Sanatçı, Haberleri

Sanatçı, Haberleri

Muğla’da kitap ve sanat günleri başlıyor

Muğla’da Yazar ve Şairler Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen 2. Kitap ve Sanat günleri başlıyor.

Akalın, korku dolu anları anlattı

Ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın içinde bulunduğu tekne Muğla’nın Bodrum ilçesinde marinanın iskelesine çarparak battı. Kaza esnasında başından hafif şekilde yaralanan ünlü sanatçı, korku dolu anları anlatı.

Azeri sanatçıdan deprem anısına konser

Muğla’nın Datça ilçesinde 6 Şubat depremleri anısına Azeri asıllı sanatçı Ahad Asker piyano konseri verdi.

Madımak Katliamında Can Verenler Anıldı

30 yıl önce Sivas’taki Madımak Otelinde ateşe verilerek katledilen 33’ü sanatçı, 2’si otel çalışanı olmak üzere 35 can için Bodrum Alevi Bektaşi Kültür Derneği merkezinde anma etkinliği düzenlendi.  

İLHAM GENCER'E TÜRK FİLMLERİ HAFTASI'NDA PLAKET

Uzun süre rahatsızlığı nedeniyle Muğla'nın Bodrum ilçesinde hastanede yatan ünlü sanatçı İlham Gencer, Bodrum Türk Filmleri Haftası'na katıldı. Programa müzisyen oğlu Bora Gencer tarafından getirilen sanatçı, plaket alırken gözyaşlarını tutamadı.

Sanatçı Akgün, Bodrum’da sahne aldı

Arabesk müziğin sevilen seslerinden Murat Akgün, geçtiğimiz akşam Bodrum Bardakçı koyundaki Azka Otel'de sahne aldı.

Bodrum atölye buluşmaları 2022 başlıyor

Sanat çalışmalarını Muğla'nın Bodrum ilçesinde yürüten 50 sanatçı, atölyelerinin kapılarını sanatseverlere açıyor.

Barbunn Bistro'da Derya Bedavacı Rüzgarı Esti

Yaklaşık bir buçuk yıldır süren pandemi yorgunluğunu unutturmaya çalışan Barbunn Bistro ağırladığı ünlü şarkıcıların sahne aldığı yaz konserleriyle bir kez daha müşterilerini ve eğlence severleri yine coşturtu. Barbunn Bistro birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Derya Bedavacıyı ağırladı.

Barbunn Bistro’da Derya Bedavacı Rüzgarı Esecek

Yaklaşık bir buçuk yıldır süren pandemi yorgunluğunu unutturmaya çalışan Barbunn Bistro ağırladığı ünlü şarkıcıların sahne aldığı yaz konserleriyle bir kez daha müşterilerini ve eğlence severleri yine coşturacak. Barbunn Bistro 15 Eylül Çarşamba günü saat 21.30 da bu kez birbirinden güzel şarkılarını seslendirecek olan Derya Bedavacıyı ağırlayacak.

Fethiyeli Sanatçı, Uluslararası Festival de yöremizi temsil edecek

Uluslararası Şehirler Derneği, Geleneksel Halk Sanatı Festivalini Online olarak düzenliyor. Genç Enstrümentalistler ve müzik gruplarının katılımı ile 25 Aralık'ta gerçekleşecek festivalde, Fethiyeli TRT İzmir Radyosu Ses Sanatçısı Bayram Salman da konuk olarak katılım gösterecek. Uluslararası Şehirler Derneği'nin Youtube ve Facebook kanalında yayınlanacak olan festivalin amacının ise halkların dostluğu olarak belirtiliyor.

TÜRKAN SULTAN' IN FETHİYE KEYFİ

Türk Sinemasının "Sultan"ı Gözlerden Uzak Fethiye’nin Keyfini Çıkardı Türk sinemasında "Sultan" lakabıyla da bilinen Türkan Şoray, kardeşi Nazan Şoray ile birlikte Mavi Yolculuk yaptığı tekne ile geldiği Fethiye’de gözlerden uzak Aborda Balık Evi’nde akşam yemeği yiyerek, Fethiye’ nin keyfini çıkardı. Türkan Sultan daha sonra Fethiye Paspatur Çarşısı’nda tur attı. Hayranlarının ilgisi karşısında ünlü sanatçı, “Fethiye’nin sıcak, samimi insanlarının ilgisi beni mutlu etti” dedi.