Sakiler Haberleri

Sakiler Haberleri

“Sakiler” Barbunn’da kulakların pasını sildi

Fethiye'nin en gözde mekânlarından BarBunn CafeBistro'da “Yaz Konserleri” kapsamında Sakiler grubu sevenleriyle buluştu.

Barbunn’da ‘Sakiler’ Sahne Alacak

Fethiye'nin en gözde mekânlarından BarBunn CafeBistro'da 'Yaz Konserleri' kapsamında Sakiler grubu 9 Ağustos Çarşamba günü sahne alacak.  

BarBunn’da Yaz Konserleri Başlıyor

Fethiye'nin en gözde mekânlarından BarBunn Cafe Bistro'da “Yaz Konserleri” kapsamında Derya Bedavacı, Sakiler ve Gökhan Tepe sahne alacak. 

Yaz esintisi Barbunn’da yaşandı

Fethiye'nin en gözde mekanlarından BarBunn kafe Bistro'da bu yaz yıldızlar geçidi vardı. Müziğin sevilen isimleri Sakiler, Merve Özbey, Hande Ünsal, Derya Bedavacı, Murat Dalkılıç, Berkay Şahin ve Ebru Yaşar BarBunn kafe Bistro'da sevenleri ile buluştu. Fethiye bölgesinde böyle organizasyonların olabileceğine değinen BarBunn kafe Bistro işletme sahibi Nacit Çatal, “Çoğu sanatçımızı bölgemizde ilk defa ağırladık ve Fethiye’mizde de böyle organizasyonların olabileceğini göstererek bölgemize hizmet etmenin mutluluğunu yaşadık” dedi.

Marmarisliler Sakiler Grubu ile unutulmaz bir gece yaşadı

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki barlar sokağındaki Club Arena'da sahneye çıkan Sakiler Grubu, mekanı hınca hınç dolduran sevenlerinin kulaklarının pasını sildi.

Dünyanın tek Zurna festivali 6 Eylül’de başlıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 6'ıncısı düzenlenecek olan Uluslararası ZurnaZen Festivali 6 Eylül tarihinde başlayacak. Uluslararası ZurnaZen Festivaline 18'i Türk 4'ü yabancı toplam 22 zurna üstadı katılacak. Festivalin Menteşe ayağında Sakiler yer alırken Marmaris ayağında ünlü sanatçı Hüsnü Şenlendirici sahne alacak.

Bodrum Kale konserlerinde adım atacak yer kalmadı

Bodrum Belediyesi Kale Konserleri kapsamında sahne alan 'Sakiler' grubuna halk büyük ilgi gösterdi. Kalenin Kuzey Hendeği'nde düzenlenen konserde adım atacak yer kalmadı.

Sakiler Dalyan’da sahne aldı

Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı turistik Dalyan Mahallesi'ndeki bir işletmede Sakiler Grubu sahne aldı.

Sakiler, Bodrum’u Salladı

Geçtiğimiz akşam Azka Sahne'de son zamanlarda en çok dinlenen müzik grubu Sakiler Bodrumlu tatilciler ile buluştu.

Barbun Cafe Bistro’da “Sakiler Grubu” Unutulmaz Bir Konser Verdi

Fethiye'nin en seçkin mekanlarından birisi olan Barbun Cafe Bistro’da unutulmaz bir yaz konseri gerçekleşti. İlk single çalışmaları ‘Dünyadan Uzak’la” büyük bir başarıya imza atan Sakiler grubu, Barbun Cafe Bistroda unutulmaz bir konser verdi.