Hastanesinden indirimli hizmet almak isteyen Oda üyelerinin kayıt işlemleri sırasında FTSO üye kartını da bildirmesi gerekiyor. Protokolden Oda üyeleri ve birinci derece yakınları faydalanabilecek. İndirim, SGK tarafından alınan zorunlu katkı payının dışında, hastane hizmet bedeli üzerinden uygulanacak.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN