Sahil Güvenlikten Haberleri

Sahil Güvenlikten Haberleri

Marmaris Açıklarında 13 Düzensiz Göçmen Kurtarıldı

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında yasa dışı yollardan Yunanistan adalarına geçiş yapmak isteyen düzensiz göçmenlerin bindiği lastik bot arızalanınca sahil güvenlikten yardım istediler.

Sahil Güvenlikten Fethiye’de tıbbi tahliye

Muğla’nın Fethiye ve Marmaris ilçelerinde motoryat ve gezi teknesinde rahatsızlanan ve yaralanan iki vatandaş Sahil Güvenlik ekiplerince tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Sahil Güvenlikten Fethiye’de denizde 2 tıbbi tahliye

Muğla’nın Fethiye ilçesinde gezi teknesinde ve ulaşımın bulunmadığı bir bölgede yaralanan ve rahatsızlanan iki kişi Sahil Güvenlik ekiplerince tıbbi tahliyeleri gerçekleştirildi.

Sahil Güvenlikten Tıbbi Tahliye

Muğla’nın Fethiye ve Marmaris ilçelerinde Sahil Güvenlik ekipleri iki ayrı olayda gezi teknelerinde yaralanan ve rahatsızlanan iki vatandaş için tıbbi tahliye gerçekleştirdi.

Sahil Güvenlikten Marmaris’te tıbbi tahliye

Muğla’nın Marmaris ilçesinde özel teknede yaralanan vatandaş Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bot ile tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Sahil Güvenlikten Tıbbi Tahliye

Muğla’nın Fethiye ilçesinde gezi teknesinde rahatsızlanan vatandaş Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bot ile tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Sahil Güvenlikten Fethiye ve Datça'da Üç Tıbbi Tahliye

Muğla'nın Datça ve Fethiye ilçelerinde gezi teknelerinde rahatsızlanan üç vatandaş Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bot ile tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Sahil Güvenlikten iki ayrı tıbbi tahliye operasyonu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde özel teknelerde rahatsızlanan vatandaşlar Sahil Güvenlik ekipleri tarafından botlar ile tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Sahil Güvenlik’ten operasyon

Mavi vatanın daimi bekçileri Sahil Güvenlik ekipleri Türkiye’nin en uzun kıyı şeridine sahip Muğla’da kıyıların korunmasının yanında açık denizde yaralanan veya rahatsızlanın vatandaşların tıbbi tahliyelerini de gerçekleştiriyor.

Fethiye açıklarında 16 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesi açıklarında düzensiz göçmenlerin bulunduğu lastik bot motor arızası yapınca Sahil Güvenlikten yardım talep ettiler.