Sait Haberleri

Sait Haberleri

Balıkçı Sait, Yaşama Veda Etti...

Bodrum iş dünyasının önemli isimlerinden, yarattığı "Sait" markası ile ülke çapında ün kazanan Sait Birtan Yılmaz (72), İstanbul'da yaşama veda etti. Yılmaz'ın cenazesinin Bodrum'a getirilerek Cuma günü düzenlenecek tören sonrası Yalıkavak'ta toprağa verileceği öğrenildi.

Emekli Vali Sait Eker, Karaman’ı Ziyaret Etti

1988-1993 yılları arasında Fethiye Kaymakamı olarak görev yapan emekli Vali Sait Eker, Kaymakam Yusuf İzzet Karaman’ı makamında ziyaret etti.

MHP teşkilatından FTSO’ ya ziyaret

MHP Muğla Milletvekili adayları Özlem Balcı ve Abdulkadir Tekin, MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura, Fethiye Belediye Meclis üyeleri Cengiz Çay, Sait Avcı ve beraberindeki heyetle birlikte Odamızı ziyaret etti.

Bodrum, Sait Faik Hikâyelerini İş Sanat Çarşamba Sahnesi’nde dinleyecek

İş Sanat'ın konserlerden hikaye dinletilerine, okuma tiyatrosundan arkeoloji ve sanat sohbetlerine zengin bir program sunduğu 'İş Sanat Çarşamba Sahnesi' etkinlikleri 15 Eylül'e kadar Bodrum Zai Yaşam'da ücretsiz gerçekleştiriliyor.

Köyceğizli öğrenciler Masal Şatosu'na hayran kaldı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesindeki öğrenciler Eskişehir’e yapılan gezide Masal Şatosu’na hayran kaldı.

Sanık karantina nedeniyle SEGBİS bağlantısına katılmadı 

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaklaşık 2,5 yıl önce Kelebekler Vadisi manzarasını izlerken kayalıklardan düşerek yaşamını yitiren 7 aylık hamile eşi Semra Aysal'ı (32), 400 bin TL'lik ferdi kaza sigortası ücretini alabilmek için iterek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Hakan Aysal’ın; Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmasına devam edildi. 

İki bin metrede gitarla uçtu

Muğla'nın Fethiye ilçesine tatil için gelen müzisyen Mustafa Sait Çelik, yamaç paraşütü ile uçarken gitar çaldı, şarkı söyledi.